Boxe GoldenEar Triton Two+ Tower

  • Boxe GoldenEar Triton Two+ Tower
Echipa AVmall incearca sa mentina acuratetea informatiilor din acesta prezentare. Cu toate acestea, in anumite cazuri, pot aparea mici inadvertente pentru a caror semnalare va suntem recunoscatori. Ne poti contacta oricand pentru a clarifica eventuale nelamuriri. Nu uita sa mentionezi in corespondenta ta numele exact al produsul. Fotografia produsului Boxe GoldenEar Triton Two+ Tower are caracter informativ si poate sa difere de produsul real sau sa contina accesorii neincluse in pachetul standard al produsului. Specificatiile tehnice pot contine erori de operare si pot fi schimbate fara instiintare prealabila de catre producator, neconstituind obligativitate contractuala.
13299,00 RON / Pereche
Disponibilitate: In stoc furnizor

Ai gasit mai ieftin? Suna pentru cea mai buna oferta!

Oferta personalizata si reducere pentru 2 sau mai multe produse. Suna acum si afla!

Cantitate:
+
De la: 2216.5 lei / luna
Livrarea este gratuita in Bucuresti si provincie (daca comanda depaseste 299 ron), timpul de livrare este de 24-48 de ore, in cazul in care s-a facut confirmarea livrarii de catre AVmall.


GoldenEar′s Triton Two Tower clearly set the audio world on its proverbial ear with extraordinary sound quality, elegant styling and previously unimaginable value. It has earned an incredible series of rave reviews and industry accolades from around the world — including more than a few Speaker of the Year and Audio Product of the Year honors and awards. Listening with them paralleled previous encounters with no-holds-barred speakers - ones priced upwards of $50,000., raved Al Griffin of Sound & Vision.

The sleek, 48 tall Triton Two+ is newly updated to now incorporate many of the new technologies and refinements developed for the Triton One, including: a fully balanced crossover design, high-end film capacitors, redesigned midrange/upper-bass drivers, and a reprogrammed DSP. Its built-in subwoofer section is powered by a 1200 watt GoldenEar ForceField digital amplifier driving two 5 x 9 front-mounted quadratic subwoofer bass drivers coupled to dual opposing side-mounted, inertially-balanced, 7 x 10 quadratic planar infrasonic bass radiators. The two 4-1/2 spider-leg cast-basket midrange/upper bass drivers, which incorporate GoldenEar′s proprietary Multi-Vaned Phase Plug (MVPP™) design, are housed in dual discreet chambers arranged in a D′Appolito array surrounding GoldenEar′s extraordinary High-Velocity Folded Ribbon (HVFR™) tweeter design. The Triton Two's dynamic, effortless, you-are-there clarity will almost literally put the live performance or action right into your home, or conversely, put you into the concert hall or the live action on the screen.

Specificatii Boxe GoldenEar Triton Two+ Tower

Specificatii Driver Complement
2x - 5˝ x 9˝ Long-Throw Quadratic Subwoofer Bass Drivers, coupled to:
2x - 7˝ x 10˝ Quadratic Planar Infrasonic Radiators
2x - 4-1/2 High-Definition Cast-Basket MVPP™ Upper-Bass/Mid Drivers
1x - HVFR™ High-Velocity Folded Ribbon Tweeter

Specifications
- Frequency Response: 16 Hz − 35 kHz
- Sensitivity: 91 dB
- Nominal Impedance: 8 ohms
- Recommended Amplifier: 20 - 500 Watt/channel
- Built-In Subwoofer Power Amplification: 1200 Watt ForceField Amplifier
- Dimensions: 122 cm x 19 cm x 38 cm
- Weight: 27,2 kg

GoldenEar - Epoca de Aur a sunetului

America de Nord este, indiscutabil si dupa orice criteriu, unul dintre epicentrele mondiale ale industriei audio/video, iar producatorii de boxe din aceasta parte a Lumii sunt printre etaloanele domeniului. Iar GoldenEar nu face exceptie de la aceasta regula.

Condusa de o echipa de entuziasti care au impreuna peste 100 de ani de experienta in domeniu, GoldenEar se lauda in primul rand cu resursele umane - inginerii sai sunt, toti, posesori de “urechi de aur”, adica dotati cu un simt al sunetului iesit din comun. Simt care se regaseste din plin pe semnatura Sonora a boxelor construite de acestia, considerate de multi nemaipomenite. Daca mai sunt si comparate cu produse similare ale concurentei, dar care costa de cateva ori mai mult, GoldenEar devine, subit, o alegere pe care nu multi audiofili o pot ignora.

Poate cea mai importanta caracteristica a boxelor GoldenEar este consistenta pe care o regasim de la seriile cele mai ieftine si pana la gama de top. Din momentul in care le scoti din cutii, devine imediat evident ca producatorul nu a facut rabat de la grija cu care a ales materialele, iar apoi, la auditie, se clarifica si componenta tehnologica, indiferent de pretul platit. Atunci cand au fost rugati sa descrie amprenta sonora a boxelor GoldenEar, producatorii au declarant: “Boxele noastre dunt concepute sa nu sune ca altceva in afara de sunetul care vine din aplificator in difuzoare.

Dupa cum era si normal, tinand cont de povestea de mai sus, recenziile pozitive si premiile nu au intarziat sa apara - nenumarate premii de produs al lunii sau chiar al anului, recenzii elogioase si chiar reputatul Golden Ear Award pentru Triton Reference. De la boxele dedicate sistemelor stereo si pana la senzationalele 3D Array, dedicate sistemelor surround, bijuteriile sonore marca GoldenEar pot face deliciul oricarui pasionat de sunet, indiferent de exigente. 

Stereophile Audio Sound&Vision hometheaterhifi HomeTheaterShack HD Living

Nu sunt recenzii pentru Boxe GoldenEar Triton Two+ Tower. Fii primul care scrie una!


Spune-ti parerea

Trebuie sa fii autentificat pentru a comenta!

Produse similare