Boxe Magnat Cinema Ultra LCR 100-THX

  • Boxe Magnat Cinema Ultra LCR 100-THX
  • Boxe Magnat Cinema Ultra LCR 100-THX
  • Boxe Magnat Cinema Ultra LCR 100-THX
  • Boxe Magnat Cinema Ultra LCR 100-THX
Echipa AVmall incearca sa mentina acuratetea informatiilor din acesta prezentare. Cu toate acestea, in anumite cazuri, pot aparea mici inadvertente pentru a caror semnalare va suntem recunoscatori. Ne poti contacta oricand pentru a clarifica eventuale nelamuriri. Nu uita sa mentionezi in corespondenta ta numele exact al produsul. Fotografia produsului Boxe Magnat Cinema Ultra LCR 100-THX are caracter informativ si poate sa difere de produsul real sau sa contina accesorii neincluse in pachetul standard al produsului. Specificatiile tehnice pot contine erori de operare si pot fi schimbate fara instiintare prealabila de catre producator, neconstituind obligativitate contractuala.
2479,00 RON / Bucata
Disponibilitate: In stoc furnizor
* Verificati disponibilitatea inainte de a comanda!

Ai gasit mai ieftin? Suna pentru cea mai buna oferta!

Oferta personalizata si reducere pentru 2 sau mai multe produse. Suna acum si afla!

Cantitate:
+
De la: 413.17 lei / luna
Livrarea este gratuita in Bucuresti si provincie (daca comanda depaseste 299 ron), timpul de livrare este de 24-48 de ore, in cazul in care s-a facut confirmarea livrarii de catre AVmall.

Aceasta boxa poate fi folosita atat de boxa de raft, cat si boxa de centru in sistem 5.1 / 7.1 / 5.2 / 7.2 Dolby Atmos

Never before in the history of THX: Despite the strict requirements regarding dispersion characteristics, the LCR 100-THX was granted the coveted licence for both horizontal and upright operation.
Two 17 cm subwoofers as well as the large tweeter cone ensure distortion-free levels up to beyond 110 decibels as well as outstanding purity of sound.
The 42 mm tweeter cone runs in an optimally linear way from 1,500 − 27,500 hertz thanks to the installed horn (Waveguide) and sound distribution lens. This helps the LCR 100-THX to achieve a level of efficiency far in excess of 90 decibels.
In other words: Even smallerAV receivers make it possible to experience a great cinema feeling with Cinema Ultra.
The enclosure of the LCR 100-THX is flat and is perfectly suitable for unobtrusive wall mounting via wall brackets and VESA fittings.

Specificatii Boxe Magnat Cinema Ultra LCR 100-THX

Specificatii Principle THX® Ultra2-certified LCR Speaker 2 way, sealed
Equipment:
2 x 6.5“ Midrange-woofer
1.65” dome-tweeter
Power Handling (RMS / Max.) 220 / 350 watts
Sensitivity (2.8V/1m) 93 dB
Impedance 4 − 8 ohms
Frequency Response 80 - 27.000 Hz
Crossover Frequencies 1.550 Hz
Recommended Amplifier Output > 50 watts
Dimensions (WxHxD) 280 x 520 x 188 mm
Weight 12.5 kg
Cabinet surface:
Front: black silk matt /
body: textured film - anthracite
Pentru Boxe:

- Pentru performante optime este necesara pozitionarea boxelor la o distanta de minim 30-40cm de peretele din spate pentru boxele cu bass-reflex in spate, pentru cele cu bass-reflex in fata, recomandam pozitionarea la o distanta de 10-20cm fata de peretele din spate.

- Boxele vor ajunge sa functioneze in parametrii recomandati de producator, dupa minim 50 de ore (ideal 100 ore) de functionare la volum mediu. In aceasta perioada de timp, de “rodaj a boxelor”, sunetul va fi la inceput ceva mai artificial, bass-ul nu va fi inca controlat, inaltele rigide iar vocile usor retinute, pe masura ce boxele vor functiona, veti remarca cum bas-ul devine mai controlat, mai prezent si mai voluminos, vocile si sunetele medii devin naturale si mai echilibrate, iar inaltele devin rafinate si detaliate. Exista boxe care necesita un „rodaj” mai amplu de minim 300 de ore mai ales in cazul celor care au difuzoare de kevlar, carbon sau alte materiale de acest tip. Boxele care se „rodeaza” cel mai repede sunt cele care au difuzoare de celuloza.

Pentru Amplificatoare, DAC-uri, Preamplificatoare, Receiver Stereo & Home Cinema, Surse digitale audio-video:

- Pentru performante optime este necesar „rodarea” echipamentului, In functie de complexitatea componentelor din aparatul dumneavoastra acesta poate dura intre 30-200 ore.

- Rodajul se face la volum minim, fiind astfel suficient faptul ca acesta este alimentat corect conform manualului de utilizare la 220-230 Volti si trece semnal audio sau video dupa caz prin el.

- Echipamentul supus „rodajului” va ajunge sa functioneze in parametrii recomandati de producator, dupa perioada mai sus mentionata. In aceasta perioada de timp, de “rodaj”, sunetul va fi la inceput ceva mai artificial, bass-ul nu va fi inca controlat, inaltele rigide iar vocile usor retinute, pe masura ce echipamentul va functiona, veti remarca cum bas-ul devine mai controlat, mai prezent si mai voluminos, vocile si sunetele medii devin naturale si mai echilibrate, iar inaltele devin rafinate si detaliate.

Pentru cabluri:

- Pentru performante optime este necesara „rodarea” cablurilor, In functie de complexitatea conductorului folosit, cat si geometriei acestuia, „rodajul” poate dura intre 30-100 ore.

- Rodajul se face la volum minim, fiind astfel suficient faptul ca va trece semnal audio sau video dupa caz prin el.

- Cablul supus „rodajului” va ajunge sa functioneze in parametrii recomandati de producator, dupa perioada mai sus mentionata. In aceasta perioada de timp, de “rodaj”, sunetul va fi la inceput ceva mai artificial, pe masura ce cablul va functiona, veti remarca cum bas-ul devine mai controlat, mai prezent si mai voluminos, vocile si sunetele medii devin naturale si mai echilibrate, iar inaltele devin rafinate si detaliate.

Pentru detalii privind aceste aspecte de rodaj si nu numai, va rugam sa ne consultati!

Boxe Magnat Cinema Ultra LCR 100-THX
PDF 1 Boxe Magnat Cinema Ultra LCR 100-THX

Nu sunt recenzii pentru Boxe Magnat Cinema Ultra LCR 100-THX. Fii primul care scrie una!


Spune-ti parerea

Trebuie sa fii autentificat pentru a comenta!

Produse similare