Boxe Dynavoice Magic F5 EX V.3

  • Boxe Dynavoice Magic F5 EX V.3
  • Boxe Dynavoice Magic F5 EX V.3
Echipa AVmall incearca sa mentina acuratetea informatiilor din acesta prezentare. Cu toate acestea, in anumite cazuri, pot aparea mici inadvertente pentru a caror semnalare va suntem recunoscatori. Ne poti contacta oricand pentru a clarifica eventuale nelamuriri. Nu uita sa mentionezi in corespondenta ta numele exact al produsul. Fotografia produsului Boxe Dynavoice Magic F5 EX V.3 are caracter informativ si poate sa difere de produsul real sau sa contina accesorii neincluse in pachetul standard al produsului. Specificatiile tehnice pot contine erori de operare si pot fi schimbate fara instiintare prealabila de catre producator, neconstituind obligativitate contractuala.
1399,00 RON / Pereche
Disponibilitate: In stoc furnizor
* Verificati disponibilitatea inainte de a comanda!

Ai gasit mai ieftin? Suna pentru cea mai buna oferta!

Oferta personalizata si reducere pentru 2 sau mai multe produse. Suna acum si afla!

5.0 / 5.0 din 2 recenzii
Cantitate:
+
De la: 233.17 lei / luna
Livrarea este gratuita in Bucuresti si provincie (daca comanda depaseste 500 ron), timpul de livrare este de 24-48 de ore, in cazul in care s-a facut confirmarea livrarii de catre AVmall.

When Dynavoice Magic F-6 arrived, it went directly up among our best sellers. It was on the chartbuster after the reputed magazines tested. Now we have taken a step further and upgraded it to be even better.

  • Better finish, shinier and thicker foil.
  • A little deeper drawer, for deeper bass.
  • Improved elements and separate midrange and bass.
  • Improved crossover and internal wiring.

Despite all the improvements, we have managed to keep the price as minimal as possible. We promise that you will not get as much quality for your money as this elsewhere.

Sound

Sound quality in Magic series is designed to be very smooth to listen to, but with a focus on hi-fi sound. Floor speakers are equipped with dual bass reflex port on the back, top and bottom of the speaker. From the beginning, one tube is plugged with bass reflex absorber for the best reliable sound, but if you want more features in the base, you can easily pick out the plug. All speakers in the series have the exact same Super Audio tweeter for best sound matching, so that no matter which speakers you choose to combine, they fit together.


Specificatii Boxe Dynavoice Magic F5 EX V.3

Specificatii Construction MDF Vinyl Cabinet
Acoustical Loading Dual port bass reflex backwards
Tweeter Hi frequency unit low resonance coated Super Audio 1 x 1 (25mm)
Midrange 1 x 5.25 (133 mm) comprised with a paper conedoped with polymer composite
Woofer 1 x 5.25 (133 mm) comprised with a paper conedoped with polymer composite
Frequency Response 35-32000 Hz (~3dB)
Nominal Impedance 4 ohm
Nominal Power Handling 75W rms
Peak Power Handling 225W rms
Sensitivity 2.83V/1M 90 dB
Crossover 3400 Hz
Dimension (HxWxD) 910x168x250mm
Weight 10.7kg
Pentru Boxe:

- Pentru performante optime este necesara pozitionarea boxelor la o distanta de minim 30-40cm de peretele din spate pentru boxele cu bass-reflex in spate, pentru cele cu bass-reflex in fata, recomandam pozitionarea la o distanta de 10-20cm fata de peretele din spate.

- Boxele vor ajunge sa functioneze in parametrii recomandati de producator, dupa minim 50 de ore (ideal 100 ore) de functionare la volum mediu. In aceasta perioada de timp, de “rodaj a boxelor”, sunetul va fi la inceput ceva mai artificial, bass-ul nu va fi inca controlat, inaltele rigide iar vocile usor retinute, pe masura ce boxele vor functiona, veti remarca cum bas-ul devine mai controlat, mai prezent si mai voluminos, vocile si sunetele medii devin naturale si mai echilibrate, iar inaltele devin rafinate si detaliate. Exista boxe care necesita un „rodaj” mai amplu de minim 300 de ore mai ales in cazul celor care au difuzoare de kevlar, carbon sau alte materiale de acest tip. Boxele care se „rodeaza” cel mai repede sunt cele care au difuzoare de celuloza.

Pentru Amplificatoare, DAC-uri, Preamplificatoare, Receiver Stereo & Home Cinema, Surse digitale audio-video:

- Pentru performante optime este necesar „rodarea” echipamentului, In functie de complexitatea componentelor din aparatul dumneavoastra acesta poate dura intre 30-200 ore.

- Rodajul se face la volum minim, fiind astfel suficient faptul ca acesta este alimentat corect conform manualului de utilizare la 220-230 Volti si trece semnal audio sau video dupa caz prin el.

- Echipamentul supus „rodajului” va ajunge sa functioneze in parametrii recomandati de producator, dupa perioada mai sus mentionata. In aceasta perioada de timp, de “rodaj”, sunetul va fi la inceput ceva mai artificial, bass-ul nu va fi inca controlat, inaltele rigide iar vocile usor retinute, pe masura ce echipamentul va functiona, veti remarca cum bas-ul devine mai controlat, mai prezent si mai voluminos, vocile si sunetele medii devin naturale si mai echilibrate, iar inaltele devin rafinate si detaliate.

Pentru cabluri:

- Pentru performante optime este necesara „rodarea” cablurilor, In functie de complexitatea conductorului folosit, cat si geometriei acestuia, „rodajul” poate dura intre 30-100 ore.

- Rodajul se face la volum minim, fiind astfel suficient faptul ca va trece semnal audio sau video dupa caz prin el.

- Cablul supus „rodajului” va ajunge sa functioneze in parametrii recomandati de producator, dupa perioada mai sus mentionata. In aceasta perioada de timp, de “rodaj”, sunetul va fi la inceput ceva mai artificial, pe masura ce cablul va functiona, veti remarca cum bas-ul devine mai controlat, mai prezent si mai voluminos, vocile si sunetele medii devin naturale si mai echilibrate, iar inaltele devin rafinate si detaliate.

Pentru detalii privind aceste aspecte de rodaj si nu numai, va rugam sa ne consultati!

Recenzii despre Boxe Dynavoice Magic F5 EX V.3

ok!
Nae / 2018-05-14 12:38:47

Pret foarte bun! Sunetul este deosebit. Recomand!

Super!
Irina / 2018-05-02 12:23:00

Foarte ok aceste boxe! Le recomand celor care sunt impatimiti. Dynavoice este un producator foarte bun in opinia mea.


Spune-ti parerea

Trebuie sa fii autentificat pentru a comenta!

Produse similare