Boxe Jamo C93

 • Boxe Jamo C93
 • Boxe Jamo C93
 • Boxe Jamo C93
 • Boxe Jamo C93
 • Boxe Jamo C93
 • Boxe Jamo C93
Echipa AVmall incearca sa mentina acuratetea informatiilor din acesta prezentare. Cu toate acestea, in anumite cazuri, pot aparea mici inadvertente pentru a caror semnalare va suntem recunoscatori. Ne poti contacta oricand pentru a clarifica eventuale nelamuriri. Nu uita sa mentionezi in corespondenta ta numele exact al produsul. Fotografia produsului Boxe Jamo C93 are caracter informativ si poate sa difere de produsul real sau sa contina accesorii neincluse in pachetul standard al produsului. Specificatiile tehnice pot contine erori de operare si pot fi schimbate fara instiintare prealabila de catre producator, neconstituind obligativitate contractuala.
1849,00 RON / Pereche 1299,00 RON / Pereche
Disponibilitate: In stoc furnizor
* Verificati disponibilitatea inainte de a comanda!

Ai gasit mai ieftin? Suna pentru cea mai buna oferta!

Oferta personalizata si reducere pentru 2 sau mai multe produse. Suna acum si afla!

Cantitate:
+
De la: 308.17 lei / luna
Livrarea este gratuita in Bucuresti si provincie (daca comanda depaseste 299 ron), timpul de livrare este de 24-48 de ore, in cazul in care s-a facut confirmarea livrarii de catre AVmall.

TECHNOLOGY

1-inch (25 mm) silk dome decoupled tweeter with Anti-Diffraction WaveGuide and Tweeter Distortion Reduction

6-inch (152 mm) Hybrid Composition Conical Cone woofer with Long Displacement Surround technology.

 • Anti-Diffraction Waveguide (ADW): Provides improved off-axis response with more uniform high frequency extension.
 • Hybrid Composition Conical Cone (HCCC): Provides the stiffness and strength of aluminum or titanium, with the transient response and smoothness of wood fibre.
 • Tweeter Distortion Reduction (TDR): Provides lower distortion, greater high frequency extension and smoother high end.
 • Long Displacement Surround (LDS): Provides cleaner, tighter, deeper bass.
 • Aluminum centre-plug: Eliminates cone breakup for faster attack and increased vocal clarity. Additional voice-coil cooling reduces power compression.

 • DESIGN

  The aesthetic of Jamo's flagship Concert Series was envisioned by Kieron Dunk, world-renowned industrial designer. Concert Series' beautiful exteriors house high-performance drivers, acoustically tuned to provide open, transparent playback of movies and music. Warm, natural sound is delivered throughout the environment, enveloping the listener.

  High-quality cabinetry, designer finishes and advanced technologies combine to create gorgeous furniture whose exceptional acoustics are surpassed only by their beauty. High quality finishes, satin painted MDF baffles, polished chrome logo, satin aluminum trim rings, centre plugs and stabilizer feet make the C 9 series aesthetically elegant, while providing exceptional acoustic performance

  The C 93 is a 2-way bass reflex bookshelf speaker using a 6-inch woofer and a 1-inch decoupled tweeter to deliver remarkably accurate sound. The C 93 is available in Satin Black, Satin White and Dark Apple finishes with satin-painted MDF baffles for a premium, contemporary appearance.

  Specificatii Boxe Jamo C93

  Specificatii Power Handling (Watts Long/Short Term) 120 / 240
  Woofer (mm/in) 152.4 / 6
  System Type 2-Way Bass Reflex
  Tweeter (mm/in) 25 / 1
  Product dimensions (mm/in, HxWxD) 350 x 200 x 259 / 13.8 x 7.9 x 10.2
  Frequency Response (Hz, +/-3dB) 45Hz - 24kHz
  Minimum Amp Recommended 50W
  Impedance 6 Ohm
  Weight (Kg/lb) 6.4 / 14
  Sensitivity (dB, 2.8V/1m) 88dB
  Finish Satin Black, Satin White, Dark Apple
  Pentru Boxe:

  - Pentru performante optime este necesara pozitionarea boxelor la o distanta de minim 30-40cm de peretele din spate pentru boxele cu bass-reflex in spate, pentru cele cu bass-reflex in fata, recomandam pozitionarea la o distanta de 10-20cm fata de peretele din spate.

  - Boxele vor ajunge sa functioneze in parametrii recomandati de producator, dupa minim 50 de ore (ideal 100 ore) de functionare la volum mediu. In aceasta perioada de timp, de “rodaj a boxelor”, sunetul va fi la inceput ceva mai artificial, bass-ul nu va fi inca controlat, inaltele rigide iar vocile usor retinute, pe masura ce boxele vor functiona, veti remarca cum bas-ul devine mai controlat, mai prezent si mai voluminos, vocile si sunetele medii devin naturale si mai echilibrate, iar inaltele devin rafinate si detaliate. Exista boxe care necesita un „rodaj” mai amplu de minim 300 de ore mai ales in cazul celor care au difuzoare de kevlar, carbon sau alte materiale de acest tip. Boxele care se „rodeaza” cel mai repede sunt cele care au difuzoare de celuloza.

  Pentru Amplificatoare, DAC-uri, Preamplificatoare, Receiver Stereo & Home Cinema, Surse digitale audio-video:

  - Pentru performante optime este necesar „rodarea” echipamentului, In functie de complexitatea componentelor din aparatul dumneavoastra acesta poate dura intre 30-200 ore.

  - Rodajul se face la volum minim, fiind astfel suficient faptul ca acesta este alimentat corect conform manualului de utilizare la 220-230 Volti si trece semnal audio sau video dupa caz prin el.

  - Echipamentul supus „rodajului” va ajunge sa functioneze in parametrii recomandati de producator, dupa perioada mai sus mentionata. In aceasta perioada de timp, de “rodaj”, sunetul va fi la inceput ceva mai artificial, bass-ul nu va fi inca controlat, inaltele rigide iar vocile usor retinute, pe masura ce echipamentul va functiona, veti remarca cum bas-ul devine mai controlat, mai prezent si mai voluminos, vocile si sunetele medii devin naturale si mai echilibrate, iar inaltele devin rafinate si detaliate.

  Pentru cabluri:

  - Pentru performante optime este necesara „rodarea” cablurilor, In functie de complexitatea conductorului folosit, cat si geometriei acestuia, „rodajul” poate dura intre 30-100 ore.

  - Rodajul se face la volum minim, fiind astfel suficient faptul ca va trece semnal audio sau video dupa caz prin el.

  - Cablul supus „rodajului” va ajunge sa functioneze in parametrii recomandati de producator, dupa perioada mai sus mentionata. In aceasta perioada de timp, de “rodaj”, sunetul va fi la inceput ceva mai artificial, pe masura ce cablul va functiona, veti remarca cum bas-ul devine mai controlat, mai prezent si mai voluminos, vocile si sunetele medii devin naturale si mai echilibrate, iar inaltele devin rafinate si detaliate.

  Pentru detalii privind aceste aspecte de rodaj si nu numai, va rugam sa ne consultati!

  Nu sunt recenzii pentru Boxe Jamo C93. Fii primul care scrie una!


  Spune-ti parerea

  Trebuie sa fii autentificat pentru a comenta!

  Produse similare