Boxe In/Out Dayton Audio IO655BT 70V

  • Boxe In/Out Dayton Audio IO655BT 70V
  • Boxe In/Out Dayton Audio IO655BT 70V
Echipa AVmall incearca sa mentina acuratetea informatiilor din acesta prezentare. Cu toate acestea, in anumite cazuri, pot aparea mici inadvertente pentru a caror semnalare va suntem recunoscatori. Ne poti contacta oricand pentru a clarifica eventuale nelamuriri. Nu uita sa mentionezi in corespondenta ta numele exact al produsul. Fotografia produsului Boxe In/Out Dayton Audio IO655BT 70V are caracter informativ si poate sa difere de produsul real sau sa contina accesorii neincluse in pachetul standard al produsului. Specificatiile tehnice pot contine erori de operare si pot fi schimbate fara instiintare prealabila de catre producator, neconstituind obligativitate contractuala.
1125,00 RON / Pereche
Disponibilitate: In stoc furnizor
* Verificati disponibilitatea inainte de a comanda!

Ai gasit mai ieftin? Suna pentru cea mai buna oferta!

Oferta personalizata si reducere pentru 2 sau mai multe produse. Suna acum si afla!

Cantitate:
+
De la: 187.5 lei / luna
Livrarea este gratuita in Bucuresti si provincie (daca comanda depaseste 500 ron), timpul de livrare este de 24-48 de ore, in cazul in care s-a facut confirmarea livrarii de catre AVmall.

Dayton Audio's IO655 premium indoor/outdoor speakers were designed and tuned to offer weatherproof construction, excellent sound quality, and outstanding value. Works in 70V systems or as an 8 ohm speaker.

Highlights

  • Includes built-in, bypassable, multi-tap 70V transformer for commercial distributed speaker applications
  • Stylish, contemporary appearance suits indoor environments as well as outdoors
  • Weather resistant ABS plastic enclosure and aluminum grills provide years of service
  • Polypropylene 6-1/2 woofer with rubber surround produces balanced, accurate bass/mid response
  • Metalized Mylar 1 dome tweeter for clean, non-fatiguing HF output
  • Installs easily on walls and ceiling; hardware included

Product Details

Dayton Audio IO655BT 6-1/2 2-Way 70V Indoor/Outdoor Speaker Pair Black

Outdoor sound this good has never been so affordable! The IO655 speakers from Dayton Audio provide excellent sonic performance and famous Dayton Audio value in a compact, elegant package that's easy to mount anywhere -- indoors or outdoors.

Each IO655 speaker features a mineral-filled poly cone 6-1/2 woofer and metalized Mylar 1 dome tweeter, for full-range high fidelity performance. The crossover network was computer optimized by Dayton Audio and then fine-tuned via extensive listening tests.

The result of this effort is a detail-rich, natural sounding speaker system that is at home in dens, bedrooms, and offices as much as it is suitable for patios or beneath soffits. Thanks to rugged ABS construction and aluminum grills, these loudspeakers will keep their great looks for years.

Includes yoke-style mounting brackets, stainless steel hardware, and corrosion-resistant nickel plated push terminals for fast installation and wiring.

Specifications: • 6-1/2 mineral-filled polypropylene woofer with rubber surround • 1 metalized Mylar dome tweeter • Power handling: 50 watts RMS/85 watts max • Frequency response: 45-20,000 Hz • Sensitivity: 87 dB 1W/1m • Tap settings: 4W, 8W, 16W, 30W, 8 ohm • Dimensions: 11 H x 8.25 W x 8.75.

Specificatii Boxe In/Out Dayton Audio IO655BT 70V

Specificatii Input Rating 8 ohm, 70V
Special Features Indoor / Outdoor, Water Resistant
Woofer Diameter 6-1/2
Configuration 2-way
Pentru Boxe:

- Pentru performante optime este necesara pozitionarea boxelor la o distanta de minim 30-40cm de peretele din spate pentru boxele cu bass-reflex in spate, pentru cele cu bass-reflex in fata, recomandam pozitionarea la o distanta de 10-20cm fata de peretele din spate.

- Boxele vor ajunge sa functioneze in parametrii recomandati de producator, dupa minim 50 de ore (ideal 100 ore) de functionare la volum mediu. In aceasta perioada de timp, de “rodaj a boxelor”, sunetul va fi la inceput ceva mai artificial, bass-ul nu va fi inca controlat, inaltele rigide iar vocile usor retinute, pe masura ce boxele vor functiona, veti remarca cum bas-ul devine mai controlat, mai prezent si mai voluminos, vocile si sunetele medii devin naturale si mai echilibrate, iar inaltele devin rafinate si detaliate. Exista boxe care necesita un „rodaj” mai amplu de minim 300 de ore mai ales in cazul celor care au difuzoare de kevlar, carbon sau alte materiale de acest tip. Boxele care se „rodeaza” cel mai repede sunt cele care au difuzoare de celuloza.

Pentru Amplificatoare, DAC-uri, Preamplificatoare, Receiver Stereo & Home Cinema, Surse digitale audio-video:

- Pentru performante optime este necesar „rodarea” echipamentului, In functie de complexitatea componentelor din aparatul dumneavoastra acesta poate dura intre 30-200 ore.

- Rodajul se face la volum minim, fiind astfel suficient faptul ca acesta este alimentat corect conform manualului de utilizare la 220-230 Volti si trece semnal audio sau video dupa caz prin el.

- Echipamentul supus „rodajului” va ajunge sa functioneze in parametrii recomandati de producator, dupa perioada mai sus mentionata. In aceasta perioada de timp, de “rodaj”, sunetul va fi la inceput ceva mai artificial, bass-ul nu va fi inca controlat, inaltele rigide iar vocile usor retinute, pe masura ce echipamentul va functiona, veti remarca cum bas-ul devine mai controlat, mai prezent si mai voluminos, vocile si sunetele medii devin naturale si mai echilibrate, iar inaltele devin rafinate si detaliate.

Pentru cabluri:

- Pentru performante optime este necesara „rodarea” cablurilor, In functie de complexitatea conductorului folosit, cat si geometriei acestuia, „rodajul” poate dura intre 30-100 ore.

- Rodajul se face la volum minim, fiind astfel suficient faptul ca va trece semnal audio sau video dupa caz prin el.

- Cablul supus „rodajului” va ajunge sa functioneze in parametrii recomandati de producator, dupa perioada mai sus mentionata. In aceasta perioada de timp, de “rodaj”, sunetul va fi la inceput ceva mai artificial, pe masura ce cablul va functiona, veti remarca cum bas-ul devine mai controlat, mai prezent si mai voluminos, vocile si sunetele medii devin naturale si mai echilibrate, iar inaltele devin rafinate si detaliate.

Pentru detalii privind aceste aspecte de rodaj si nu numai, va rugam sa ne consultati!

Dayton Audio - Excelenta pe bani putini

Exista multe marci care reusesc sa propuna pietei produse de buna calitate la preturi foarte accesibile, dar raportul calitate/pret la care ajung inginerii de la Dayton Audio depaseste imaginabilul. Cu peste 20 de ani de experienta in domeniu, Dayton Audio a devenit unul dintre varfurile de lance cu care Hi-Fi-ul ieftin iese la atac in eterna disputa cu mai marii industriei.

Principiul de la care nu se face niciun fel de rabat este acela de a respecta cele trei elemente considerate esentiale: inovatie, valoare, calitate. Misiunea propusa este aceea de a calibra la milimetru raportul dintre tehnologie si arta, pentru obtinerea unor rezultate sonore imbatabile chiar si pentru clase de pret mult superioare.

Cu o gama larga de componente audio in portofoliu (boxe, amplificatoare, sisteme multicanal, subwoofere, sisteme de prindere etc), compania din Springboro, Ohio, este considerata una dintre cele mai bune pe segmentul de boxe, multe dintre seriile purtand marca Dayton Audio primind notele maxime atat din partea jurnalistilor, cat si a utilizatorilor. Dupa cum spune chiar sloganul companiei - awesomely affordable - excelenta pe bani putini. 

Nu sunt recenzii pentru Boxe In/Out Dayton Audio IO655BT 70V. Fii primul care scrie una!


Spune-ti parerea

Trebuie sa fii autentificat pentru a comenta!

Produse similare