Boxe In-Wall Klipsch R-5650-S II

  • Boxe In-Wall Klipsch R-5650-S II
  • Boxe In-Wall Klipsch R-5650-S II
Echipa AVmall incearca sa mentina acuratetea informatiilor din acesta prezentare. Cu toate acestea, in anumite cazuri, pot aparea mici inadvertente pentru a caror semnalare va suntem recunoscatori. Ne poti contacta oricand pentru a clarifica eventuale nelamuriri. Nu uita sa mentionezi in corespondenta ta numele exact al produsul. Fotografia produsului Boxe In-Wall Klipsch R-5650-S II are caracter informativ si poate sa difere de produsul real sau sa contina accesorii neincluse in pachetul standard al produsului. Specificatiile tehnice pot contine erori de operare si pot fi schimbate fara instiintare prealabila de catre producator, neconstituind obligativitate contractuala.
1599,00 RON / Bucata
Disponibilitate: In stoc furnizor
* Verificati disponibilitatea inainte de a comanda!

Ai gasit mai ieftin? Suna pentru cea mai buna oferta!

Oferta personalizata si reducere pentru 2 sau mai multe produse. Suna acum si afla!

Cantitate:
+
De la: 266.5 lei / luna
Livrarea este gratuita in Bucuresti si provincie (daca comanda depaseste 500 ron), timpul de livrare este de 24-48 de ore, in cazul in care s-a facut confirmarea livrarii de catre AVmall.

Engineered to bring a new dimension of reality and convenience to a flush-mount design, the Klipsch R-5650-S II in-wall surround sound speaker features a unique patented horn array that allows system designers to create enveloping sound fields and localized effects without disrupting a home's decor.

Features:

  • Dual 1” (2.54cm) Titanium compression drivers mated to a dual Tractrix® Horn array for surround sound
  • 6.5” Cerametallic™ cone woofer
  • Two vertically stacked Tractrix® Horn-loaded tweeters maximize surround sound effects
  • Horn-loaded technology increases acoustic output while significantly reducing distortion
  • IR receiver knock out
  • Elegant new, low-profile SlimTrim™ magnetic grille

Specificatii Boxe In-Wall Klipsch R-5650-S II

Specificatii Frequency Response 60Hz-23KHz ± 3dB
Sensitivity 92dB @ 2.83V / 1m
Nominal Impedance 8 ohms compatible
Crossover Frequency 3400Hz
Power Handling 50W RMS / 200W Peak
Recommended Amplifier
Power 100 W
High Frequency Driver Dual 1” (2.54cm) Titanium compression drivers
mated to a dual Tractrix® Horn array for surround sound
Low Frequency Driver 6.5” (16.51cm) Cerametallic™ cone woofer
Enclosure Material/Type ABS/Infinite baffle, front flush with wall
Wire Gauage Accommodated 12 ga
Dimensions 14.3 H (36.32cm) x 9.3 W (23.62cm)
Cutout Dimensions 13” H (33.02cm) x 8” W (20.32cm)
Mounting Depth 3.75 (9.5cm)
Weight 7.2 lbs. (3.25kg)
Finish White paintable frame and grille
Installation Kit IK-650-W (sold separately)
Pentru Boxe:

- Pentru performante optime este necesara pozitionarea boxelor la o distanta de minim 30-40cm de peretele din spate pentru boxele cu bass-reflex in spate, pentru cele cu bass-reflex in fata, recomandam pozitionarea la o distanta de 10-20cm fata de peretele din spate.

- Boxele vor ajunge sa functioneze in parametrii recomandati de producator, dupa minim 50 de ore (ideal 100 ore) de functionare la volum mediu. In aceasta perioada de timp, de “rodaj a boxelor”, sunetul va fi la inceput ceva mai artificial, bass-ul nu va fi inca controlat, inaltele rigide iar vocile usor retinute, pe masura ce boxele vor functiona, veti remarca cum bas-ul devine mai controlat, mai prezent si mai voluminos, vocile si sunetele medii devin naturale si mai echilibrate, iar inaltele devin rafinate si detaliate. Exista boxe care necesita un „rodaj” mai amplu de minim 300 de ore mai ales in cazul celor care au difuzoare de kevlar, carbon sau alte materiale de acest tip. Boxele care se „rodeaza” cel mai repede sunt cele care au difuzoare de celuloza.

Pentru Amplificatoare, DAC-uri, Preamplificatoare, Receiver Stereo & Home Cinema, Surse digitale audio-video:

- Pentru performante optime este necesar „rodarea” echipamentului, In functie de complexitatea componentelor din aparatul dumneavoastra acesta poate dura intre 30-200 ore.

- Rodajul se face la volum minim, fiind astfel suficient faptul ca acesta este alimentat corect conform manualului de utilizare la 220-230 Volti si trece semnal audio sau video dupa caz prin el.

- Echipamentul supus „rodajului” va ajunge sa functioneze in parametrii recomandati de producator, dupa perioada mai sus mentionata. In aceasta perioada de timp, de “rodaj”, sunetul va fi la inceput ceva mai artificial, bass-ul nu va fi inca controlat, inaltele rigide iar vocile usor retinute, pe masura ce echipamentul va functiona, veti remarca cum bas-ul devine mai controlat, mai prezent si mai voluminos, vocile si sunetele medii devin naturale si mai echilibrate, iar inaltele devin rafinate si detaliate.

Pentru cabluri:

- Pentru performante optime este necesara „rodarea” cablurilor, In functie de complexitatea conductorului folosit, cat si geometriei acestuia, „rodajul” poate dura intre 30-100 ore.

- Rodajul se face la volum minim, fiind astfel suficient faptul ca va trece semnal audio sau video dupa caz prin el.

- Cablul supus „rodajului” va ajunge sa functioneze in parametrii recomandati de producator, dupa perioada mai sus mentionata. In aceasta perioada de timp, de “rodaj”, sunetul va fi la inceput ceva mai artificial, pe masura ce cablul va functiona, veti remarca cum bas-ul devine mai controlat, mai prezent si mai voluminos, vocile si sunetele medii devin naturale si mai echilibrate, iar inaltele devin rafinate si detaliate.

Pentru detalii privind aceste aspecte de rodaj si nu numai, va rugam sa ne consultati!

Nu sunt recenzii pentru Boxe In-Wall Klipsch R-5650-S II. Fii primul care scrie una!


Spune-ti parerea

Trebuie sa fii autentificat pentru a comenta!

Produse similare