Boxe Dayton Audio C452 Dual

  • Boxe Dayton Audio C452 Dual
  • Boxe Dayton Audio C452 Dual
  • Boxe Dayton Audio C452 Dual
  • Boxe Dayton Audio C452 Dual
  • Boxe Dayton Audio C452 Dual
  • Boxe Dayton Audio C452 Dual
  • Boxe Dayton Audio C452 Dual
  • Boxe Dayton Audio C452 Dual
Echipa AVmall incearca sa mentina acuratetea informatiilor din acesta prezentare. Cu toate acestea, in anumite cazuri, pot aparea mici inadvertente pentru a caror semnalare va suntem recunoscatori. Ne poti contacta oricand pentru a clarifica eventuale nelamuriri. Nu uita sa mentionezi in corespondenta ta numele exact al produsul. Fotografia produsului Boxe Dayton Audio C452 Dual are caracter informativ si poate sa difere de produsul real sau sa contina accesorii neincluse in pachetul standard al produsului. Specificatiile tehnice pot contine erori de operare si pot fi schimbate fara instiintare prealabila de catre producator, neconstituind obligativitate contractuala.
429,00 RON / Bucata
Disponibilitate: Acest produs nu se mai fabrica, nu mai este disponibil in stoc.

Ai gasit mai ieftin? Suna pentru cea mai buna oferta!

Oferta personalizata si reducere pentru 2 sau mai multe produse. Suna acum si afla!

Livrarea este gratuita in Bucuresti si provincie (daca comanda depaseste 500 ron), timpul de livrare este de 24-48 de ore, in cazul in care s-a facut confirmarea livrarii de catre AVmall.

Difuzorul canalului central al compactului Dayton Audio C452 este proiectat pentru a completa celelalte boxe Dayton Audio într-un sistem home theater cu canale multiple. El produce un sunet echilibrat, natural, cu detalii excelente sonice ce rivalizeaza cu speakere mult mai scumpe.

Repere de produs :

• Woofere poli con dual 4-1 / 2 adăuga low-end substanÈ›ial canalului central

• Tweeterul 5/8 din policarbonat creează claritate È™i detalii in relatia cu TV-ul

• cabinet de MDF frumos, cu un finisaj de vinil negru texturat

• carcasa de pânză neagră acustica, transparentă si detaÈ™abilă

• suporturi Keyhole È™i picioare din cauciuc pentru montare pe perete sau pentru plasarea pe raft

RetuÈ™eaza sistemul home theater cu difuzorul canalului central de la Dayton Audio C452. UtilizaÈ›i acest difuzor cu woofer dublu pentru a adăuga profunzime tuturor acÈ›iunilor din centrul scenei. Fie că vă uitaÈ›i la televizor sau filme, acest difuzor va performa precum alte speakere care costa mult mai mult.

Designul cu 2 căi al C452-ului foloseÈ™te woofer dublu 4-1 / 2 polipropilenă pentru a produce sunete joase, iar tweeterul de sunete medii 5/8 din policarbonat oferă o transparenÈ›ă precisă la dialogul cu programele TV È™i filmele preferate. Aspectul elegant al acestui difuzor cu finisaj de vinil negru se va integra cu mobilierul de acasă. Cu ajutorul picioarele din cauciuc È™i al orificiului inclus, se poate monta pe peretele, dedesubtul televizorului sau direct pe un raft. Cablul Speakerului este inclus, astfel încât va fi pregatit de instalare direct din cutie prin conectarea rapidă a terminalelor cu arc.

SpecificaÈ›ii: • Putere: 60 waÈ›i RMS, 120 W max • Impedanta: 6 ohmi • woofer: dublu 4-1 / 2 conuri din polipropilenă, cu 4 straturi • Tweeter: 5/8 din policarbonat cu racire ferofluidala FrecvenÈ›ă de raspuns: 85 -20,000 Hz • Sensibilitate: 86 dB 1W / 1m • Crossover: filtru de ordin I • Dimensiuni: 5.5 x H 15,75 L x 5.7D
The compact Dayton Audio C452 center channel speaker is designed to complement other Dayton Audio speakers in a multichannel home theater system. It produces balanced, natural sound with excellent sonic detail that rivals many more expensive speakers.

Product Highlights

• Dual 4-1/2 poly cone woofers add substantial center channel low end
• 5/8 polycarbonate tweeter creates clarity and detail in dialogue for TV and movies
• Handsome MDF cabinet with a textured black vinyl finish
• Removable acoustically transparent black cloth grill
• Keyhole brackets and rubber feet for mounting on wall or shelf placement


Put the finishing touches on your home theater with the Dayton Audio C452 center channel speaker. Use this dual woofer speaker to add depth to all the action at the center of the stage. Whether you are watching TV or movies, this speaker will perform as well as other speakers costing much more.

The 2-Way design of the C452 employs dual 4-1/2 polypropylene woofers to produce the lows and mids while the 5/8 polycarbonate tweeter delivers accurate transparency to the dialogue of your favorite TV programs and movies. The sleek appearance of this speaker will blend into your home furnishings with its black vinyl finish. Rubber feet and keyhole brackets are included so you can mount this center channel to you wall above or below your TV, or place it directly on a shelf. Speaker wire is included with the C452 so you will be ready to install it right out of the box, and hook up is easy with the quick connect spring loaded terminals.

Specifications: • Power handling: 60 watts RMS, 120 watts max • Impedance: 6 ohms • Woofer: Dual 4-1/2 polypropylene cone with 4-layer voice coil • Tweeter: 5/8 polycarbonate with ferrofluid cooling • Frequency response: 85-20,000 Hz • Sensitivity: 86 dB 1W/1m • Crossover: First order high pass • Dimensions: 5.5 H x 15.75 W x 5.7D.

Specificatii Boxe Dayton Audio C452 Dual

Specificatii 5 Years
Product Height 5.5
Product Width 15.75
Product Length --
Product Depth 5.7
Product Weight --
Product Shipping Weight (lbs.) 6.5000
Pentru Boxe:

- Pentru performante optime este necesara pozitionarea boxelor la o distanta de minim 30-40cm de peretele din spate pentru boxele cu bass-reflex in spate, pentru cele cu bass-reflex in fata, recomandam pozitionarea la o distanta de 10-20cm fata de peretele din spate.

- Boxele vor ajunge sa functioneze in parametrii recomandati de producator, dupa minim 50 de ore (ideal 100 ore) de functionare la volum mediu. In aceasta perioada de timp, de “rodaj a boxelor”, sunetul va fi la inceput ceva mai artificial, bass-ul nu va fi inca controlat, inaltele rigide iar vocile usor retinute, pe masura ce boxele vor functiona, veti remarca cum bas-ul devine mai controlat, mai prezent si mai voluminos, vocile si sunetele medii devin naturale si mai echilibrate, iar inaltele devin rafinate si detaliate. Exista boxe care necesita un „rodaj” mai amplu de minim 300 de ore mai ales in cazul celor care au difuzoare de kevlar, carbon sau alte materiale de acest tip. Boxele care se „rodeaza” cel mai repede sunt cele care au difuzoare de celuloza.

Pentru Amplificatoare, DAC-uri, Preamplificatoare, Receiver Stereo & Home Cinema, Surse digitale audio-video:

- Pentru performante optime este necesar „rodarea” echipamentului, In functie de complexitatea componentelor din aparatul dumneavoastra acesta poate dura intre 30-200 ore.

- Rodajul se face la volum minim, fiind astfel suficient faptul ca acesta este alimentat corect conform manualului de utilizare la 220-230 Volti si trece semnal audio sau video dupa caz prin el.

- Echipamentul supus „rodajului” va ajunge sa functioneze in parametrii recomandati de producator, dupa perioada mai sus mentionata. In aceasta perioada de timp, de “rodaj”, sunetul va fi la inceput ceva mai artificial, bass-ul nu va fi inca controlat, inaltele rigide iar vocile usor retinute, pe masura ce echipamentul va functiona, veti remarca cum bas-ul devine mai controlat, mai prezent si mai voluminos, vocile si sunetele medii devin naturale si mai echilibrate, iar inaltele devin rafinate si detaliate.

Pentru cabluri:

- Pentru performante optime este necesara „rodarea” cablurilor, In functie de complexitatea conductorului folosit, cat si geometriei acestuia, „rodajul” poate dura intre 30-100 ore.

- Rodajul se face la volum minim, fiind astfel suficient faptul ca va trece semnal audio sau video dupa caz prin el.

- Cablul supus „rodajului” va ajunge sa functioneze in parametrii recomandati de producator, dupa perioada mai sus mentionata. In aceasta perioada de timp, de “rodaj”, sunetul va fi la inceput ceva mai artificial, pe masura ce cablul va functiona, veti remarca cum bas-ul devine mai controlat, mai prezent si mai voluminos, vocile si sunetele medii devin naturale si mai echilibrate, iar inaltele devin rafinate si detaliate.

Pentru detalii privind aceste aspecte de rodaj si nu numai, va rugam sa ne consultati!

Dayton Audio - Excelenta pe bani putini

Exista multe marci care reusesc sa propuna pietei produse de buna calitate la preturi foarte accesibile, dar raportul calitate/pret la care ajung inginerii de la Dayton Audio depaseste imaginabilul. Cu peste 20 de ani de experienta in domeniu, Dayton Audio a devenit unul dintre varfurile de lance cu care Hi-Fi-ul ieftin iese la atac in eterna disputa cu mai marii industriei.

Principiul de la care nu se face niciun fel de rabat este acela de a respecta cele trei elemente considerate esentiale: inovatie, valoare, calitate. Misiunea propusa este aceea de a calibra la milimetru raportul dintre tehnologie si arta, pentru obtinerea unor rezultate sonore imbatabile chiar si pentru clase de pret mult superioare.

Cu o gama larga de componente audio in portofoliu (boxe, amplificatoare, sisteme multicanal, subwoofere, sisteme de prindere etc), compania din Springboro, Ohio, este considerata una dintre cele mai bune pe segmentul de boxe, multe dintre seriile purtand marca Dayton Audio primind notele maxime atat din partea jurnalistilor, cat si a utilizatorilor. Dupa cum spune chiar sloganul companiei - awesomely affordable - excelenta pe bani putini. 

Nu sunt recenzii pentru Boxe Dayton Audio C452 Dual. Fii primul care scrie una!


Spune-ti parerea

Trebuie sa fii autentificat pentru a comenta!

Produse similare