Boxe JBL Studio 280

  • Boxe JBL Studio 280
  • Boxe JBL Studio 280
  • Boxe JBL Studio 280
  • Boxe JBL Studio 280
Echipa AVmall incearca sa mentina acuratetea informatiilor din acesta prezentare. Cu toate acestea, in anumite cazuri, pot aparea mici inadvertente pentru a caror semnalare va suntem recunoscatori. Ne poti contacta oricand pentru a clarifica eventuale nelamuriri. Nu uita sa mentionezi in corespondenta ta numele exact al produsul. Fotografia produsului Boxe JBL Studio 280 are caracter informativ si poate sa difere de produsul real sau sa contina accesorii neincluse in pachetul standard al produsului. Specificatiile tehnice pot contine erori de operare si pot fi schimbate fara instiintare prealabila de catre producator, neconstituind obligativitate contractuala.

Disponibilitate: Acest produs nu se mai fabrica, nu mai este disponibil in stoc.

Ai gasit mai ieftin? Suna pentru cea mai buna oferta!

Oferta personalizata si reducere pentru 2 sau mai multe produse. Suna acum si afla!

Livrarea este gratuita in Bucuresti si provincie (daca comanda depaseste 500 ron), timpul de livrare este de 24-48 de ore, in cazul in care s-a facut confirmarea livrarii de catre AVmall.

Dual PolyPlas speakers. Dual Perfection. One of the capstones of the groundbreaking 10-piece JBL Studio 2 loudspeaker series, the Studio 280 vaults you into a world where legacy sound-craft and visionary technology go hand-in-hand in shaping a listening experience like never before. The Studio 280 loudspeaker′s dual 6.5” PolyPlas midrange drivers are designed to bring you twice the pitch-perfect vocal clarity and tight, accurate bass that come with the Studio 2 Series loudspeakers. Add to these a built-in High Definition Imaging (HDI) waveguide and a 1” CMMD Lite high-frequency driver, and you′ve got a loudspeaker that takes its performance cues from JBL′s own legendary M2 reference monitor. Combine all this with the sleek, urbane design of the loudspeaker itself − both inside and out − and you′re dealing with a rare breed of sonic horsepower and brainpower ready to define its era.

Specificatii Boxe JBL Studio 280

Specificatii Difuzoare: 2 x 165 mm (6.5 inch) PolyPlas low-frequency transducers
1 x 100 (4 inch) PolyPlas midrange transducer
1 x 25 mm (1 inch) CMMD Lite high-frequency dome
Dimensiuni: 1124 x 237 x 284 mm
Greutate: 20.5 Kg
Impedanta nominala (EN 600065): 8 Ohmi
Putere RMS: Putere de amplificare recomandata: 20 - 200W
Raspuns in frecventa: 40Hz − 22kHz
Sensibilitate (2,83V/1 m): 89 dB
Pentru Boxe:

- Pentru performante optime este necesara pozitionarea boxelor la o distanta de minim 30-40cm de peretele din spate pentru boxele cu bass-reflex in spate, pentru cele cu bass-reflex in fata, recomandam pozitionarea la o distanta de 10-20cm fata de peretele din spate.

- Boxele vor ajunge sa functioneze in parametrii recomandati de producator, dupa minim 50 de ore (ideal 100 ore) de functionare la volum mediu. In aceasta perioada de timp, de “rodaj a boxelor”, sunetul va fi la inceput ceva mai artificial, bass-ul nu va fi inca controlat, inaltele rigide iar vocile usor retinute, pe masura ce boxele vor functiona, veti remarca cum bas-ul devine mai controlat, mai prezent si mai voluminos, vocile si sunetele medii devin naturale si mai echilibrate, iar inaltele devin rafinate si detaliate. Exista boxe care necesita un „rodaj” mai amplu de minim 300 de ore mai ales in cazul celor care au difuzoare de kevlar, carbon sau alte materiale de acest tip. Boxele care se „rodeaza” cel mai repede sunt cele care au difuzoare de celuloza.

Pentru Amplificatoare, DAC-uri, Preamplificatoare, Receiver Stereo & Home Cinema, Surse digitale audio-video:

- Pentru performante optime este necesar „rodarea” echipamentului, In functie de complexitatea componentelor din aparatul dumneavoastra acesta poate dura intre 30-200 ore.

- Rodajul se face la volum minim, fiind astfel suficient faptul ca acesta este alimentat corect conform manualului de utilizare la 220-230 Volti si trece semnal audio sau video dupa caz prin el.

- Echipamentul supus „rodajului” va ajunge sa functioneze in parametrii recomandati de producator, dupa perioada mai sus mentionata. In aceasta perioada de timp, de “rodaj”, sunetul va fi la inceput ceva mai artificial, bass-ul nu va fi inca controlat, inaltele rigide iar vocile usor retinute, pe masura ce echipamentul va functiona, veti remarca cum bas-ul devine mai controlat, mai prezent si mai voluminos, vocile si sunetele medii devin naturale si mai echilibrate, iar inaltele devin rafinate si detaliate.

Pentru cabluri:

- Pentru performante optime este necesara „rodarea” cablurilor, In functie de complexitatea conductorului folosit, cat si geometriei acestuia, „rodajul” poate dura intre 30-100 ore.

- Rodajul se face la volum minim, fiind astfel suficient faptul ca va trece semnal audio sau video dupa caz prin el.

- Cablul supus „rodajului” va ajunge sa functioneze in parametrii recomandati de producator, dupa perioada mai sus mentionata. In aceasta perioada de timp, de “rodaj”, sunetul va fi la inceput ceva mai artificial, pe masura ce cablul va functiona, veti remarca cum bas-ul devine mai controlat, mai prezent si mai voluminos, vocile si sunetele medii devin naturale si mai echilibrate, iar inaltele devin rafinate si detaliate.

Pentru detalii privind aceste aspecte de rodaj si nu numai, va rugam sa ne consultati!

Boxe JBL Studio 280
PDF 1 Boxe JBL Studio 280
Boxe JBL Studio 280
PDF 2 Boxe JBL Studio 280

Nu sunt recenzii pentru Boxe JBL Studio 280. Fii primul care scrie una!


Spune-ti parerea

Trebuie sa fii autentificat pentru a comenta!

Produse similare