Boxe JBL LS 80

  • Boxe JBL LS 80
  • Boxe JBL LS 80
  • Boxe JBL LS 80
  • Boxe JBL LS 80
Echipa AVmall incearca sa mentina acuratetea informatiilor din acesta prezentare. Cu toate acestea, in anumite cazuri, pot aparea mici inadvertente pentru a caror semnalare va suntem recunoscatori. Ne poti contacta oricand pentru a clarifica eventuale nelamuriri. Nu uita sa mentionezi in corespondenta ta numele exact al produsul. Fotografia produsului Boxe JBL LS 80 are caracter informativ si poate sa difere de produsul real sau sa contina accesorii neincluse in pachetul standard al produsului. Specificatiile tehnice pot contine erori de operare si pot fi schimbate fara instiintare prealabila de catre producator, neconstituind obligativitate contractuala.

Disponibilitate: Acest produs nu se mai fabrica, nu mai este disponibil in stoc.

Ai gasit mai ieftin? Suna pentru cea mai buna oferta!

Oferta personalizata si reducere pentru 2 sau mai multe produse. Suna acum si afla!

Livrarea este gratuita in Bucuresti si provincie (daca comanda depaseste 299 ron), timpul de livrare este de 24-48 de ore, in cazul in care s-a facut confirmarea livrarii de catre AVmall.

Seria LS stabileÈ™te noi standarde pentru sistemele de boxe high-end JBL. AtenÈ›ia la detalii, de la ingineria acustică excepÈ›ională la măiestria cu care sunt realizate, reprezintă atributul principal al seriei LS care continuă tradiÈ›ia excelenÈ›ei audio JBL. Fiecare boxă pasivă din seria LS utilizează un difuzor de compresie montat într-un horn Bi-Radial® patentat, ce oferă sunet bogat È™i detaliat È™i o scenă audio bine definită. Incintele din seria LS, frumos lucrate È™i proporÈ›ionate elegant, folosesc un finisaj lucios din lemn negru sau mahon, fiind astfel un element bine-venit în orice decor.


Specificatii Boxe JBL LS 80

Specificatii Frequency Response (−10dB)
35Hz − 40kHz

Frequency Response (−3dB)
46Hz − 38kHz

Power Handling (Continuous)
100W

Power Handling (Music)
200W

Power Handling (Peak)
400W

Max. Rec. Amplifier Power*
200W

Sensitivity (2.83V/1m)
90dB

Crossover Frequency
400Hz, 6dB/octave,† 2.5kHz, 8kHz; 24dB/octave

Nominal Impedance
6 Ohms

Low-Frequency Transducer(s)
Dual 8 (200mm) with cast-aluminum frames

High-Frequency Transducer
2 (50mm) Pure-titanium compression driver, Bi-Radial Horn®

Ultrahigh-Frequency Transducer
3/4 (19mm) Polyester-film ring-radiator, neodymium magnet; EOS waveguide

Dimensions (H x W x D)
43-1/2 x 10-3/16 x 16-1/2
(1104mm x 259mm x 418mm)

Dimensions (H x W x D) (with feet and pad)
44 x 10-3/16 x 16-1/2
(1117mm x 259mm x 418mm)

Weight per Speaker (net weight)
78.5 lb (35.6kg)

* The maximum recommended amplifier power rating will ensureproper system headroom to allow for occasional peaks. We do notrecommend sustained operation at these maximum power levels.

† High-pass crossover for one of the two low-frequency transducers only.
Pentru Boxe:

- Pentru performante optime este necesara pozitionarea boxelor la o distanta de minim 30-40cm de peretele din spate pentru boxele cu bass-reflex in spate, pentru cele cu bass-reflex in fata, recomandam pozitionarea la o distanta de 10-20cm fata de peretele din spate.

- Boxele vor ajunge sa functioneze in parametrii recomandati de producator, dupa minim 50 de ore (ideal 100 ore) de functionare la volum mediu. In aceasta perioada de timp, de “rodaj a boxelor”, sunetul va fi la inceput ceva mai artificial, bass-ul nu va fi inca controlat, inaltele rigide iar vocile usor retinute, pe masura ce boxele vor functiona, veti remarca cum bas-ul devine mai controlat, mai prezent si mai voluminos, vocile si sunetele medii devin naturale si mai echilibrate, iar inaltele devin rafinate si detaliate. Exista boxe care necesita un „rodaj” mai amplu de minim 300 de ore mai ales in cazul celor care au difuzoare de kevlar, carbon sau alte materiale de acest tip. Boxele care se „rodeaza” cel mai repede sunt cele care au difuzoare de celuloza.

Pentru Amplificatoare, DAC-uri, Preamplificatoare, Receiver Stereo & Home Cinema, Surse digitale audio-video:

- Pentru performante optime este necesar „rodarea” echipamentului, In functie de complexitatea componentelor din aparatul dumneavoastra acesta poate dura intre 30-200 ore.

- Rodajul se face la volum minim, fiind astfel suficient faptul ca acesta este alimentat corect conform manualului de utilizare la 220-230 Volti si trece semnal audio sau video dupa caz prin el.

- Echipamentul supus „rodajului” va ajunge sa functioneze in parametrii recomandati de producator, dupa perioada mai sus mentionata. In aceasta perioada de timp, de “rodaj”, sunetul va fi la inceput ceva mai artificial, bass-ul nu va fi inca controlat, inaltele rigide iar vocile usor retinute, pe masura ce echipamentul va functiona, veti remarca cum bas-ul devine mai controlat, mai prezent si mai voluminos, vocile si sunetele medii devin naturale si mai echilibrate, iar inaltele devin rafinate si detaliate.

Pentru cabluri:

- Pentru performante optime este necesara „rodarea” cablurilor, In functie de complexitatea conductorului folosit, cat si geometriei acestuia, „rodajul” poate dura intre 30-100 ore.

- Rodajul se face la volum minim, fiind astfel suficient faptul ca va trece semnal audio sau video dupa caz prin el.

- Cablul supus „rodajului” va ajunge sa functioneze in parametrii recomandati de producator, dupa perioada mai sus mentionata. In aceasta perioada de timp, de “rodaj”, sunetul va fi la inceput ceva mai artificial, pe masura ce cablul va functiona, veti remarca cum bas-ul devine mai controlat, mai prezent si mai voluminos, vocile si sunetele medii devin naturale si mai echilibrate, iar inaltele devin rafinate si detaliate.

Pentru detalii privind aceste aspecte de rodaj si nu numai, va rugam sa ne consultati!

Boxe JBL LS 80
PDF 1 Boxe JBL LS 80
Boxe JBL LS 80
PDF 2 Boxe JBL LS 80

Nu sunt recenzii pentru Boxe JBL LS 80. Fii primul care scrie una!


Spune-ti parerea

Trebuie sa fii autentificat pentru a comenta!

Produse similare