Boxe Dynavoice Definition DF-5

  • Boxe Dynavoice Definition DF-5
  • Boxe Dynavoice Definition DF-5
Echipa AVmall incearca sa mentina acuratetea informatiilor din acesta prezentare. Cu toate acestea, in anumite cazuri, pot aparea mici inadvertente pentru a caror semnalare va suntem recunoscatori. Ne poti contacta oricand pentru a clarifica eventuale nelamuriri. Nu uita sa mentionezi in corespondenta ta numele exact al produsul. Fotografia produsului Boxe Dynavoice Definition DF-5 are caracter informativ si poate sa difere de produsul real sau sa contina accesorii neincluse in pachetul standard al produsului. Specificatiile tehnice pot contine erori de operare si pot fi schimbate fara instiintare prealabila de catre producator, neconstituind obligativitate contractuala.
2699,00 RON / Pereche
Disponibilitate: In stoc furnizor
* Verificati disponibilitatea inainte de a comanda!

Ai gasit mai ieftin? Suna pentru cea mai buna oferta!

Oferta personalizata si reducere pentru 2 sau mai multe produse. Suna acum si afla!

Cantitate:
+
De la: 449.83 lei / luna
Livrarea este gratuita in Bucuresti si provincie (daca comanda depaseste 299 ron), timpul de livrare este de 24-48 de ore, in cazul in care s-a facut confirmarea livrarii de catre AVmall.

With Definition series we put the bar higher than ever − Great audio, design and finishing to suit the most discerning.

Definition DF-5 is the smallest of the floor speakers in the series, for those who have a little less place. Bass reflex tube placed forward, makes it easy to set the speakers right next to the wall. Despite the slim format it plays really deep and all the speakers in the series are focused on presenting as accurately reliable sound as possible.

The Trebel

Definition is equipped with a highly unusual two tweeters. This will most often not found in other speakers until it is very high in price range. The lower frequencies takes care of soft dome tweeter, but as the top tweeter in Definition has gone a step further and even provided the speaker with a ribbon tweeter. This provides a uniquely comfortable and natural sound.

X-change

Subsequently everyone has different sound epitome like audio files − Definition is also equipped with an X-change terminal. At the top of the terminal so you can find the 3 extra gold-plated contacts. These are used to fine-tune the critical midrange area for your own taste. You can choose between -2 dB / 0 dB / +2 dB / +4 dB. The fact that this area is changed, accordingly changes the whole character of the speaker. You can avoid contriving to change the bass / treble controls on the amplifier to the sound you prefer.


Specificatii Boxe Dynavoice Definition DF-5

Specificatii Type 2 Way 4 drive unit system − Floor Standing Speaker
Construction MDF Vinyl cabinet Coated paint glossy piani finish front & rare
Acoustical Loading 2 way bass reflex (1 x foreward facing bass reflex port )
Tweeter Hi frequency unit 1 x Ribbon Tweeter 1 x Softdome tweeter1 25mm
Bass/Midrange 2 x 5.25-inch (133.35mm) woofers made in the'bullet-proof'-kevlar giving a thin lightweight and strong membrane.
Crossover Frequency 1800 Hz @ 12 dB / 9000 Hz @ 12 dB
Frequency Response 28 − 32000 Hz (-3 dB)
Speaker Terminal Bi − Wiring / X change -2db /0db/+2bd/+4db
Nominal Impedance 8 ohm
Nominal Power Handling 125W rms
Peak Power Handling 375W rms
Sensitivity 2.83V/1M 92 dB
Dimension (HxWxD) 930 x 175 x 340
Weight 17.4 kg/piece
Pentru Boxe:

- Pentru performante optime este necesara pozitionarea boxelor la o distanta de minim 30-40cm de peretele din spate pentru boxele cu bass-reflex in spate, pentru cele cu bass-reflex in fata, recomandam pozitionarea la o distanta de 10-20cm fata de peretele din spate.

- Boxele vor ajunge sa functioneze in parametrii recomandati de producator, dupa minim 50 de ore (ideal 100 ore) de functionare la volum mediu. In aceasta perioada de timp, de “rodaj a boxelor”, sunetul va fi la inceput ceva mai artificial, bass-ul nu va fi inca controlat, inaltele rigide iar vocile usor retinute, pe masura ce boxele vor functiona, veti remarca cum bas-ul devine mai controlat, mai prezent si mai voluminos, vocile si sunetele medii devin naturale si mai echilibrate, iar inaltele devin rafinate si detaliate. Exista boxe care necesita un „rodaj” mai amplu de minim 300 de ore mai ales in cazul celor care au difuzoare de kevlar, carbon sau alte materiale de acest tip. Boxele care se „rodeaza” cel mai repede sunt cele care au difuzoare de celuloza.

Pentru Amplificatoare, DAC-uri, Preamplificatoare, Receiver Stereo & Home Cinema, Surse digitale audio-video:

- Pentru performante optime este necesar „rodarea” echipamentului, In functie de complexitatea componentelor din aparatul dumneavoastra acesta poate dura intre 30-200 ore.

- Rodajul se face la volum minim, fiind astfel suficient faptul ca acesta este alimentat corect conform manualului de utilizare la 220-230 Volti si trece semnal audio sau video dupa caz prin el.

- Echipamentul supus „rodajului” va ajunge sa functioneze in parametrii recomandati de producator, dupa perioada mai sus mentionata. In aceasta perioada de timp, de “rodaj”, sunetul va fi la inceput ceva mai artificial, bass-ul nu va fi inca controlat, inaltele rigide iar vocile usor retinute, pe masura ce echipamentul va functiona, veti remarca cum bas-ul devine mai controlat, mai prezent si mai voluminos, vocile si sunetele medii devin naturale si mai echilibrate, iar inaltele devin rafinate si detaliate.

Pentru cabluri:

- Pentru performante optime este necesara „rodarea” cablurilor, In functie de complexitatea conductorului folosit, cat si geometriei acestuia, „rodajul” poate dura intre 30-100 ore.

- Rodajul se face la volum minim, fiind astfel suficient faptul ca va trece semnal audio sau video dupa caz prin el.

- Cablul supus „rodajului” va ajunge sa functioneze in parametrii recomandati de producator, dupa perioada mai sus mentionata. In aceasta perioada de timp, de “rodaj”, sunetul va fi la inceput ceva mai artificial, pe masura ce cablul va functiona, veti remarca cum bas-ul devine mai controlat, mai prezent si mai voluminos, vocile si sunetele medii devin naturale si mai echilibrate, iar inaltele devin rafinate si detaliate.

Pentru detalii privind aceste aspecte de rodaj si nu numai, va rugam sa ne consultati!

Nu sunt recenzii pentru Boxe Dynavoice Definition DF-5. Fii primul care scrie una!


Spune-ti parerea

Trebuie sa fii autentificat pentru a comenta!

Produse similare