Boxe GoldenEar Triton Five

  • Boxe GoldenEar Triton Five
  • Boxe GoldenEar Triton Five
  • Boxe GoldenEar Triton Five
  • Boxe GoldenEar Triton Five
Echipa AVmall incearca sa mentina acuratetea informatiilor din acesta prezentare. Cu toate acestea, in anumite cazuri, pot aparea mici inadvertente pentru a caror semnalare va suntem recunoscatori. Ne poti contacta oricand pentru a clarifica eventuale nelamuriri. Nu uita sa mentionezi in corespondenta ta numele exact al produsul. Fotografia produsului Boxe GoldenEar Triton Five are caracter informativ si poate sa difere de produsul real sau sa contina accesorii neincluse in pachetul standard al produsului. Specificatiile tehnice pot contine erori de operare si pot fi schimbate fara instiintare prealabila de catre producator, neconstituind obligativitate contractuala.
13.499,00 RON / Pereche
Disponibilitate: In stoc furnizor
* Verificati disponibilitatea inainte de a comanda!

Ai gasit mai ieftin? Suna pentru cea mai buna oferta!

Oferta personalizata si reducere pentru 2 sau mai multe produse. Suna acum si afla!

Cantitate:
+
De la: 2249.83 lei / luna
Livrarea este gratuita in Bucuresti si provincie (daca comanda depaseste 500 ron), timpul de livrare este de 24-48 de ore, in cazul in care s-a facut confirmarea livrarii de catre AVmall.

The Triton Five is a larger version of the Award Winning Triton Seven, with greater dynamic range and even deeper bass extension, plus important refinements carried over from the Triton One development program. As with all of our Triton Towers, the Triton Five′s high-resolution sonic performance makes it ideal for use in two channel systems of the highest quality, as well as complete multi-channel surround music and home theater systems. “They absolutely rock the speaker world′s foundation to the core … delivering the kind of musical bliss some pay upwards of $10,000 for”, raves Caleb Denison of Digital Trends.

The Five′s unique cabinet shape is both acoustically purposeful as well as strikingly attractive. Its narrow front baffle and stylish rearward rake, in conjunction with the complex crossover, both aligns the driver array precisely for a coherent wave-launch directed at ear level at the listening position, as well as results in non-parallel front and rear baffles for better control of internal standing waves. And, the non-parallel side cabinet walls and slanted top provide the same acoustical performance benefit.

A D′Appolito array of two newly developed 6 long-throw midrange/bass drivers surround the same High Velocity Folded Ribbon Tweeter (HVFR™) used in all the Triton Towers. The Five incorporates FOUR side-mounted, opposing, inertially-balanced planar sub-bass radiators, located on either side of the cabinet down near the floor for optimum coupling to the room. And the Fives will deliver exceptional performance with moderately priced receivers, while also allowing you to appreciate the subtle qualities of the world′s finest audio components

Important: Conținutul acestei descrieri de produs a fost tradus automat și poate conține erori atât de vocabular, cât și de sintaxă și gramatică.

Specificatii Boxe GoldenEar Triton Five

Specificatii Driver Complement
Two - 6˝ High-Definition Cast-Basket Mid/Bass Drivers, coupled to:
Four - 8˝ Planar Sub-Bass Radiators
One - HVFR™ High-Velocity Folded Ribbon Tweeter

Specifications
- Frequency Response: 26 Hz - 35 kHz
- Sensitivity: 90 dB
- Nominal Impedance: 8 Ohm
- Recommended Amplifier: 15 - 400 watt/channel
- Dimensions: 6-5/8˝ W (front) x 8-1/8˝ W (rear) x 12-3/8˝ D x 44-1/4˝ H
- Weight: 18,1 kg
Pentru Boxe:

- Pentru performante optime este necesara pozitionarea boxelor la o distanta de minim 30-40cm de peretele din spate pentru boxele cu bass-reflex in spate, pentru cele cu bass-reflex in fata, recomandam pozitionarea la o distanta de 10-20cm fata de peretele din spate.

- Boxele vor ajunge sa functioneze in parametrii recomandati de producator, dupa minim 50 de ore (ideal 100 ore) de functionare la volum mediu. In aceasta perioada de timp, de “rodaj a boxelor”, sunetul va fi la inceput ceva mai artificial, bass-ul nu va fi inca controlat, inaltele rigide iar vocile usor retinute, pe masura ce boxele vor functiona, veti remarca cum bas-ul devine mai controlat, mai prezent si mai voluminos, vocile si sunetele medii devin naturale si mai echilibrate, iar inaltele devin rafinate si detaliate. Exista boxe care necesita un „rodaj” mai amplu de minim 300 de ore mai ales in cazul celor care au difuzoare de kevlar, carbon sau alte materiale de acest tip. Boxele care se „rodeaza” cel mai repede sunt cele care au difuzoare de celuloza.

Pentru Amplificatoare, DAC-uri, Preamplificatoare, Receiver Stereo & Home Cinema, Surse digitale audio-video:

- Pentru performante optime este necesar „rodarea” echipamentului, In functie de complexitatea componentelor din aparatul dumneavoastra acesta poate dura intre 30-200 ore.

- Rodajul se face la volum minim, fiind astfel suficient faptul ca acesta este alimentat corect conform manualului de utilizare la 220-230 Volti si trece semnal audio sau video dupa caz prin el.

- Echipamentul supus „rodajului” va ajunge sa functioneze in parametrii recomandati de producator, dupa perioada mai sus mentionata. In aceasta perioada de timp, de “rodaj”, sunetul va fi la inceput ceva mai artificial, bass-ul nu va fi inca controlat, inaltele rigide iar vocile usor retinute, pe masura ce echipamentul va functiona, veti remarca cum bas-ul devine mai controlat, mai prezent si mai voluminos, vocile si sunetele medii devin naturale si mai echilibrate, iar inaltele devin rafinate si detaliate.

Pentru cabluri:

- Pentru performante optime este necesara „rodarea” cablurilor, In functie de complexitatea conductorului folosit, cat si geometriei acestuia, „rodajul” poate dura intre 30-100 ore.

- Rodajul se face la volum minim, fiind astfel suficient faptul ca va trece semnal audio sau video dupa caz prin el.

- Cablul supus „rodajului” va ajunge sa functioneze in parametrii recomandati de producator, dupa perioada mai sus mentionata. In aceasta perioada de timp, de “rodaj”, sunetul va fi la inceput ceva mai artificial, pe masura ce cablul va functiona, veti remarca cum bas-ul devine mai controlat, mai prezent si mai voluminos, vocile si sunetele medii devin naturale si mai echilibrate, iar inaltele devin rafinate si detaliate.

Pentru detalii privind aceste aspecte de rodaj si nu numai, va rugam sa ne consultati!

GoldenEar - Epoca de Aur a sunetului

America de Nord este, indiscutabil si dupa orice criteriu, unul dintre epicentrele mondiale ale industriei audio/video, iar producatorii de boxe din aceasta parte a Lumii sunt printre etaloanele domeniului. Iar GoldenEar nu face exceptie de la aceasta regula.

Condusa de o echipa de entuziasti care au impreuna peste 100 de ani de experienta in domeniu, GoldenEar se lauda in primul rand cu resursele umane - inginerii sai sunt, toti, posesori de “urechi de aur”, adica dotati cu un simt al sunetului iesit din comun. Simt care se regaseste din plin pe semnatura Sonora a boxelor construite de acestia, considerate de multi nemaipomenite. Daca mai sunt si comparate cu produse similare ale concurentei, dar care costa de cateva ori mai mult, GoldenEar devine, subit, o alegere pe care nu multi audiofili o pot ignora.

Poate cea mai importanta caracteristica a boxelor GoldenEar este consistenta pe care o regasim de la seriile cele mai ieftine si pana la gama de top. Din momentul in care le scoti din cutii, devine imediat evident ca producatorul nu a facut rabat de la grija cu care a ales materialele, iar apoi, la auditie, se clarifica si componenta tehnologica, indiferent de pretul platit. Atunci cand au fost rugati sa descrie amprenta sonora a boxelor GoldenEar, producatorii au declarant: “Boxele noastre dunt concepute sa nu sune ca altceva in afara de sunetul care vine din aplificator in difuzoare.

Dupa cum era si normal, tinand cont de povestea de mai sus, recenziile pozitive si premiile nu au intarziat sa apara - nenumarate premii de produs al lunii sau chiar al anului, recenzii elogioase si chiar reputatul Golden Ear Award pentru Triton Reference. De la boxele dedicate sistemelor stereo si pana la senzationalele 3D Array, dedicate sistemelor surround, bijuteriile sonore marca GoldenEar pot face deliciul oricarui pasionat de sunet, indiferent de exigente. 

Home Theater Stereophile The Absolute Sound hifi+ Audio Sound&Vision The Audio Traveler Home Theater Stereophile The Absolute Sound hifi+ Audio Sound&Vision The Audio Traveler
Boxe GoldenEar Triton Five
PDF 1 Boxe GoldenEar Triton Five
Boxe GoldenEar Triton Five
PDF 2 Boxe GoldenEar Triton Five

Nu sunt recenzii pentru Boxe GoldenEar Triton Five. Fii primul care scrie una!


Spune-ti parerea

Trebuie sa fii autentificat pentru a comenta!

Produse similare