Boxe Dynavoice Definition DC-5

  • Boxe Dynavoice Definition DC-5
  • Boxe Dynavoice Definition DC-5
  • Boxe Dynavoice Definition DC-5
  • Boxe Dynavoice Definition DC-5
Echipa AVmall incearca sa mentina acuratetea informatiilor din acesta prezentare. Cu toate acestea, in anumite cazuri, pot aparea mici inadvertente pentru a caror semnalare va suntem recunoscatori. Ne poti contacta oricand pentru a clarifica eventuale nelamuriri. Nu uita sa mentionezi in corespondenta ta numele exact al produsul. Fotografia produsului Boxe Dynavoice Definition DC-5 are caracter informativ si poate sa difere de produsul real sau sa contina accesorii neincluse in pachetul standard al produsului. Specificatiile tehnice pot contine erori de operare si pot fi schimbate fara instiintare prealabila de catre producator, neconstituind obligativitate contractuala.
1.349,00 RON / Bucata
Disponibilitate: In stoc furnizor
* Verificati disponibilitatea inainte de a comanda!

Ai gasit mai ieftin? Suna pentru cea mai buna oferta!

Oferta personalizata si reducere pentru 2 sau mai multe produse. Suna acum si afla!

Cantitate:
+
De la: 224.83 lei / luna
Livrarea este gratuita in Bucuresti si provincie (daca comanda depaseste 500 ron), timpul de livrare este de 24-48 de ore, in cazul in care s-a facut confirmarea livrarii de catre AVmall.

With Definition series we put the bar higher than ever − Great audio, design and finishing to suit the most discerning. The main characteristics of the center speakers are to be able to reproduce voices and partly to match the sound of the front speakers as a complete sound stage is created. Thanks to ribbon tweeter, all voices are very natural and as element-jetting is exactly the same as in the front area, the audio matching is perfect.

Perfect Timber Matching

In order to achieve a perfect tonal match, all speakers have exactly the same elements. It is very common to equip center and satellite speakers with fewer elements than in the front area to save space. The Definition Series has exactly the same elements found in all of the speakers, making sound match and ensuring a great cinema experience. The X-Change terminal is available on all speakers.

Cabinet

To give a clean and stable sound as possible, it is required that the speaker cabinet is well made and mute. The Definition Series has all speakers made of 18mm MDF on the sides and 15 mm MDF + additional 18 mm painted beam in both the front and the back. Not only this, there are also 4 x 15 mm rods in the box. The speaker stands on an 18 mm matte-black painted feet and a more toned box, which you have to look for, even in much higher price ranges.


Important: Conținutul acestei descrieri de produs a fost tradus automat și poate conține erori atât de vocabular, cât și de sintaxă și gramatică.

Specificatii Boxe Dynavoice Definition DC-5

Specificatii Type 2 Way 3 drive unit system − center Speaker
Construction MDF Vinyl cabinet Coated paint glossy piani finish front
Acoustical Loading 2 Way rare bass reflax
Tweeter Hi frequency unit 1 x Ribbon Tweeter 1 x Softdome tweeter1 25mm
Bass/Mid-range 2 X 5.25 (133.3) made in the 'bullet-proof'-kevlar giving a thin lightweight and strong membrane.
Crossover frequency 1800-12dB / 9000Hz-12dB
Frequency Response 36 − 32000 Hz (-3 dB)
Speaker terminal Bi − Wiring / X change -2db /0db/+2bd/+4db
Nominal Impedance 8 ohm
Nominal Power Handling 125W rms
Peak Power Handling 375W rms
Sensitivity 2.83V/1M 92 dB
Dimension (HxWxD) 1100 x 222 x 400
Weight 9.8 kg/piece
Pentru Boxe:

- Pentru performante optime este necesara pozitionarea boxelor la o distanta de minim 30-40cm de peretele din spate pentru boxele cu bass-reflex in spate, pentru cele cu bass-reflex in fata, recomandam pozitionarea la o distanta de 10-20cm fata de peretele din spate.

- Boxele vor ajunge sa functioneze in parametrii recomandati de producator, dupa minim 50 de ore (ideal 100 ore) de functionare la volum mediu. In aceasta perioada de timp, de “rodaj a boxelor”, sunetul va fi la inceput ceva mai artificial, bass-ul nu va fi inca controlat, inaltele rigide iar vocile usor retinute, pe masura ce boxele vor functiona, veti remarca cum bas-ul devine mai controlat, mai prezent si mai voluminos, vocile si sunetele medii devin naturale si mai echilibrate, iar inaltele devin rafinate si detaliate. Exista boxe care necesita un „rodaj” mai amplu de minim 300 de ore mai ales in cazul celor care au difuzoare de kevlar, carbon sau alte materiale de acest tip. Boxele care se „rodeaza” cel mai repede sunt cele care au difuzoare de celuloza.

Pentru Amplificatoare, DAC-uri, Preamplificatoare, Receiver Stereo & Home Cinema, Surse digitale audio-video:

- Pentru performante optime este necesar „rodarea” echipamentului, In functie de complexitatea componentelor din aparatul dumneavoastra acesta poate dura intre 30-200 ore.

- Rodajul se face la volum minim, fiind astfel suficient faptul ca acesta este alimentat corect conform manualului de utilizare la 220-230 Volti si trece semnal audio sau video dupa caz prin el.

- Echipamentul supus „rodajului” va ajunge sa functioneze in parametrii recomandati de producator, dupa perioada mai sus mentionata. In aceasta perioada de timp, de “rodaj”, sunetul va fi la inceput ceva mai artificial, bass-ul nu va fi inca controlat, inaltele rigide iar vocile usor retinute, pe masura ce echipamentul va functiona, veti remarca cum bas-ul devine mai controlat, mai prezent si mai voluminos, vocile si sunetele medii devin naturale si mai echilibrate, iar inaltele devin rafinate si detaliate.

Pentru cabluri:

- Pentru performante optime este necesara „rodarea” cablurilor, In functie de complexitatea conductorului folosit, cat si geometriei acestuia, „rodajul” poate dura intre 30-100 ore.

- Rodajul se face la volum minim, fiind astfel suficient faptul ca va trece semnal audio sau video dupa caz prin el.

- Cablul supus „rodajului” va ajunge sa functioneze in parametrii recomandati de producator, dupa perioada mai sus mentionata. In aceasta perioada de timp, de “rodaj”, sunetul va fi la inceput ceva mai artificial, pe masura ce cablul va functiona, veti remarca cum bas-ul devine mai controlat, mai prezent si mai voluminos, vocile si sunetele medii devin naturale si mai echilibrate, iar inaltele devin rafinate si detaliate.

Pentru detalii privind aceste aspecte de rodaj si nu numai, va rugam sa ne consultati!

Nu sunt recenzii pentru Boxe Dynavoice Definition DC-5. Fii primul care scrie una!


Spune-ti parerea

Trebuie sa fii autentificat pentru a comenta!

Produse similare