Boxe GoldenEar Triton Triton One R

  • Boxe GoldenEar Triton Triton One R
Echipa AVmall incearca sa mentina acuratetea informatiilor din acesta prezentare. Cu toate acestea, in anumite cazuri, pot aparea mici inadvertente pentru a caror semnalare va suntem recunoscatori. Ne poti contacta oricand pentru a clarifica eventuale nelamuriri. Nu uita sa mentionezi in corespondenta ta numele exact al produsul. Fotografia produsului Boxe GoldenEar Triton Triton One R are caracter informativ si poate sa difere de produsul real sau sa contina accesorii neincluse in pachetul standard al produsului. Specificatiile tehnice pot contine erori de operare si pot fi schimbate fara instiintare prealabila de catre producator, neconstituind obligativitate contractuala.
22799,00 RON / Pereche
Disponibilitate: In stoc furnizor

Ai gasit mai ieftin? Suna pentru cea mai buna oferta!

Oferta personalizata si reducere pentru 2 sau mai multe produse. Suna acum si afla!

Cantitate:
+
De la: 3799.83 lei / luna
Livrarea este gratuita in Bucuresti si provincie (daca comanda depaseste 299 ron), timpul de livrare este de 24-48 de ore, in cazul in care s-a facut confirmarea livrarii de catre AVmall.

Triton One.R Tower Speakers

The Triton One.R is an extraordinary reference quality loudspeaker that is a smaller, less expensive follow up to our award winning flagship, the Triton Reference. The 54 tall Triton One.R's upgraded technology includes a 56 bit DSP engine for the powered sub, a fully balanced crossover design, high-end film capacitors, advanced cabinet design, and much more. The Triton One.R's built-in subwoofer section is powered by a 1600 watt GoldenEar SuperSub digital amplifier. The amp drives three newly designed racetrack shaped active subwoofer drivers with huge magnet structures, coupled to dual (per side) side-mounted 7 x 10 quadratic planar infrasonic bass radiators to extend the low frequency response. These are inertially balanced (two on each side) in order to minimize cabinet movement, for more detailed sound. The two 5.25” upper bass/midrange drivers with GoldenEar′s proprietary Multi-Vaned Phase Plug (MVPP™) are also new, incorporating a cone utilizing a special formulation of polypropylene and the new focused field magnet structure developed for the Triton Reference. The drivers are housed in dual discreet midrange chambers, arranged in a D′Appolito array surrounding the extraordinary GoldenEar Reference High-Gauss High-Velocity Folded Ribbon (HVFR™) tweeter, the same as used in the Triton Reference. This new design that incorporates 50% more neodymium magnet material than previous units, for higher efficiency and greater control. .

The gorgeous cabinet is painstakingly finished in a hand-rubbed piano black lacquer. It presents itself as an exquisite, sleek, ultra-high-performance lifestyle loudspeaker that delivers extraordinary sound quality comparable with speakers selling for many times the Triton One.R′s remarkably affordable price

Specificatii Boxe GoldenEar Triton Triton One R

Specificatii Sensitivity (SPL/1m/2.83V − Mean/IEC/Music) 91.2dB / 90.0dB /89.4dB
Impedance modulus: minimum
& maximum (20Hz−20kHz)
3.4ohm @ 3.8kHz
15.8ohm @ 1.7kHz
Impedance phase: minimum
& maximum (20Hz−20kHz)
−56o
@ 2.8kHz
40o
@ 55Hz
Pair matching/Resp. error (200Hz−20kHz) ±1.9dB / ±3.7dB/±4.7dB
LF/HF extension (−6dB ref 200Hz/10kHz) 44Hz / 29.4kHz/28.5kHz
THD 100Hz/1kHz/10kHz (for 90dB SPL/1m) 1.0% / 0.5% / 0.1%
Dimensions (HWD) / Weight (each) 1010x183x279mm / 18kg

GoldenEar - Epoca de Aur a sunetului

America de Nord este, indiscutabil si dupa orice criteriu, unul dintre epicentrele mondiale ale industriei audio/video, iar producatorii de boxe din aceasta parte a Lumii sunt printre etaloanele domeniului. Iar GoldenEar nu face exceptie de la aceasta regula.

Condusa de o echipa de entuziasti care au impreuna peste 100 de ani de experienta in domeniu, GoldenEar se lauda in primul rand cu resursele umane - inginerii sai sunt, toti, posesori de “urechi de aur”, adica dotati cu un simt al sunetului iesit din comun. Simt care se regaseste din plin pe semnatura Sonora a boxelor construite de acestia, considerate de multi nemaipomenite. Daca mai sunt si comparate cu produse similare ale concurentei, dar care costa de cateva ori mai mult, GoldenEar devine, subit, o alegere pe care nu multi audiofili o pot ignora.

Poate cea mai importanta caracteristica a boxelor GoldenEar este consistenta pe care o regasim de la seriile cele mai ieftine si pana la gama de top. Din momentul in care le scoti din cutii, devine imediat evident ca producatorul nu a facut rabat de la grija cu care a ales materialele, iar apoi, la auditie, se clarifica si componenta tehnologica, indiferent de pretul platit. Atunci cand au fost rugati sa descrie amprenta sonora a boxelor GoldenEar, producatorii au declarant: “Boxele noastre dunt concepute sa nu sune ca altceva in afara de sunetul care vine din aplificator in difuzoare.

Dupa cum era si normal, tinand cont de povestea de mai sus, recenziile pozitive si premiile nu au intarziat sa apara - nenumarate premii de produs al lunii sau chiar al anului, recenzii elogioase si chiar reputatul Golden Ear Award pentru Triton Reference. De la boxele dedicate sistemelor stereo si pana la senzationalele 3D Array, dedicate sistemelor surround, bijuteriile sonore marca GoldenEar pot face deliciul oricarui pasionat de sunet, indiferent de exigente. 

Nu sunt recenzii pentru Boxe GoldenEar Triton Triton One R. Fii primul care scrie una!


Spune-ti parerea

Trebuie sa fii autentificat pentru a comenta!

Produse similare