Boxe Dali Spektor 6

  • Boxe Dali Spektor 6
Echipa AVmall incearca sa mentina acuratetea informatiilor din acesta prezentare. Cu toate acestea, in anumite cazuri, pot aparea mici inadvertente pentru a caror semnalare va suntem recunoscatori. Ne poti contacta oricand pentru a clarifica eventuale nelamuriri. Nu uita sa mentionezi in corespondenta ta numele exact al produsul. Fotografia produsului Boxe Dali Spektor 6 are caracter informativ si poate sa difere de produsul real sau sa contina accesorii neincluse in pachetul standard al produsului. Specificatiile tehnice pot contine erori de operare si pot fi schimbate fara instiintare prealabila de catre producator, neconstituind obligativitate contractuala.
2698,00 RON / Pereche
STOC: In stoc furnizor

Ai gasit mai ieftin? Suna pentru cea mai buna oferta!

Oferta personalizata si reducere pentru 2 sau mai multe produse. Suna acum si afla!

Culoare

Cantitate:
+
De la: 449.67 lei / luna
Livrarea este gratuita in Bucuresti si provincie (daca comanda depaseste 299 ron), timpul de livrare este de 24-48 de ore, in cazul in care s-a facut confirmarea livrarii de catre AVmall.


Construit în jurul a două woofere de 6½ și a unui tweeter de 25 mm, acest difuzor de podea este vârful familiei SPEKTOR. Oferind o reproducere audio detaliată, dinamică și puternică, acestea sunt alegerea perfectă pentru orice setare stereo sau surround.
DALI SPEKTOR 6 este vârful familiei SPEKTOR. . Crearea seriei SPEKTOR a fost un act de echilibrare delicată între obținerea performanței audio și optimizarea producției pentru fiecare element al difuzorului. Pentru obținerea acestei performanțe audio superioare dintr-o serie de boxe în acest interval de preț a fost nevoie de toată experiența și know-how-ul producătorului danez dar și foarte multe ore petrecute în sala de audiție și perfecționarea designului driver-elor și a crossover-elor pentru a crea performanță audio cât mai perfectă.
Dacă sunteți în căutarea unor difuzoare de podea accesibile, care oferă un plin, SPEKTOR 6 este potrivirea perfectă pentru dvs. Acestea oferă o reproducere audio detaliată, dinamică și puternică și sunt alegerea perfectă pentru orice setare stereo sau surround, în combinație cu difuzoarele SPEKTOR 1 sau SPEKTOR 2 compact.

Dalí Spektor 6, la fel ca toate difuzoare DALI, a fost proiectat în conformitate cu principiile noastre acustice și electro-acustice fundamentale, precum și convingerea fermă :claritate și o reproducere autentică, sunetul obținut este astfel mai aproape de impactul unei experiente live.

Dispersie largă a sunetului

DALI facilitează integrarea difuzoarelor dvs. în orice cameră. Atât materialele difuzorului cât și geometria aplicată în SPEKTOR 1 au fost selectate pentru a obține un model larg de dispersie.

Veți experimenta un sunet bine integrat, chiar și atunci când ascultați în afara poziției centrale din fața boxelor. Și, de vreme ce nu sunteți așezat în poziția ideală direct în fața difuzorului atunci când ascultați muzică de cele mai multe ori, acest lucru este important.

Optimizarea semnalului audio pentru distribuția în afara axei face ca sunetul ce vine direct din difuzoare sa fie perfect balansat cu sunetul reflectat din suprafețele din cameră. Aceasta înseamnă o calitate consistentă a sunetului într-o zonă mult mai largă de ascultare. În același timp, oferă o mai mare libertate și flexibilitate în poziționarea difuzoarelor.


TWEETERUL

Tweeterul este capabil să reproducă frecvențe înalte, cu mare precizie. Acest lucru presupune mișcare redusă, dar la viteză mare, - sau mai degrabă - cu accelerație ridicată. Acest lucru este posibil datorită masei scazute și a bobinei puternice ce pilotează tweeterul .
Tweeterul din SPEKTOR 6 se bazează pe un material țesut ultra ușor.Comparativ cu cele mai multe tweetere pe piață, materialul folosit la DALI este mai ușor cu 50%; 0.056 mg per mm2.
Frumusetea acestui tweeter este capacitatea sa de a reda impresionant chiar și cele mai mici părți din gama de înaltă frecvență, fără nici un break-up. Acest lucru este crucial in relația de transfer a frecvențelor de la woofer la tweeter. Rezultatul este o tranziție perfectă între tweeter și woofer precum și păstrarea fiecare detaliu în frecvențele mid-range.
WOOFERUL

Membranele din fibre de lemn sunt o marca inregistrata DALI, precum și o tehnologie DALI dovedită. Membrana din SPEKTOR 6 este realizată dintr-un amestec de hârtie cu granulație fină și pastă de fibre lemnoase. Acest lucru face membranele foarte crestate, cu o greutate foarte mica iar denivelările din structura membranei ajută la minimizarea rezonanțelor de suprafață nedorite.

Combinând mebrana din fibra de lemn cu supensia cu pierderi scăzute (low-loss) de cauciuc și cu suspensia tip păianjen a difuzorului , rezultată în reproducerea chiar și a celor mai mici micro-detalii din semnal - nefiltrate și cu mare precizie.

Structura șasiului a fost proiectat pentru rezistenta și un fluxul de aer optim. Menținerea unei structuri puternice în jurul wooferului elimină vibrațiile interne și impreună cu un flux de aer optimizat, rezultă în capacitatea de a transforma cât mai mult din energia de la amplificator în mișcare.

Woofer utilizat în SPEKTOR 6 este dezvoltat special pentru acest difuzor. Chiar si mici detalii, cum ar fi unghiul conului și dimensiunea capacului de praf este optimizat pentru cea mai bună integrare, dispersia și performanța.
LOW LOSS

Funcția principală a oricărui difuzor este de a converti semnalul electric de la amplificator într-o experiență audio realistă în sala de ascultare. Orice denaturare sau colorare a semnalului original de către difuzoare sau carcase este prin definiție o degradare a sunetului.

Claritatea într-un semnal audio este obținută prin pierderea redusă a informațiilor, în combinație cu reproducerea cât mai fidelă a sunetului , atât în bază de timp cât și în gama de frecvență.

Prin utilizarea difuzoarelor DALI proiectate și adaptate nevoilor, nevoia de corecție de frecvență în crossover-ul este eliminata. Acest lucru ne-a permis să proiectăm un crossover exact din componente de calitate, care asigură o pierderea semnalului este aproape de zero.

Un alt principiu fundamental este reducerea distorsiunii mecanice. Acest lucru este necesar pentru a asigura un efort cât mai redus asupra amplificatorul , ce ar cauza pierderea detaliilor în semnal, chiar înainte de a ajunge la posibilitatea de difuzor.

Prin reducerea distrosiunii mecanice , cele mai fragile detalii de sunet, chiar și la niveluri foarte scăzute de ascultare, sunt conservate. Aceasta este singura modalitate de a obține senzația de transparență și „vivacitate“ a sunetului reprodus de difuzor.

Specificatii Boxe Dali Spektor 6

Specificatii Alte caracteristici Bass Reflex Tuning Frequency [Hz] 41.0 Hz, Floor
Dimesiuni 972 x 195 x 313 mm
Greutate 13.8 Kg
Difuzoare High frequency driver 1 x 25 mm Soft Textile Dome; Low frequency driver 2 x 6,5 Wood Fibre Cone
Frecvență Crossover 2.500 Hz
Impedanță nominală 6 ohm
Răspuns în frecvență 43 - 26.000 Hz (+/-3 dB)
Sensibilitate (2,83 V/1 m) 88.5 dB
Putere Amplificare recomandată: 30-150W
Culori walnut, black ash
Construcție 2 căi, Bass Reflex, Single Wire
Distanța recomandată (față de perete) 20 - 100cm
Maximum SPL [dB] 109
Accesorii incluse Spikes, Rubber Feet, Manual

Nu sunt recenzii pentru Boxe Dali Spektor 6. Fii primul care scrie una!


Spune-ti parerea

Trebuie sa fii autentificat pentru a comenta!

Produse similare