Boxe Definitive Technology A60

  • Boxe Definitive Technology A60
  • Boxe Definitive Technology A60
  • Boxe Definitive Technology A60
  • Boxe Definitive Technology A60
  • Boxe Definitive Technology A60
Echipa AVmall incearca sa mentina acuratetea informatiilor din acesta prezentare. Cu toate acestea, in anumite cazuri, pot aparea mici inadvertente pentru a caror semnalare va suntem recunoscatori. Ne poti contacta oricand pentru a clarifica eventuale nelamuriri. Nu uita sa mentionezi in corespondenta ta numele exact al produsul. Fotografia produsului Boxe Definitive Technology A60 are caracter informativ si poate sa difere de produsul real sau sa contina accesorii neincluse in pachetul standard al produsului. Specificatiile tehnice pot contine erori de operare si pot fi schimbate fara instiintare prealabila de catre producator, neconstituind obligativitate contractuala.
2229,00 RON / Pereche
Disponibilitate: In stoc furnizor

Ai gasit mai ieftin? Suna pentru cea mai buna oferta!

Oferta personalizata si reducere pentru 2 sau mai multe produse. Suna acum si afla!

5.0 / 5.0 din 1 recenzii
Cantitate:
+
De la: 371.5 lei / luna
Livrarea este gratuita in Bucuresti si provincie (daca comanda depaseste 299 ron), timpul de livrare este de 24-48 de ore, in cazul in care s-a facut confirmarea livrarii de catre AVmall.

Definitive Technology a creat A60 Elevation Module pentru a servi rolul unei “boxe de înălÈ›ime” dedicate. A60 se poziÈ›ionează peste Definitive Technology BP-8060ST È™i direcÈ›ionează sunetul în sus, care apoi este reflectat din tavan È™i înapoi către ascultător.
Un design simplu executat cu măiestrie.
A60 redă un sunet lin pe frecvenÈ›ele medii È™i joase, utilizând filtrare psihoacustică pentru frecvenÈ›ele înalte pentru a accentua percepÈ›ia de înălÈ›ime. Unghiul È™icanei boxei direcÈ›ionează sunetul către tavan pentru a fi reflectat È™i a ajunge de sus la ascultător. Sunetul ce vine direct dinspre boxă este redus prin controlul dispersiei difuzorului È™i prin atenuarea sunetului prin utilizarea unui burete special pe È™icană.
Simte fiecare dimensiune cu Dolby Atmos™
VeÈ›i pătrunde într-o nouă lume a sunetului cu Dolby Atmos®. VeÈ›i fi transportat dintr-un moment obiÈ™nuit într-o experienÈ›ă extraordinară cu un sunet captivant, multidimensional ce va umple camera cu un sunet bogat È™i profunzime. Muzica, oamenii, totul vor prinde viaÈ›ă cu detalii uimitoare ce vă vor învălui ca o coreografie precisă, oferindu-vă senzaÈ›ia ca sunteÈ›i cu adevărat acolo.
Dolby Atmos este primul sistem home theater ce nu se bazează pe canale, ci pe obiecte audio. Ce este un obiect audio? Orice sunet auzit într-o scenă de film − strigătul unui copil, decolarea unui elicopter, claxonul unei maÈ™ini − este un obiect audio. Realizatorii de filme ce folosesc Dolby Atmos pot decide cu exactitate de unde ar trebui să provină aceste sunete È™i cum se vor miÈ™ca pe măsură ce se derulează scena.

Un sistem home theater Dolby Atmos este mult mai flexibil È™i mai adaptabil decât un sistem bazat pe canale. Când un semnal Dolby Atmos este trimis către un A/V receiver compatibil, receiverul va interpreta sunetul bazat pe obiecte în aÈ™a fel încât configuraÈ›ia unică a sistemului dumneavoastră să redea cu exactitate sunetul aÈ™a cum a fost gândit de realizatorii de film. Tehnologia Dolby Atmos este capabilă să se adapteze la o multitudine extrem de variată de configuraÈ›ii, de la sisteme cu 5 boxe de podea È™i două boxe overhead, până la super sisteme Dolby Atmos ce sunt formate din 24 de boxe de podea È™i 10 boxe overhead.
Pentru a vă bucura de Dolby Atmos cu sistemul BP-8060ST veÈ›i avea nevoie de:
Un A/V receiver compatibil cu Dolby Atmos sau un pre-procesor
Cel puțin 2 module A60
Un player Blu-ray, o consolă compatibilă Blu-ray.

Specificatii Boxe Definitive Technology A60

Specificatii DRIVER COMPLEMENT

Midrange
Quantity one
Diameter 3 (7.62cm)
Type Poly-composite cone driver
ELECTRICAL

Audio Inputs
Speaker Level binding posts
Crossover
Power Handling 100 watts per channel
DIMENSIONS

Cabinet Dimensions
Height 4 (10.16cm)
Width 6 (15.24cm)
Depth 13 1/10 (33.27cm)
Cabinet Type
Speaker Enclosure Sealed MDF
SHIPPING

Accessories
Included Accessories Wire Guide
Shipping Weight
Two per Carton 5 kg
Tip Echipament Boxa Dolby Atmos

Recenzii despre Boxe Definitive Technology A60

Super!
Vicentiu / 2018-04-13 15:38:06

Foarte tari! Le-am achizitionat de curand si sunt foarte multumit!


Spune-ti parerea

Trebuie sa fii autentificat pentru a comenta!

Produse similare