Boxe Davis Acoustics Nikita 2

  • Boxe Davis Acoustics Nikita 2
  • Boxe Davis Acoustics Nikita 2
Echipa AVmall incearca sa mentina acuratetea informatiilor din acesta prezentare. Cu toate acestea, in anumite cazuri, pot aparea mici inadvertente pentru a caror semnalare va suntem recunoscatori. Ne poti contacta oricand pentru a clarifica eventuale nelamuriri. Nu uita sa mentionezi in corespondenta ta numele exact al produsul. Fotografia produsului Boxe Davis Acoustics Nikita 2 are caracter informativ si poate sa difere de produsul real sau sa contina accesorii neincluse in pachetul standard al produsului. Specificatiile tehnice pot contine erori de operare si pot fi schimbate fara instiintare prealabila de catre producator, neconstituind obligativitate contractuala.
18200,00 RON / Pereche
STOC: Nu se mai fabrica

Ai gasit mai ieftin? Suna pentru cea mai buna oferta!

Oferta personalizata si reducere pentru 2 sau mai multe produse. Suna acum si afla!

Culoare

Livrarea este gratuita in Bucuresti si provincie (daca comanda depaseste 299 ron), timpul de livrare este de 24-48 de ore, in cazul in care s-a facut confirmarea livrarii de catre AVmall.


Filozofia Produsului:
Considerat ca fiind cel mai bun model DAVIS, Nikita 2 a fost reproiectat pentru a continua traditia fata de Nikita 1.

Echipat cu un stand integrat, (deoarece difuzorul are un ventilator orientat in jos spre stand) este tehnologia exclusivă a DAVIS.

Nu s-au făcut compromisuri: Nikita 2 are difuzoare magnetice supradimensionate, detalii speciale pentru amplasarea conurilor și a bobinelor, astfel nici o componentă nu a fost plasată întâmplător.

Produs Made in France este apreciat de audiofili la nivel mondial.Recomandat Pentru sistemul Home Cinema sau cel Stereo:

Producatorul recomanda Nikita 2 pentru Home Cinema, pentru boxa de front, dar si pentru un sistem Stereo dedicat.

Comportamentul modelului Nikita 2 este exemplar si poate face fata oricaror cerinte indiferent de exigente!Cuvintele Laboratorului:

O adevărată senzație muzicală, cuvintele nu pot descrie cu acuratețe această experienta legata de modelul Nikita 2

Cu un design elegant, surprinzător de mica, insa cu un sunet atat de mare, Nikita 2 impresioneaza orice audienta!

Frecventa de la 40Hz până la 40.000 Hz captiveaza imediat.RecomandarI:

Timp de rodaj, minim 50 de ore

Specificatii Boxe Davis Acoustics Nikita 2

Specificatii Bass reflex : port below the speaker
Nom POWER: 150 W
Max POWER : 200 W
Number of ways: 2
Number of drivers : 2
Sensitivity : 90 dB
Frequency range : 40-40 000 Hz
Tweeter : kevlar cône − voice coil 20 mm
Woofer / Medium : 21 cm kevlar
Dimensions (cm) : 27 x 40 x 44 (98 with stand)
Weight (kg) : 25 (42 with stand)
Impedance : 4…8 ohms
Cut off frequency : 3500 Hz

Davis Acoustics - calitate si accesibilitate fara compromisuri

De peste 25 de ani, compania Davis Acoustics rămâne consecventă în căutarea perfecțiunii audio. Boxele și difuzoarele concepute de compania franceză sunt menite să reproducă sunetul cu cât mai multă acurețe, astfel încât să fie capabile să satisfacă așteptările celor mai exigenți clienți. Fie că este vorba de gama de mici dimensiuni (foarte accesibilă din punct de vedere al prețului), sau de liniile de top, orice audiofil va simți emoția reală a sunetului.

Încă de la începuturi, Davis Acoustics și-a proiectat și construit propriile componente (drivere, bobine, magneți etc). Foarte important, totul se produce manual în propria fabrică din Franța, iar acest lucru garantează nu doar calitatea produslui final, ci și calificarea înaltă a personalului implicat în proces, personal care cunoaște în detaliu fiecare produs, de la stadiul de schiță și până la expedierea către utilizatorul final.

Michel Visan (creatorul majorității boxelor, fost inginer la Vega, Siare și Audax) a fondat Davis Acoustics în 1986, iar firma era menită să fie o simplă afacere de familie. Pornind cu doar doi angajați în atelierul aflat în curtea propriei case, a ajuns să se extindă până la stadiul de companie, construind o fabrică dedicată în Troyes, unde astăzi se produc peste 300 de modele de difuzoare exportate în toată lumea și adulate de DIY-eri (Do It Yourself), pasionații care-și construiesc propriile componente și sisteme.

Zgârcenia în favoarea profitului e o noțiune straină proprietarilor companiei, astfel că, dintotdeauna, accentul s-a pus pe cele mai noi tendințe tehnologice și pe cele mai avangardiste materiale din domeniu. Încă de la începuturi, la construcția difuzoarelor se foloseau materiale precum kevlarul sau carbonul. În chiar anul înființării companiei, 1986, deja introduceau pe piață primele boxe auto hi-fi sub emblema Davis, iar în 2011 lansau driverul 20DE8, un difuzor de bandă largă considerat și acum unul dintre cele mai bune construite vreodată la nivel mondial, ajuns în scurt timp la nivel de produs-cult. Curajul și dedicarea în dezvoltarea unui asemenea produs le-a fost răsplătită din plin de succesul de care acest driver de bandă largă (folosit inclusiv la MV One, propriul model de boxe High End), se bucură pe toate meridianele. Criticii și utilizatorii au fost fermecați de la început și încearcă și acum să înțeleagă cum au reușit inginerii francezi să producă un asemenea sunet fără să implice niciun fel de filtru sau crossovere, folosind doar o cutie de lemn și un difuzor de bandă largă.  

Tradiția excelenței în design și tehnologie și a dedicării față de audiofilii pasionați este continuată în prezent de către fiul lui Michel Vian, dezideratul suprem al companiei fiind același - oferirea unei experiențe audio speciale și personale, în care sunetul livrat este natural, autentic, viu, oferirea unei experiențe Davis totale.

 

Nu sunt recenzii pentru Boxe Davis Acoustics Nikita 2. Fii primul care scrie una!


Spune-ti parerea

Trebuie sa fii autentificat pentru a comenta!

Produse similare