Boxe Jamo D 600 LCR

  • Boxe Jamo D 600 LCR
  • Boxe Jamo D 600 LCR
Echipa AVmall incearca sa mentina acuratetea informatiilor din acesta prezentare. Cu toate acestea, in anumite cazuri, pot aparea mici inadvertente pentru a caror semnalare va suntem recunoscatori. Ne poti contacta oricand pentru a clarifica eventuale nelamuriri. Nu uita sa mentionezi in corespondenta ta numele exact al produsul. Fotografia produsului Boxe Jamo D 600 LCR are caracter informativ si poate sa difere de produsul real sau sa contina accesorii neincluse in pachetul standard al produsului. Specificatiile tehnice pot contine erori de operare si pot fi schimbate fara instiintare prealabila de catre producator, neconstituind obligativitate contractuala.
2.299,00 RON / Bucata
Disponibilitate: In stoc furnizor
* Verificati disponibilitatea inainte de a comanda!

Ai gasit mai ieftin? Suna pentru cea mai buna oferta!

Oferta personalizata si reducere pentru 2 sau mai multe produse. Suna acum si afla!

Cantitate:
+
De la: 383.17 lei / luna
Livrarea este gratuita in Bucuresti si provincie (daca comanda depaseste 500 ron), timpul de livrare este de 24-48 de ore, in cazul in care s-a facut confirmarea livrarii de catre AVmall.

STATE-OF-THE-ART TECHNOLOGY

Jamo has developed driver units specifically for this high-end THX Ultra 2 system. Identical drivers used in both the LCR and surround-speakers result in perfect balance, and a 15/1600W subwoofer equipped with Motional Feedback ensures dynamic, detailed and precise reproduction of even the lowest spectrum. The subwoofer is equipped with a unique touch interface, giving the user a variety of settings.

Left, Center, Right (LCR) speakers for the D 600 THX® Ultra2 Home Theater System

Imagine you can experience the awesome sound quality heard in the best cinemas worldwide - in the comfort of your own home. The discreet yet powerful Jamo D 600 home theater system is built and approved to the same standards as the best movie theaters in the world - namely THX.

Consisting of carefully designed elements with advanced technology, these speakers are able to reproduce the same powerful and detailed sound normally found in live performances or at the best cinemas. At the same time, the D 600 system is elegant and discreet, fashioned in a modern style that easily blends with the interiors of most modern homes.

State-of-the-Art Technology Jamo has developed driver units specifically for this high-end THX Ultra 2 system. Identical drivers used in both the LCR and surround-speakers result in perfect balance, and a 15/1600W subwoofer equipped with Motional Feedback ensures dynamic, detailed and precise reproduction of even the lowest spectrum. The subwoofer is equipped with a unique touch interface, giving the user a variety of settings.

Important: Conținutul acestei descrieri de produs a fost tradus automat și poate conține erori atât de vocabular, cât și de sintaxă și gramatică.

Specificatii Boxe Jamo D 600 LCR

Specificatii Weight (Kg/lb) 13 kg
Woofer (mm/in) 2 x 165 mm / 6½
Midrange (mm/in) 2 x 76 mm / 3
Power Handling (Watts Long/Short Term) 200W / 300W
Tweeter (mm/in) 25 mm / 1 DTT
System Type 3 Way closed
Overall Dimensions (mm/in, HxWxD) 315 x 600 x 170 mm
Impedance 4
Crossover Frequency 400 / 2.500 Hz
Frequency Response (Hz, +/-3dB) 80 _x001A_ 20.000 Hz
Sensitivity (dB, 2.8V/1m) 89
Product Finish Charcoal grey
Pentru Boxe:

- Pentru performante optime este necesara pozitionarea boxelor la o distanta de minim 30-40cm de peretele din spate pentru boxele cu bass-reflex in spate, pentru cele cu bass-reflex in fata, recomandam pozitionarea la o distanta de 10-20cm fata de peretele din spate.

- Boxele vor ajunge sa functioneze in parametrii recomandati de producator, dupa minim 50 de ore (ideal 100 ore) de functionare la volum mediu. In aceasta perioada de timp, de “rodaj a boxelor”, sunetul va fi la inceput ceva mai artificial, bass-ul nu va fi inca controlat, inaltele rigide iar vocile usor retinute, pe masura ce boxele vor functiona, veti remarca cum bas-ul devine mai controlat, mai prezent si mai voluminos, vocile si sunetele medii devin naturale si mai echilibrate, iar inaltele devin rafinate si detaliate. Exista boxe care necesita un „rodaj” mai amplu de minim 300 de ore mai ales in cazul celor care au difuzoare de kevlar, carbon sau alte materiale de acest tip. Boxele care se „rodeaza” cel mai repede sunt cele care au difuzoare de celuloza.

Pentru Amplificatoare, DAC-uri, Preamplificatoare, Receiver Stereo & Home Cinema, Surse digitale audio-video:

- Pentru performante optime este necesar „rodarea” echipamentului, In functie de complexitatea componentelor din aparatul dumneavoastra acesta poate dura intre 30-200 ore.

- Rodajul se face la volum minim, fiind astfel suficient faptul ca acesta este alimentat corect conform manualului de utilizare la 220-230 Volti si trece semnal audio sau video dupa caz prin el.

- Echipamentul supus „rodajului” va ajunge sa functioneze in parametrii recomandati de producator, dupa perioada mai sus mentionata. In aceasta perioada de timp, de “rodaj”, sunetul va fi la inceput ceva mai artificial, bass-ul nu va fi inca controlat, inaltele rigide iar vocile usor retinute, pe masura ce echipamentul va functiona, veti remarca cum bas-ul devine mai controlat, mai prezent si mai voluminos, vocile si sunetele medii devin naturale si mai echilibrate, iar inaltele devin rafinate si detaliate.

Pentru cabluri:

- Pentru performante optime este necesara „rodarea” cablurilor, In functie de complexitatea conductorului folosit, cat si geometriei acestuia, „rodajul” poate dura intre 30-100 ore.

- Rodajul se face la volum minim, fiind astfel suficient faptul ca va trece semnal audio sau video dupa caz prin el.

- Cablul supus „rodajului” va ajunge sa functioneze in parametrii recomandati de producator, dupa perioada mai sus mentionata. In aceasta perioada de timp, de “rodaj”, sunetul va fi la inceput ceva mai artificial, pe masura ce cablul va functiona, veti remarca cum bas-ul devine mai controlat, mai prezent si mai voluminos, vocile si sunetele medii devin naturale si mai echilibrate, iar inaltele devin rafinate si detaliate.

Pentru detalii privind aceste aspecte de rodaj si nu numai, va rugam sa ne consultati!

Nu sunt recenzii pentru Boxe Jamo D 600 LCR. Fii primul care scrie una!


Spune-ti parerea

Trebuie sa fii autentificat pentru a comenta!

Produse similare