Boxe Klipsch Reference R-52C

  • Boxe Klipsch Reference R-52C
  • Boxe Klipsch Reference R-52C
Echipa AVmall incearca sa mentina acuratetea informatiilor din acesta prezentare. Cu toate acestea, in anumite cazuri, pot aparea mici inadvertente pentru a caror semnalare va suntem recunoscatori. Ne poti contacta oricand pentru a clarifica eventuale nelamuriri. Nu uita sa mentionezi in corespondenta ta numele exact al produsul. Fotografia produsului Boxe Klipsch Reference R-52C are caracter informativ si poate sa difere de produsul real sau sa contina accesorii neincluse in pachetul standard al produsului. Specificatiile tehnice pot contine erori de operare si pot fi schimbate fara instiintare prealabila de catre producator, neconstituind obligativitate contractuala.
1299,00 RON / Bucata
Disponibilitate: In stoc furnizor
* Verificati disponibilitatea inainte de a comanda!

Ai gasit mai ieftin? Suna pentru cea mai buna oferta!

Oferta personalizata si reducere pentru 2 sau mai multe produse. Suna acum si afla!

Cantitate:
+
De la: 216.5 lei / luna
Livrarea este gratuita in Bucuresti si provincie (daca comanda depaseste 500 ron), timpul de livrare este de 24-48 de ore, in cazul in care s-a facut confirmarea livrarii de catre AVmall.

Get crystal-clear sound for your movie dialogue and music lyrics with the incredible acoustics from the R-52C center channel speaker. Klipsch's proprietary Tractrix horn-loaded technology gives you a lifelike, front-row listening experience unlike any other.

90º X 90º TRACTRIX HORN

Klipsch exclusive Tractrix® horn technology delivers the power, detail and emotion of the live music experience with the cleanest, most natural sound possible.

LINEAR TRAVEL SUSPENSION (LTS) ALUMINUM TWEETER WITH KAPTON SUSPENSION

The exclusive Linear Travel Suspension (LTS) minimizes distortion for enhanced, detailed performances. Kapton® is an extremely light and rigid material used in the tweeter suspension to provide high efficiency and improve resolution and detail. LTS tweeters are a hallmark of Klipsch speakers, making it a core component of some of the best speakers in the world.

SPUN COPPER IMG WOOFER

Injection Molded Graphite (IMG) woofer cones are exceptionally light while being extremely rigid − providing remarkable low frequency response, with minimal cone breakup and distortion. When paired with the Tractrix Horn-loaded LTS tweeter, it provides speaker efficiency highest in its class.

SLIM DESIGN

Compliments todays flat panel TVs with an unobtrusive low profile design.

TAPERED CROSSOVER

prove dispersion resulting in improved midrange definition - critical for dialog rich material in center channels.

SLEEK, CONTEMPORARY APPEARANCE

Exposed fasteners and low profile magnetic grilles give the speakers a polished, modern appearance.

MDF CABINET WITH SCRATCH-RESISTANT, TEXTURED WOOD GRAIN VINYL

Stylish aesthetic with absolute durability that results in a seamless integration into any décor.

HIGH QUALITY CABINET DESIGN

Reinforced MDF construction reduces cabinet vibration for less audible coloration and improved sonic accuracy.

KEY FEATURES:
  • 1” Aluminum LTS tweeter
  • Dual 5.25” spun-copper IMG woofers
  • Exclusive Tractrix® horn technology
  • High quality, durable cabinet design
  • Scratch resistant, textured wood grain vinyl
  • Powerful and detailed experience
  • Polished, modern appearance

Specificatii Boxe Klipsch Reference R-52C

Specificatii Frequency Response: 89Hz - 21kHz +/- 3dB
Sensitivity: 95 dB @ 2.83V/1M
Power Handling (Cont/Peak): 100W/400W
Nominal Impedance: 8 Ω Compatible
High Frequency Driver: 1” Aluminum LTS tweeter mated to a 90 x 90 square Tractrix® Horn
Low Frequency Driver: Dual 5.25” spun-copper IMG woofers
Enclosure Material: MDF
Enclosure Type: Sealed
Inputs: Single Gold Plated Binding Posts
Dimensions (H x W x D) : 185 x 476 x 194mm
Weight: 3.2kg
Finish: Black Textured Wood Grain Vinyl
Accessories: Rubber Feet
Pentru Boxe:

- Pentru performante optime este necesara pozitionarea boxelor la o distanta de minim 30-40cm de peretele din spate pentru boxele cu bass-reflex in spate, pentru cele cu bass-reflex in fata, recomandam pozitionarea la o distanta de 10-20cm fata de peretele din spate.

- Boxele vor ajunge sa functioneze in parametrii recomandati de producator, dupa minim 50 de ore (ideal 100 ore) de functionare la volum mediu. In aceasta perioada de timp, de “rodaj a boxelor”, sunetul va fi la inceput ceva mai artificial, bass-ul nu va fi inca controlat, inaltele rigide iar vocile usor retinute, pe masura ce boxele vor functiona, veti remarca cum bas-ul devine mai controlat, mai prezent si mai voluminos, vocile si sunetele medii devin naturale si mai echilibrate, iar inaltele devin rafinate si detaliate. Exista boxe care necesita un „rodaj” mai amplu de minim 300 de ore mai ales in cazul celor care au difuzoare de kevlar, carbon sau alte materiale de acest tip. Boxele care se „rodeaza” cel mai repede sunt cele care au difuzoare de celuloza.

Pentru Amplificatoare, DAC-uri, Preamplificatoare, Receiver Stereo & Home Cinema, Surse digitale audio-video:

- Pentru performante optime este necesar „rodarea” echipamentului, In functie de complexitatea componentelor din aparatul dumneavoastra acesta poate dura intre 30-200 ore.

- Rodajul se face la volum minim, fiind astfel suficient faptul ca acesta este alimentat corect conform manualului de utilizare la 220-230 Volti si trece semnal audio sau video dupa caz prin el.

- Echipamentul supus „rodajului” va ajunge sa functioneze in parametrii recomandati de producator, dupa perioada mai sus mentionata. In aceasta perioada de timp, de “rodaj”, sunetul va fi la inceput ceva mai artificial, bass-ul nu va fi inca controlat, inaltele rigide iar vocile usor retinute, pe masura ce echipamentul va functiona, veti remarca cum bas-ul devine mai controlat, mai prezent si mai voluminos, vocile si sunetele medii devin naturale si mai echilibrate, iar inaltele devin rafinate si detaliate.

Pentru cabluri:

- Pentru performante optime este necesara „rodarea” cablurilor, In functie de complexitatea conductorului folosit, cat si geometriei acestuia, „rodajul” poate dura intre 30-100 ore.

- Rodajul se face la volum minim, fiind astfel suficient faptul ca va trece semnal audio sau video dupa caz prin el.

- Cablul supus „rodajului” va ajunge sa functioneze in parametrii recomandati de producator, dupa perioada mai sus mentionata. In aceasta perioada de timp, de “rodaj”, sunetul va fi la inceput ceva mai artificial, pe masura ce cablul va functiona, veti remarca cum bas-ul devine mai controlat, mai prezent si mai voluminos, vocile si sunetele medii devin naturale si mai echilibrate, iar inaltele devin rafinate si detaliate.

Pentru detalii privind aceste aspecte de rodaj si nu numai, va rugam sa ne consultati!

Nu sunt recenzii pentru Boxe Klipsch Reference R-52C. Fii primul care scrie una!


Spune-ti parerea

Trebuie sa fii autentificat pentru a comenta!

Produse similare