Boxe Klipsch RP-280F

 • Boxe Klipsch RP-280F
 • Boxe Klipsch RP-280F
 • Boxe Klipsch RP-280F
 • Boxe Klipsch RP-280F
 • Boxe Klipsch RP-280F
 • Boxe Klipsch RP-280F
 • Boxe Klipsch RP-280F
 • Boxe Klipsch RP-280F
 • Boxe Klipsch RP-280F
 • Boxe Klipsch RP-280F
Echipa AVmall incearca sa mentina acuratetea informatiilor din acesta prezentare. Cu toate acestea, in anumite cazuri, pot aparea mici inadvertente pentru a caror semnalare va suntem recunoscatori. Ne poti contacta oricand pentru a clarifica eventuale nelamuriri. Nu uita sa mentionezi in corespondenta ta numele exact al produsul. Fotografia produsului Boxe Klipsch RP-280F are caracter informativ si poate sa difere de produsul real sau sa contina accesorii neincluse in pachetul standard al produsului. Specificatiile tehnice pot contine erori de operare si pot fi schimbate fara instiintare prealabila de catre producator, neconstituind obligativitate contractuala.

Disponibilitate: Acest produs nu se mai fabrica, nu mai este disponibil in stoc.

Ai gasit mai ieftin? Suna pentru cea mai buna oferta!

Oferta personalizata si reducere pentru 2 sau mai multe produse. Suna acum si afla!

Livrarea este gratuita in Bucuresti si provincie (daca comanda depaseste 500 ron), timpul de livrare este de 24-48 de ore, in cazul in care s-a facut confirmarea livrarii de catre AVmall.

The Reference Premiere RP-280F floorstanding speaker is the largest in the Reference Premiere family, producing cinematic sound from two 8 Cerametallic™ woofers and a Hybrid Tractrix® Horn. It can fill a larger room with theater-quality sound with minimal effort - immersing you in the ultimate listening experience.

SENSITIVITY:ROOM SIZE:LOW FREQUENCY:
HIGHESTLARGESTDEEPEST

Features:

 • 1 Linear Travel Suspension Titanium Tweeter
 • Dual 8 Spun Copper Cerametallic Cone Woofers
 • 90x90 Hybrid Tractrix Horn
 • All New Tractrix Port
 • MDF Cabinet with Brushed Polymer Veneer Baffle Finish
 • Strong, Flexible Removable Grille
 • Dimensions: 43.125” x 10.5” x 16.375”

Specificatii Boxe Klipsch RP-280F

Specificatii frequency response: 32-25,000 Hz (±3dB)
impedance: 8 ohms compatible
sensitivity: 98 dB
power handling: up to 150 watts RMS (600 watts peak)
90° x 90° Hybrid Cross-Section Tractrix® horn with 1″ LTS (Linear Travel Suspension) titanium diaphragm tweeter
two 8″ Cerametallic™ cone woofers with rigid titanium voice coil formers
bass-reflex design
rear-firing Tractrix port provides fast, efficient airflow from the cabinet for clear, powerful bass
magnetically attached grille for a clean, streamlined look
durable polymer veneer finish
dual binding post speaker terminals for bi-amping or bi-wiring
built-in MDF (Medium Density Fiberboard) base for increased speaker stability
10-9/16″W x 43-1/16″H x 17-3/8″D
weight: 62.5 lbs.
Pentru Boxe:

- Pentru performante optime este necesara pozitionarea boxelor la o distanta de minim 30-40cm de peretele din spate pentru boxele cu bass-reflex in spate, pentru cele cu bass-reflex in fata, recomandam pozitionarea la o distanta de 10-20cm fata de peretele din spate.

- Boxele vor ajunge sa functioneze in parametrii recomandati de producator, dupa minim 50 de ore (ideal 100 ore) de functionare la volum mediu. In aceasta perioada de timp, de “rodaj a boxelor”, sunetul va fi la inceput ceva mai artificial, bass-ul nu va fi inca controlat, inaltele rigide iar vocile usor retinute, pe masura ce boxele vor functiona, veti remarca cum bas-ul devine mai controlat, mai prezent si mai voluminos, vocile si sunetele medii devin naturale si mai echilibrate, iar inaltele devin rafinate si detaliate. Exista boxe care necesita un „rodaj” mai amplu de minim 300 de ore mai ales in cazul celor care au difuzoare de kevlar, carbon sau alte materiale de acest tip. Boxele care se „rodeaza” cel mai repede sunt cele care au difuzoare de celuloza.

Pentru Amplificatoare, DAC-uri, Preamplificatoare, Receiver Stereo & Home Cinema, Surse digitale audio-video:

- Pentru performante optime este necesar „rodarea” echipamentului, In functie de complexitatea componentelor din aparatul dumneavoastra acesta poate dura intre 30-200 ore.

- Rodajul se face la volum minim, fiind astfel suficient faptul ca acesta este alimentat corect conform manualului de utilizare la 220-230 Volti si trece semnal audio sau video dupa caz prin el.

- Echipamentul supus „rodajului” va ajunge sa functioneze in parametrii recomandati de producator, dupa perioada mai sus mentionata. In aceasta perioada de timp, de “rodaj”, sunetul va fi la inceput ceva mai artificial, bass-ul nu va fi inca controlat, inaltele rigide iar vocile usor retinute, pe masura ce echipamentul va functiona, veti remarca cum bas-ul devine mai controlat, mai prezent si mai voluminos, vocile si sunetele medii devin naturale si mai echilibrate, iar inaltele devin rafinate si detaliate.

Pentru cabluri:

- Pentru performante optime este necesara „rodarea” cablurilor, In functie de complexitatea conductorului folosit, cat si geometriei acestuia, „rodajul” poate dura intre 30-100 ore.

- Rodajul se face la volum minim, fiind astfel suficient faptul ca va trece semnal audio sau video dupa caz prin el.

- Cablul supus „rodajului” va ajunge sa functioneze in parametrii recomandati de producator, dupa perioada mai sus mentionata. In aceasta perioada de timp, de “rodaj”, sunetul va fi la inceput ceva mai artificial, pe masura ce cablul va functiona, veti remarca cum bas-ul devine mai controlat, mai prezent si mai voluminos, vocile si sunetele medii devin naturale si mai echilibrate, iar inaltele devin rafinate si detaliate.

Pentru detalii privind aceste aspecte de rodaj si nu numai, va rugam sa ne consultati!

Nu sunt recenzii pentru Boxe Klipsch RP-280F. Fii primul care scrie una!


Spune-ti parerea

Trebuie sa fii autentificat pentru a comenta!

Produse similare