Boxe Focal Kanta No 3

  • Boxe Focal Kanta No 3
  • Boxe Focal Kanta No 3
Echipa AVmall incearca sa mentina acuratetea informatiilor din acesta prezentare. Cu toate acestea, in anumite cazuri, pot aparea mici inadvertente pentru a caror semnalare va suntem recunoscatori. Ne poti contacta oricand pentru a clarifica eventuale nelamuriri. Nu uita sa mentionezi in corespondenta ta numele exact al produsul. Fotografia produsului Boxe Focal Kanta No 3 are caracter informativ si poate sa difere de produsul real sau sa contina accesorii neincluse in pachetul standard al produsului. Specificatiile tehnice pot contine erori de operare si pot fi schimbate fara instiintare prealabila de catre producator, neconstituind obligativitate contractuala.
29.999,00 RON / Bucata
Disponibilitate: In stoc furnizor
* Verificati disponibilitatea inainte de a comanda!

Ai gasit mai ieftin? Suna pentru cea mai buna oferta!

Oferta personalizata si reducere pentru 2 sau mai multe produse. Suna acum si afla!

Cantitate:
+
De la: 4999.83 lei / luna
Livrarea este gratuita in Bucuresti si provincie (daca comanda depaseste 500 ron), timpul de livrare este de 24-48 de ore, in cazul in care s-a facut confirmarea livrarii de catre AVmall.

3-WAY FLOOR STANDING LOUDSPEAKER

Kanta N°3 is the reference product for the line: this Hi-Fi loudspeaker superbly combines depth, impact and articulation of the bass register. The definition and neutrality of the midrange are incredible. The next generation IAL tweeter reproduces the tiniest details with clinical precision. The result? A precise, detailed sound, brimming with warmth and musicality. It is the start of a new era for those who love sound...This acoustic masterpiece performs at its best in large rooms, from 430 to 860 ft² (40 to 80 m²).

Entirely dedicated to acoustic performance and with an incredibly original look: that, in a nutshell, is the Kanta DNA! After three years of research, Focal offers a new combination of exclusive Hi-Fi technologies: the marriage of Beryllium, in the next generation IAL3 tweeter, and Flax, for the midrange and bass speaker drivers.

Another strong point of the line is its bold look that puts the finishing touch on this acoustic masterpiece with a resolutely modern and bewitching design! With eight front panel finishes, gloss or matt, there are several possible combinations. So many different styles, each one so different from the next, means there′s something for everyone. Kanta has become a veritable, ultra stylish, designer object that will become the star of your interior.

Important: Conținutul acestei descrieri de produs a fost tradus automat și poate conține erori atât de vocabular, cât și de sintaxă și gramatică.

Specificatii Boxe Focal Kanta No 3

Specificatii Type 3-way bass-reflex floorstanding speaker
Drivers 2 x 8 (21cm) Flax driver with NIC motor
61/2 (16.5cm) Flax midrange with TMD suspension and NIC motor
11/16 (27mm) ‘IAL3′ pure Beryllium inverted dome tweeter
Sensitivity (2,83V/1m) 91dB
Frequency Response (+/-3dB) 33Hz - 40kHz
Low Frequency Point (- 6dB) 26Hz
Nominal Impedance 8 Ohms
Minimum Impedance 3 Ohms
Recommended Amplifier Power 40 - 400W
Crossover Frequency 250 Hz - 2,500Hz
Dimensions (HxWxD) 5025/64 x 1513/64 x 2015/32 (1,280 x 386 x 520mm)
Net weight (with front grille) 101.6lbs (46kg)
Packaging dimensions (HxWxD) 5817/64 x 193/32 x 2921/64 (1,480 x 485 x 745mm)
Total weight (including packaging) 116.1lbs (53kg)
Pentru Boxe:

- Pentru performante optime este necesara pozitionarea boxelor la o distanta de minim 30-40cm de peretele din spate pentru boxele cu bass-reflex in spate, pentru cele cu bass-reflex in fata, recomandam pozitionarea la o distanta de 10-20cm fata de peretele din spate.

- Boxele vor ajunge sa functioneze in parametrii recomandati de producator, dupa minim 50 de ore (ideal 100 ore) de functionare la volum mediu. In aceasta perioada de timp, de “rodaj a boxelor”, sunetul va fi la inceput ceva mai artificial, bass-ul nu va fi inca controlat, inaltele rigide iar vocile usor retinute, pe masura ce boxele vor functiona, veti remarca cum bas-ul devine mai controlat, mai prezent si mai voluminos, vocile si sunetele medii devin naturale si mai echilibrate, iar inaltele devin rafinate si detaliate. Exista boxe care necesita un „rodaj” mai amplu de minim 300 de ore mai ales in cazul celor care au difuzoare de kevlar, carbon sau alte materiale de acest tip. Boxele care se „rodeaza” cel mai repede sunt cele care au difuzoare de celuloza.

Pentru Amplificatoare, DAC-uri, Preamplificatoare, Receiver Stereo & Home Cinema, Surse digitale audio-video:

- Pentru performante optime este necesar „rodarea” echipamentului, In functie de complexitatea componentelor din aparatul dumneavoastra acesta poate dura intre 30-200 ore.

- Rodajul se face la volum minim, fiind astfel suficient faptul ca acesta este alimentat corect conform manualului de utilizare la 220-230 Volti si trece semnal audio sau video dupa caz prin el.

- Echipamentul supus „rodajului” va ajunge sa functioneze in parametrii recomandati de producator, dupa perioada mai sus mentionata. In aceasta perioada de timp, de “rodaj”, sunetul va fi la inceput ceva mai artificial, bass-ul nu va fi inca controlat, inaltele rigide iar vocile usor retinute, pe masura ce echipamentul va functiona, veti remarca cum bas-ul devine mai controlat, mai prezent si mai voluminos, vocile si sunetele medii devin naturale si mai echilibrate, iar inaltele devin rafinate si detaliate.

Pentru cabluri:

- Pentru performante optime este necesara „rodarea” cablurilor, In functie de complexitatea conductorului folosit, cat si geometriei acestuia, „rodajul” poate dura intre 30-100 ore.

- Rodajul se face la volum minim, fiind astfel suficient faptul ca va trece semnal audio sau video dupa caz prin el.

- Cablul supus „rodajului” va ajunge sa functioneze in parametrii recomandati de producator, dupa perioada mai sus mentionata. In aceasta perioada de timp, de “rodaj”, sunetul va fi la inceput ceva mai artificial, pe masura ce cablul va functiona, veti remarca cum bas-ul devine mai controlat, mai prezent si mai voluminos, vocile si sunetele medii devin naturale si mai echilibrate, iar inaltele devin rafinate si detaliate.

Pentru detalii privind aceste aspecte de rodaj si nu numai, va rugam sa ne consultati!

Nu sunt recenzii pentru Boxe Focal Kanta No 3. Fii primul care scrie una!


Spune-ti parerea

Trebuie sa fii autentificat pentru a comenta!

Produse similare