Boxe Exterior Klipsch CP-4T Alb

  • Boxe Exterior Klipsch CP-4T Alb
  • Boxe Exterior Klipsch CP-4T Alb
Echipa AVmall incearca sa mentina acuratetea informatiilor din acesta prezentare. Cu toate acestea, in anumite cazuri, pot aparea mici inadvertente pentru a caror semnalare va suntem recunoscatori. Ne poti contacta oricand pentru a clarifica eventuale nelamuriri. Nu uita sa mentionezi in corespondenta ta numele exact al produsul. Fotografia produsului Boxe Exterior Klipsch CP-4T Alb are caracter informativ si poate sa difere de produsul real sau sa contina accesorii neincluse in pachetul standard al produsului. Specificatiile tehnice pot contine erori de operare si pot fi schimbate fara instiintare prealabila de catre producator, neconstituind obligativitate contractuala.
1499,00 RON / Pereche
Disponibilitate: In stoc furnizor
* Verificati disponibilitatea inainte de a comanda!

Ai gasit mai ieftin? Suna pentru cea mai buna oferta!

Oferta personalizata si reducere pentru 2 sau mai multe produse. Suna acum si afla!

Cantitate:
+
De la: 249.83 lei / luna
Livrarea este gratuita in Bucuresti si provincie (daca comanda depaseste 500 ron), timpul de livrare este de 24-48 de ore, in cazul in care s-a facut confirmarea livrarii de catre AVmall.

Background music should be heard, not seen. The Klipsch CP-4T is a compact, unobtrusive pair of commercial speakers that are easy on the eyes as well as the ears. Each speaker features a 3-1/2″ woofer and a horn-loaded 3/4″ aluminum tweeter — perfect for paging customers to their tables and providing light dining music once they′re seated. The included C-bracket allows for flexibility in mounting — you can hang it vertically, horizontally, or conveniently out-of-sight in a corner. Cabinets and grilles are paintable to match your decor.

The Klipsch Compact Performance Series CP-4T 70/100 Volt speaker is designed to provide high-performance sound with high style for any commercial indoor or outdoor environment.

The integrated bracket design combined with front-access speaker terminals provides for an easy, one-screwdriver installation with the ability to tuck close in a corner for a custom look. Traditional Klipsch efficiency provides maximum output with its single, built-in 5-watt tap setting.

Built to either withstand the rigors of outdoor use or to provide a highly aesthetic look that blends perfectly into any indoor décor, the Klipsch Compact Performance Series CP-4 speaker provides a unique, multifunctional sound solution for any home.

Exclusive Tractrix Horn technology combines with a premium, long-throw woofer for an amazing full-range sound that contradicts its diminutive size. The new bracket design combined with front-access speaker terminals assures a clean, easy, one-screwdriver installation with the ability to tuck close in a corner for a custom look.

Specificatii Boxe Exterior Klipsch CP-4T Alb

Specificatii 3/4″ aluminum tweeter loaded in a Klipsch Tractrix® horn
3-1/2″ IMG (injection-molded graphite) woofer with rubber surround
handles up to 10 watts RMS power
5 watt fixed @ 70V, 10 watt fixed @ 100V
frequency response: 100-22,000 Hz (±3 dB)
weather-resistant enclosure and transducers
attached “C-style” bracket for easy wall mounting
multi-tap transformer allows use with 70V or 100V distributed audio systems
cabinet and grille can be painted to match your decor
sensitivity: 91 dB
5-1/2″W x 8-3/4″H x 5-9/16″D
weight: 4.8 lbs.
Pentru Boxe:

- Pentru performante optime este necesara pozitionarea boxelor la o distanta de minim 30-40cm de peretele din spate pentru boxele cu bass-reflex in spate, pentru cele cu bass-reflex in fata, recomandam pozitionarea la o distanta de 10-20cm fata de peretele din spate.

- Boxele vor ajunge sa functioneze in parametrii recomandati de producator, dupa minim 50 de ore (ideal 100 ore) de functionare la volum mediu. In aceasta perioada de timp, de “rodaj a boxelor”, sunetul va fi la inceput ceva mai artificial, bass-ul nu va fi inca controlat, inaltele rigide iar vocile usor retinute, pe masura ce boxele vor functiona, veti remarca cum bas-ul devine mai controlat, mai prezent si mai voluminos, vocile si sunetele medii devin naturale si mai echilibrate, iar inaltele devin rafinate si detaliate. Exista boxe care necesita un „rodaj” mai amplu de minim 300 de ore mai ales in cazul celor care au difuzoare de kevlar, carbon sau alte materiale de acest tip. Boxele care se „rodeaza” cel mai repede sunt cele care au difuzoare de celuloza.

Pentru Amplificatoare, DAC-uri, Preamplificatoare, Receiver Stereo & Home Cinema, Surse digitale audio-video:

- Pentru performante optime este necesar „rodarea” echipamentului, In functie de complexitatea componentelor din aparatul dumneavoastra acesta poate dura intre 30-200 ore.

- Rodajul se face la volum minim, fiind astfel suficient faptul ca acesta este alimentat corect conform manualului de utilizare la 220-230 Volti si trece semnal audio sau video dupa caz prin el.

- Echipamentul supus „rodajului” va ajunge sa functioneze in parametrii recomandati de producator, dupa perioada mai sus mentionata. In aceasta perioada de timp, de “rodaj”, sunetul va fi la inceput ceva mai artificial, bass-ul nu va fi inca controlat, inaltele rigide iar vocile usor retinute, pe masura ce echipamentul va functiona, veti remarca cum bas-ul devine mai controlat, mai prezent si mai voluminos, vocile si sunetele medii devin naturale si mai echilibrate, iar inaltele devin rafinate si detaliate.

Pentru cabluri:

- Pentru performante optime este necesara „rodarea” cablurilor, In functie de complexitatea conductorului folosit, cat si geometriei acestuia, „rodajul” poate dura intre 30-100 ore.

- Rodajul se face la volum minim, fiind astfel suficient faptul ca va trece semnal audio sau video dupa caz prin el.

- Cablul supus „rodajului” va ajunge sa functioneze in parametrii recomandati de producator, dupa perioada mai sus mentionata. In aceasta perioada de timp, de “rodaj”, sunetul va fi la inceput ceva mai artificial, pe masura ce cablul va functiona, veti remarca cum bas-ul devine mai controlat, mai prezent si mai voluminos, vocile si sunetele medii devin naturale si mai echilibrate, iar inaltele devin rafinate si detaliate.

Pentru detalii privind aceste aspecte de rodaj si nu numai, va rugam sa ne consultati!

Nu sunt recenzii pentru Boxe Exterior Klipsch CP-4T Alb . Fii primul care scrie una!


Spune-ti parerea

Trebuie sa fii autentificat pentru a comenta!

Produse similare