Boxe JBL Cinema 510

  • Boxe JBL Cinema 510
  • Boxe JBL Cinema 510
  • Boxe JBL Cinema 510
  • Boxe JBL Cinema 510
Echipa AVmall incearca sa mentina acuratetea informatiilor din acesta prezentare. Cu toate acestea, in anumite cazuri, pot aparea mici inadvertente pentru a caror semnalare va suntem recunoscatori. Ne poti contacta oricand pentru a clarifica eventuale nelamuriri. Nu uita sa mentionezi in corespondenta ta numele exact al produsul. Fotografia produsului Boxe JBL Cinema 510 are caracter informativ si poate sa difere de produsul real sau sa contina accesorii neincluse in pachetul standard al produsului. Specificatiile tehnice pot contine erori de operare si pot fi schimbate fara instiintare prealabila de catre producator, neconstituind obligativitate contractuala.

Disponibilitate: Acest produs nu se mai fabrica, nu mai este disponibil in stoc.

Ai gasit mai ieftin? Suna pentru cea mai buna oferta!

Oferta personalizata si reducere pentru 2 sau mai multe produse. Suna acum si afla!

Livrarea este gratuita in Bucuresti si provincie (daca comanda depaseste 299 ron), timpul de livrare este de 24-48 de ore, in cazul in care s-a facut confirmarea livrarii de catre AVmall.

Go out to the movies. At home

Bring the movies to life.

The JBL Cinema 510 connects to any audio/video receiver for a perfectly configured 5.1 surround sound system complete with a powerful 6.5” powered subwoofer and 5 voice-matched satellites for an immersive home theater experience. The subwoofer includes volume and phase control, providing total performance management of the system and customized tuning for your room.

Designed to integrate with any flat screen TV, the compact JBL Cinema 510 fits snugly into any home environment to bring you signature JBL performance. Designed and engineered to work as an integrated system, the JBL Cinema 510 maintains a small footprint, making it convenient for flexible placement in any size space.


Specificatii Boxe JBL Cinema 510

Specificatii System Features/Specifications
Description Type: 5.1 speaker system
Finish Black
Frequency Response 46 Hz −20 kHz
Satellite Speaker Features
Frequency Response 150 Hz − 20 kHz (−6 dB)
Power Handling (Continuous/Peak) 50 W/160 W
Finish Black
Weight (Metric, English) 0.8 kg
Dimensions (INF(H x W x D − Metric, English) 200 mm x 96.8 mm x 99.5 mm
Nominal Impedance INF 4 ohms
Sensitivity (2.83V @1m) INF 86 dB
Center Speaker Features
Dimensions (H x W x D − Metric, English) 357 mm x 320 mm x 324 mm
Enclosure Type Bass-reflex
Finish Black
Weight (Metric, English) 4.99 kg (11 lb)
Subwoofer Features
Amplifier Power (RMS) 60 Watts RMS
Frequency Response 46 Hz − 250 Hz (−6 dB)
Dimensions (H x W x D − Metric, English) 357 mm x 320 mm x 324 mm
Enclosure Type Bass-reflex
Finish Black
Weight (Metric, English) 4.99 kg (11 lb)
Dimensions (H x W x D − Metric/English)_3 321 mm x 245 mm x 242 mm
Tip Echipament Pachet 5.0 / 5.1
Pentru Boxe:

- Pentru performante optime este necesara pozitionarea boxelor la o distanta de minim 30-40cm de peretele din spate pentru boxele cu bass-reflex in spate, pentru cele cu bass-reflex in fata, recomandam pozitionarea la o distanta de 10-20cm fata de peretele din spate.

- Boxele vor ajunge sa functioneze in parametrii recomandati de producator, dupa minim 50 de ore (ideal 100 ore) de functionare la volum mediu. In aceasta perioada de timp, de “rodaj a boxelor”, sunetul va fi la inceput ceva mai artificial, bass-ul nu va fi inca controlat, inaltele rigide iar vocile usor retinute, pe masura ce boxele vor functiona, veti remarca cum bas-ul devine mai controlat, mai prezent si mai voluminos, vocile si sunetele medii devin naturale si mai echilibrate, iar inaltele devin rafinate si detaliate. Exista boxe care necesita un „rodaj” mai amplu de minim 300 de ore mai ales in cazul celor care au difuzoare de kevlar, carbon sau alte materiale de acest tip. Boxele care se „rodeaza” cel mai repede sunt cele care au difuzoare de celuloza.

Pentru Amplificatoare, DAC-uri, Preamplificatoare, Receiver Stereo & Home Cinema, Surse digitale audio-video:

- Pentru performante optime este necesar „rodarea” echipamentului, In functie de complexitatea componentelor din aparatul dumneavoastra acesta poate dura intre 30-200 ore.

- Rodajul se face la volum minim, fiind astfel suficient faptul ca acesta este alimentat corect conform manualului de utilizare la 220-230 Volti si trece semnal audio sau video dupa caz prin el.

- Echipamentul supus „rodajului” va ajunge sa functioneze in parametrii recomandati de producator, dupa perioada mai sus mentionata. In aceasta perioada de timp, de “rodaj”, sunetul va fi la inceput ceva mai artificial, bass-ul nu va fi inca controlat, inaltele rigide iar vocile usor retinute, pe masura ce echipamentul va functiona, veti remarca cum bas-ul devine mai controlat, mai prezent si mai voluminos, vocile si sunetele medii devin naturale si mai echilibrate, iar inaltele devin rafinate si detaliate.

Pentru cabluri:

- Pentru performante optime este necesara „rodarea” cablurilor, In functie de complexitatea conductorului folosit, cat si geometriei acestuia, „rodajul” poate dura intre 30-100 ore.

- Rodajul se face la volum minim, fiind astfel suficient faptul ca va trece semnal audio sau video dupa caz prin el.

- Cablul supus „rodajului” va ajunge sa functioneze in parametrii recomandati de producator, dupa perioada mai sus mentionata. In aceasta perioada de timp, de “rodaj”, sunetul va fi la inceput ceva mai artificial, pe masura ce cablul va functiona, veti remarca cum bas-ul devine mai controlat, mai prezent si mai voluminos, vocile si sunetele medii devin naturale si mai echilibrate, iar inaltele devin rafinate si detaliate.

Pentru detalii privind aceste aspecte de rodaj si nu numai, va rugam sa ne consultati!

Nu sunt recenzii pentru Boxe JBL Cinema 510. Fii primul care scrie una!


Spune-ti parerea

Trebuie sa fii autentificat pentru a comenta!

Produse similare