Boxe Dolby Atmos Surround Klipsch RP-500SA

  • Boxe Dolby Atmos Surround Klipsch RP-500SA
  • Boxe Dolby Atmos Surround Klipsch RP-500SA
Echipa AVmall incearca sa mentina acuratetea informatiilor din acesta prezentare. Cu toate acestea, in anumite cazuri, pot aparea mici inadvertente pentru a caror semnalare va suntem recunoscatori. Ne poti contacta oricand pentru a clarifica eventuale nelamuriri. Nu uita sa mentionezi in corespondenta ta numele exact al produsul. Fotografia produsului Boxe Dolby Atmos Surround Klipsch RP-500SA are caracter informativ si poate sa difere de produsul real sau sa contina accesorii neincluse in pachetul standard al produsului. Specificatiile tehnice pot contine erori de operare si pot fi schimbate fara instiintare prealabila de catre producator, neconstituind obligativitate contractuala.
2999,00 RON / Pereche
Disponibilitate: In stoc

Ai gasit mai ieftin? Suna pentru cea mai buna oferta!

Oferta personalizata si reducere pentru 2 sau mai multe produse. Suna acum si afla!

Culoare

Cantitate:
+
De la: 499.83 lei / luna
Livrarea este gratuita in Bucuresti si provincie (daca comanda depaseste 299 ron), timpul de livrare este de 24-48 de ore, in cazul in care s-a facut confirmarea livrarii de catre AVmall.

Enhance your home theater system with the incredible, overhead sound effects of the Klipsch RP-500SA Dolby Atmos® speaker. By leveraging Klipsch proprietary horn-loaded controlled directivity technology, the RP-500SA bounces sound off the ceiling to create an astonishing, immersive listening experience. The RP-500SA can also be utilized as an on-wall elevation or surround speaker via its easy-to-use keyhole mounting system - delivering the perfect angle for enhanced sound effects.

Features:

  • 1” Titanium LTS Vented Tweeters with Hybrid Tractrix® Horns
  • 5.25 Spun Copper Cerametallic™ Woofers
  • Switchable Crossover Setting for Dolby Atmos or Surround Sound
  • Keyhole Mounting for On-Wall Elevation/Surround Sound
  • Premium Scratch Resistant Finish
  • Strong, Flexible Removable Magnetic Grille
  • Dimensions: 7.39” x 6.81” x 11.16”

Specificatii Boxe Dolby Atmos Surround Klipsch RP-500SA

Specificatii FREQUENCY RESPONSE Conforms to Dolby Atmos Specifications
SENSITIVITY Conforms to Dolby Atmos Specifications
POWER HANDLING (CONT/PEAK) 75W / 300W
NOMINAL IMPEDANCE 8 Ohms Compatible
CROSSOVER FREQUENCY Conforms to Dolby Atmos Specifications
HIGH FREQUENCY DRIVER 1” Titanium LTS Vented Tweeter with Hybrid
Cross-Section Tractrix® Horn
LOW FREQUENCY DRIVER 5.25” Cerametallic Cone Woofer
ENCLOSURE MATERIAL MDF
ENCLOSURE TYPE Sealed
INPUTS Single Binding Posts
HEIGHT 7.39” (18.8 cm)
WIDTH 6.81” (17.3 cm)
DEPTH 11.16” (28.4 cm)
WEIGHT 8 lb (3.6 kg)
FINISH Ebony, Walnut, Piano Black
BUILT FROM 2018
Tip Echipament Boxa Surround
Pentru Boxe:

- Pentru performante optime este necesara pozitionarea boxelor la o distanta de minim 30-40cm de peretele din spate pentru boxele cu bass-reflex in spate, pentru cele cu bass-reflex in fata, recomandam pozitionarea la o distanta de 10-20cm fata de peretele din spate.

- Boxele vor ajunge sa functioneze in parametrii recomandati de producator, dupa minim 50 de ore (ideal 100 ore) de functionare la volum mediu. In aceasta perioada de timp, de “rodaj a boxelor”, sunetul va fi la inceput ceva mai artificial, bass-ul nu va fi inca controlat, inaltele rigide iar vocile usor retinute, pe masura ce boxele vor functiona, veti remarca cum bas-ul devine mai controlat, mai prezent si mai voluminos, vocile si sunetele medii devin naturale si mai echilibrate, iar inaltele devin rafinate si detaliate. Exista boxe care necesita un „rodaj” mai amplu de minim 300 de ore mai ales in cazul celor care au difuzoare de kevlar, carbon sau alte materiale de acest tip. Boxele care se „rodeaza” cel mai repede sunt cele care au difuzoare de celuloza.

Pentru Amplificatoare, DAC-uri, Preamplificatoare, Receiver Stereo & Home Cinema, Surse digitale audio-video:

- Pentru performante optime este necesar „rodarea” echipamentului, In functie de complexitatea componentelor din aparatul dumneavoastra acesta poate dura intre 30-200 ore.

- Rodajul se face la volum minim, fiind astfel suficient faptul ca acesta este alimentat corect conform manualului de utilizare la 220-230 Volti si trece semnal audio sau video dupa caz prin el.

- Echipamentul supus „rodajului” va ajunge sa functioneze in parametrii recomandati de producator, dupa perioada mai sus mentionata. In aceasta perioada de timp, de “rodaj”, sunetul va fi la inceput ceva mai artificial, bass-ul nu va fi inca controlat, inaltele rigide iar vocile usor retinute, pe masura ce echipamentul va functiona, veti remarca cum bas-ul devine mai controlat, mai prezent si mai voluminos, vocile si sunetele medii devin naturale si mai echilibrate, iar inaltele devin rafinate si detaliate.

Pentru cabluri:

- Pentru performante optime este necesara „rodarea” cablurilor, In functie de complexitatea conductorului folosit, cat si geometriei acestuia, „rodajul” poate dura intre 30-100 ore.

- Rodajul se face la volum minim, fiind astfel suficient faptul ca va trece semnal audio sau video dupa caz prin el.

- Cablul supus „rodajului” va ajunge sa functioneze in parametrii recomandati de producator, dupa perioada mai sus mentionata. In aceasta perioada de timp, de “rodaj”, sunetul va fi la inceput ceva mai artificial, pe masura ce cablul va functiona, veti remarca cum bas-ul devine mai controlat, mai prezent si mai voluminos, vocile si sunetele medii devin naturale si mai echilibrate, iar inaltele devin rafinate si detaliate.

Pentru detalii privind aceste aspecte de rodaj si nu numai, va rugam sa ne consultati!

Nu sunt recenzii pentru Boxe Dolby Atmos Surround Klipsch RP-500SA. Fii primul care scrie una!


Spune-ti parerea

Trebuie sa fii autentificat pentru a comenta!

Produse similare