Boxe Magnat Cinema Ultra AEH 400-ATM

 • Boxe Magnat Cinema Ultra AEH 400-ATM
 • Boxe Magnat Cinema Ultra AEH 400-ATM
 • Boxe Magnat Cinema Ultra AEH 400-ATM
 • Boxe Magnat Cinema Ultra AEH 400-ATM
 • Boxe Magnat Cinema Ultra AEH 400-ATM
 • Boxe Magnat Cinema Ultra AEH 400-ATM
 • Boxe Magnat Cinema Ultra AEH 400-ATM
 • Boxe Magnat Cinema Ultra AEH 400-ATM
 • Boxe Magnat Cinema Ultra AEH 400-ATM
 • Boxe Magnat Cinema Ultra AEH 400-ATM
 • Boxe Magnat Cinema Ultra AEH 400-ATM
 • Boxe Magnat Cinema Ultra AEH 400-ATM
Echipa AVmall incearca sa mentina acuratetea informatiilor din acesta prezentare. Cu toate acestea, in anumite cazuri, pot aparea mici inadvertente pentru a caror semnalare va suntem recunoscatori. Ne poti contacta oricand pentru a clarifica eventuale nelamuriri. Nu uita sa mentionezi in corespondenta ta numele exact al produsul. Fotografia produsului Boxe Magnat Cinema Ultra AEH 400-ATM are caracter informativ si poate sa difere de produsul real sau sa contina accesorii neincluse in pachetul standard al produsului. Specificatiile tehnice pot contine erori de operare si pot fi schimbate fara instiintare prealabila de catre producator, neconstituind obligativitate contractuala.
2.349,00 RON / Pereche
Disponibilitate: In stoc furnizor
* Verificati disponibilitatea inainte de a comanda!

Ai gasit mai ieftin? Suna pentru cea mai buna oferta!

Oferta personalizata si reducere pentru 2 sau mai multe produse. Suna acum si afla!

5.0 / 5.0 din 1 recenzii
Cantitate:
+
De la: 391.5 lei / luna
Livrarea este gratuita in Bucuresti si provincie (daca comanda depaseste 500 ron), timpul de livrare este de 24-48 de ore, in cazul in care s-a facut confirmarea livrarii de catre AVmall.

Aceasta boxa poate fi folosita in sistem 5.1 / 7.1 / 5.2 / 7.2 Dolby Atmos

Dolby also imposes extremely strict requirements to ensure that the demanding multi-channel procedure can generate perfect reproduction.
The dispersion characteristics and position of the add-on loudspeakersare important.
A subwoofer with an integrated tweeter, a so-called coaxial driver, is the best option here.
The Cinema Ultra AEH 400-ATM is a coax with a 13 cm bass plus 25 mm tweeter cone and is a perfect fit, in terms of both external appearance and installation depth, on top of an LCR 100-THX − which is also where it should be according to the Dolby guidelines.
For those cases where home cinema fans prefer to mount the excellent sounding AEH 400-ATM on the wall or ceiling, we have, instead of the frequency response optimised for ceiling reflection as stipulated by Dolby, included a second crossover for linear reproduction which can be activated via a toggle switch

Important: Conținutul acestei descrieri de produs a fost tradus automat și poate conține erori atât de vocabular, cât și de sintaxă și gramatică.

Specificatii Boxe Magnat Cinema Ultra AEH 400-ATM

Specificatii Principle Dolby Atmos-enabled high-performance add-on
loudspeaker with direct-radiating mode
Equipment:
1 x 5,25 coaxial speaker
Power Handling (RMS / Max.) 50 / 120 watts
Sensitivity 89 dB
Impedance 6 ohms
Frequency Response 45 − 37.000 Hz
Crossover Frequencies
Atmos-Modus: 3.200 Hz
Direct-Modus: 3.300 Hz
Recommended Amplifier Output 20 - 120 watts
Dimensions (WxHxD) 280 x 150 x 188 mm
Weight 3.7 kg
Cabinet surface:
Front: black silk matt /
body: textured film - anthracite
Tip Echipament Boxa Dolby Atmos
Pentru Boxe:

- Pentru performante optime este necesara pozitionarea boxelor la o distanta de minim 30-40cm de peretele din spate pentru boxele cu bass-reflex in spate, pentru cele cu bass-reflex in fata, recomandam pozitionarea la o distanta de 10-20cm fata de peretele din spate.

- Boxele vor ajunge sa functioneze in parametrii recomandati de producator, dupa minim 50 de ore (ideal 100 ore) de functionare la volum mediu. In aceasta perioada de timp, de “rodaj a boxelor”, sunetul va fi la inceput ceva mai artificial, bass-ul nu va fi inca controlat, inaltele rigide iar vocile usor retinute, pe masura ce boxele vor functiona, veti remarca cum bas-ul devine mai controlat, mai prezent si mai voluminos, vocile si sunetele medii devin naturale si mai echilibrate, iar inaltele devin rafinate si detaliate. Exista boxe care necesita un „rodaj” mai amplu de minim 300 de ore mai ales in cazul celor care au difuzoare de kevlar, carbon sau alte materiale de acest tip. Boxele care se „rodeaza” cel mai repede sunt cele care au difuzoare de celuloza.

Pentru Amplificatoare, DAC-uri, Preamplificatoare, Receiver Stereo & Home Cinema, Surse digitale audio-video:

- Pentru performante optime este necesar „rodarea” echipamentului, In functie de complexitatea componentelor din aparatul dumneavoastra acesta poate dura intre 30-200 ore.

- Rodajul se face la volum minim, fiind astfel suficient faptul ca acesta este alimentat corect conform manualului de utilizare la 220-230 Volti si trece semnal audio sau video dupa caz prin el.

- Echipamentul supus „rodajului” va ajunge sa functioneze in parametrii recomandati de producator, dupa perioada mai sus mentionata. In aceasta perioada de timp, de “rodaj”, sunetul va fi la inceput ceva mai artificial, bass-ul nu va fi inca controlat, inaltele rigide iar vocile usor retinute, pe masura ce echipamentul va functiona, veti remarca cum bas-ul devine mai controlat, mai prezent si mai voluminos, vocile si sunetele medii devin naturale si mai echilibrate, iar inaltele devin rafinate si detaliate.

Pentru cabluri:

- Pentru performante optime este necesara „rodarea” cablurilor, In functie de complexitatea conductorului folosit, cat si geometriei acestuia, „rodajul” poate dura intre 30-100 ore.

- Rodajul se face la volum minim, fiind astfel suficient faptul ca va trece semnal audio sau video dupa caz prin el.

- Cablul supus „rodajului” va ajunge sa functioneze in parametrii recomandati de producator, dupa perioada mai sus mentionata. In aceasta perioada de timp, de “rodaj”, sunetul va fi la inceput ceva mai artificial, pe masura ce cablul va functiona, veti remarca cum bas-ul devine mai controlat, mai prezent si mai voluminos, vocile si sunetele medii devin naturale si mai echilibrate, iar inaltele devin rafinate si detaliate.

Pentru detalii privind aceste aspecte de rodaj si nu numai, va rugam sa ne consultati!

Boxe Magnat Cinema Ultra AEH 400-ATM
PDF 1 Boxe Magnat Cinema Ultra AEH 400-ATM
Boxe Magnat Cinema Ultra AEH 400-ATM
PDF 2 Boxe Magnat Cinema Ultra AEH 400-ATM

Recenzii despre Boxe Magnat Cinema Ultra AEH 400-ATM

Perfecte!
Mihai / 2018-04-16 13:53:07

Perfecte pentru un sistem cinema Dolby Surround. Pentru mine a functionat perfect. Am un sunet extraordina de cand am achizitionat boxlele.


Spune-ti parerea

Trebuie sa fii autentificat pentru a comenta!

Produse similare