Boxe Davis Acoustics Olympia One Master

  • Boxe Davis Acoustics Olympia One Master
  • Boxe Davis Acoustics Olympia One Master
  • Boxe Davis Acoustics Olympia One Master
  • Boxe Davis Acoustics Olympia One Master
  • Boxe Davis Acoustics Olympia One Master
Echipa AVmall incearca sa mentina acuratetea informatiilor din acesta prezentare. Cu toate acestea, in anumite cazuri, pot aparea mici inadvertente pentru a caror semnalare va suntem recunoscatori. Ne poti contacta oricand pentru a clarifica eventuale nelamuriri. Nu uita sa mentionezi in corespondenta ta numele exact al produsul. Fotografia produsului Boxe Davis Acoustics Olympia One Master are caracter informativ si poate sa difere de produsul real sau sa contina accesorii neincluse in pachetul standard al produsului. Specificatiile tehnice pot contine erori de operare si pot fi schimbate fara instiintare prealabila de catre producator, neconstituind obligativitate contractuala.
7050,00 RON / Pereche 3499,00 RON / Pereche
Disponibilitate: In stoc furnizor

Ai gasit mai ieftin? Suna pentru cea mai buna oferta!

Oferta personalizata si reducere pentru 2 sau mai multe produse. Suna acum si afla!

Culoare

Cantitate:
+
De la: 1175 lei / luna
Livrarea este gratuita in Bucuresti si provincie (daca comanda depaseste 299 ron), timpul de livrare este de 24-48 de ore, in cazul in care s-a facut confirmarea livrarii de catre AVmall.


Acest model face parte din seria Heritage a producatorului Davis Acoustics!Filozofia Produsului:

Dincolo de așteptările oricui, tehnologia DAVIS și knowhow-ul producatorului se regasesc acum într-o incinta mică dar absolut incredibila!
Experienta celor de la DAVIS iese acum la lumină, caci Olympia One Master sună ca o incintă de podea! Poate suna ciudata, insa oricand va putem demonstra cele afirmate


Cuvintele Laboratorului:

Acesta boxa de raft utilizează cel mai nou model de difuzor de medii 13 KLV5R, echipat cu o bobină speciala avand o impedanta de 4 ohmi.
Răspunsul la frecvența joasă este uimitor pentru dimensiunile boxelor.
Cu o manevrabilitate excepțională, crossoverul realizat manual permite difuzorului să reproducă cu acuratete și cu precizie un sunet de înaltă calitate, cu claritate și spațialitate izbitoare, cu o dinamică fără precedent, cu o reproducere precisă a basului, la orice setare a volumului.
Linearitatea curbei de sensibilitate este excelentă și ca rezultat este o reproducere a sunetului care nu este niciodată agresiv și satisface chiar și cel mai pretentioase urechi ale ascultătorului.
Acest model poate fi cuplat cu orice tip de amplificator.

Acesta este cea mai buna boxa compacta construita vreodată de Davis!

Specificatii Boxe Davis Acoustics Olympia One Master

Specificatii Bass reflex : 1 port at the back
Nominal power: 80 W
Max Power : 120 W
Number of ways : 2
Number of drivers: 2
Sensitivity : 90 dB
Frequency range : 47-21000 Hz
Tweeter : dôme 28 mm
Woofer/midrange : kevlar cone 13 cm (5″)
Dimensions (cm) : 18 x 26 x 35 (H)
Weight (kg) : 8.5
Impedance : 4 ohms (mini)
frequency cut off : 4000 Hz

Davis Acoustics - calitate si accesibilitate fara compromisuri

De peste 25 de ani, compania Davis Acoustics rămâne consecventă în căutarea perfecțiunii audio. Boxele și difuzoarele concepute de compania franceză sunt menite să reproducă sunetul cu cât mai multă acurețe, astfel încât să fie capabile să satisfacă așteptările celor mai exigenți clienți. Fie că este vorba de gama de mici dimensiuni (foarte accesibilă din punct de vedere al prețului), sau de liniile de top, orice audiofil va simți emoția reală a sunetului.

Încă de la începuturi, Davis Acoustics și-a proiectat și construit propriile componente (drivere, bobine, magneți etc). Foarte important, totul se produce manual în propria fabrică din Franța, iar acest lucru garantează nu doar calitatea produslui final, ci și calificarea înaltă a personalului implicat în proces, personal care cunoaște în detaliu fiecare produs, de la stadiul de schiță și până la expedierea către utilizatorul final.

Michel Visan (creatorul majorității boxelor, fost inginer la Vega, Siare și Audax) a fondat Davis Acoustics în 1986, iar firma era menită să fie o simplă afacere de familie. Pornind cu doar doi angajați în atelierul aflat în curtea propriei case, a ajuns să se extindă până la stadiul de companie, construind o fabrică dedicată în Troyes, unde astăzi se produc peste 300 de modele de difuzoare exportate în toată lumea și adulate de DIY-eri (Do It Yourself), pasionații care-și construiesc propriile componente și sisteme.

Zgârcenia în favoarea profitului e o noțiune straină proprietarilor companiei, astfel că, dintotdeauna, accentul s-a pus pe cele mai noi tendințe tehnologice și pe cele mai avangardiste materiale din domeniu. Încă de la începuturi, la construcția difuzoarelor se foloseau materiale precum kevlarul sau carbonul. În chiar anul înființării companiei, 1986, deja introduceau pe piață primele boxe auto hi-fi sub emblema Davis, iar în 2011 lansau driverul 20DE8, un difuzor de bandă largă considerat și acum unul dintre cele mai bune construite vreodată la nivel mondial, ajuns în scurt timp la nivel de produs-cult. Curajul și dedicarea în dezvoltarea unui asemenea produs le-a fost răsplătită din plin de succesul de care acest driver de bandă largă (folosit inclusiv la MV One, propriul model de boxe High End), se bucură pe toate meridianele. Criticii și utilizatorii au fost fermecați de la început și încearcă și acum să înțeleagă cum au reușit inginerii francezi să producă un asemenea sunet fără să implice niciun fel de filtru sau crossovere, folosind doar o cutie de lemn și un difuzor de bandă largă.  

Tradiția excelenței în design și tehnologie și a dedicării față de audiofilii pasionați este continuată în prezent de către fiul lui Michel Vian, dezideratul suprem al companiei fiind același - oferirea unei experiențe audio speciale și personale, în care sunetul livrat este natural, autentic, viu, oferirea unei experiențe Davis totale.

 

Audio Review

Nu sunt recenzii pentru Boxe Davis Acoustics Olympia One Master. Fii primul care scrie una!


Spune-ti parerea

Trebuie sa fii autentificat pentru a comenta!

Produse similare