Boxe Dali Opticon 8 Light Walnut

 • Boxe Dali Opticon 8 Light Walnut
 • Boxe Dali Opticon 8 Light Walnut
 • Boxe Dali Opticon 8 Light Walnut
 • Boxe Dali Opticon 8 Light Walnut
 • Boxe Dali Opticon 8 Light Walnut
 • Boxe Dali Opticon 8 Light Walnut
Echipa AVmall incearca sa mentina acuratetea informatiilor din acesta prezentare. Cu toate acestea, in anumite cazuri, pot aparea mici inadvertente pentru a caror semnalare va suntem recunoscatori. Ne poti contacta oricand pentru a clarifica eventuale nelamuriri. Nu uita sa mentionezi in corespondenta ta numele exact al produsul. Fotografia produsului Boxe Dali Opticon 8 Light Walnut are caracter informativ si poate sa difere de produsul real sau sa contina accesorii neincluse in pachetul standard al produsului. Specificatiile tehnice pot contine erori de operare si pot fi schimbate fara instiintare prealabila de catre producator, neconstituind obligativitate contractuala.
12329,00 RON / Pereche
Disponibilitate: In stoc furnizor
* Verificati disponibilitatea inainte de a comanda!

Ai gasit mai ieftin? Suna pentru cea mai buna oferta!

Oferta personalizata si reducere pentru 2 sau mai multe produse. Suna acum si afla!

Cantitate:
+
De la: 2054.83 lei / luna
Livrarea este gratuita in Bucuresti si provincie (daca comanda depaseste 299 ron), timpul de livrare este de 24-48 de ore, in cazul in care s-a facut confirmarea livrarii de catre AVmall.

Modelul de boxe DALI OPTICON 8 are un cabinet încăpător, două woofere de 8 inch din fibră de lemn ce atenuează pierderile și reproduc perfect frecvențele joase de bass, un woofer de 6.5 inch din fibră de lemn ce atenuează pierderile și manipulează frecvențele medii, precum și tweeterul nostru hibrid semnătură, cu un tweeter soft dome/ribbon. Cu această combinație de difuzoare, OPTICON 8 este capabil să învăluie până și cele mai mari camere cu sunetul său captivant.

Acest impresionant sistem 3 + ½ nu lasă nimic pe dinafară și redă un bass energic, frecvențe medii redefinite și frecvențe înalte de mare definiție. OPTICON 8 mărește calitatea oricărei surse audio și oferă o performanță care va scoate în evidență până și cele mai subtile sunete din înregistrare.

Modelul de boxe OPTICON 8 este dotat cu aceiași conectori cu două fire placați cu aur ca și în cazul celorlalte modele din serie și oferă o nebunie de sunete de frecvențe joase, medii și înalte redate la perfecție.

Moștenire

Modelul de boxe DALI OPTICON 5 este dotat cu aceleași woofere din fibră de lemn ce anulează pierderile care se găsesc în seria noastră de referință. EPICON, precum și sistemul nostru unic SMC (Soft Magnetic Compound) al câmpului magnetic al difuzorului. O altă moștenire este și o versiune refăcută a tweeter-ului nostru hibrid care se găsește și la seria RUBICON. Acestea funcționează perfect împreună cu porturile individuale “bass reflex” pentru fiecare woofer, pentru a reproduce sunetele audio întocmai cum au fost înregistrate original de către artist.

Caracteristici cheie

 • woofere si tweetere brevetate de marca DALI;
 • ansamblare manuală și construcție a cabinetului realizată in-house;
 • un sistem unic de concentrare al câmpului magnetic în difuzor, bazat pe materiale SMC;
 • woofere din fibră de lemn ce atenuează pierderile;
 • tweeter hibrid bazat pe modelul nostru foarte ușor de tweeter soft dome și ribbon;
 • conectori cu două fire placați cu aur și două canale de amplificare separate pe difuzor;
 • disponibil în variantele White Matt Satin, Black și Walnut.

Specificatii Boxe Dali Opticon 8 Light Walnut

Specificatii Link producător http://www.dali-speakers.com/en-US/Loudspeakers-1/OPTICON-8.aspx
Alte caracteristici Front Rear Surround Crossover Principle: 3 + ½-way Enclosure Type: Bass Reflex Bass Reflex Tuning Frequency [Hz] 29.5
Dimesiuni 1140 x 241 x 450 mm
Greutate 34,8 kg
Difuzoare High Frequency Drivers: 1 x 17 x 45 mm Ribbon 1 x 28 mm Soft Textile Dome Midrange Driver: 1 x 6 1/2 Wood Fibre Cone Low Frequency Driver: 2 x 8 Wood Fibre Cone
Frecvență Crossover 390 / 2,300 / 14,000 Hz
Impedanță nominală 4 Ohm
Putere RMS Recommended Amplifier Power [W] 40 - 300
Intrări Bi-Wire
Răspuns în frecvență 38 - 32,000 Hz
Sensibilitate 88 (2,83 V/1 m) [dB]
Culori Black Ash Vinyl Light Walnut Vinyl White Matt Satin Vinyl
Distanța recomandată (față de perete) 30 - 150 cm
Maximum SPL [dB] 112
Accesorii incluse Assembly Tools Manual Rubber Bumpers Spikes M8
Pentru Boxe:

- Pentru performante optime este necesara pozitionarea boxelor la o distanta de minim 30-40cm de peretele din spate pentru boxele cu bass-reflex in spate, pentru cele cu bass-reflex in fata, recomandam pozitionarea la o distanta de 10-20cm fata de peretele din spate.

- Boxele vor ajunge sa functioneze in parametrii recomandati de producator, dupa minim 50 de ore (ideal 100 ore) de functionare la volum mediu. In aceasta perioada de timp, de “rodaj a boxelor”, sunetul va fi la inceput ceva mai artificial, bass-ul nu va fi inca controlat, inaltele rigide iar vocile usor retinute, pe masura ce boxele vor functiona, veti remarca cum bas-ul devine mai controlat, mai prezent si mai voluminos, vocile si sunetele medii devin naturale si mai echilibrate, iar inaltele devin rafinate si detaliate. Exista boxe care necesita un „rodaj” mai amplu de minim 300 de ore mai ales in cazul celor care au difuzoare de kevlar, carbon sau alte materiale de acest tip. Boxele care se „rodeaza” cel mai repede sunt cele care au difuzoare de celuloza.

Pentru Amplificatoare, DAC-uri, Preamplificatoare, Receiver Stereo & Home Cinema, Surse digitale audio-video:

- Pentru performante optime este necesar „rodarea” echipamentului, In functie de complexitatea componentelor din aparatul dumneavoastra acesta poate dura intre 30-200 ore.

- Rodajul se face la volum minim, fiind astfel suficient faptul ca acesta este alimentat corect conform manualului de utilizare la 220-230 Volti si trece semnal audio sau video dupa caz prin el.

- Echipamentul supus „rodajului” va ajunge sa functioneze in parametrii recomandati de producator, dupa perioada mai sus mentionata. In aceasta perioada de timp, de “rodaj”, sunetul va fi la inceput ceva mai artificial, bass-ul nu va fi inca controlat, inaltele rigide iar vocile usor retinute, pe masura ce echipamentul va functiona, veti remarca cum bas-ul devine mai controlat, mai prezent si mai voluminos, vocile si sunetele medii devin naturale si mai echilibrate, iar inaltele devin rafinate si detaliate.

Pentru cabluri:

- Pentru performante optime este necesara „rodarea” cablurilor, In functie de complexitatea conductorului folosit, cat si geometriei acestuia, „rodajul” poate dura intre 30-100 ore.

- Rodajul se face la volum minim, fiind astfel suficient faptul ca va trece semnal audio sau video dupa caz prin el.

- Cablul supus „rodajului” va ajunge sa functioneze in parametrii recomandati de producator, dupa perioada mai sus mentionata. In aceasta perioada de timp, de “rodaj”, sunetul va fi la inceput ceva mai artificial, pe masura ce cablul va functiona, veti remarca cum bas-ul devine mai controlat, mai prezent si mai voluminos, vocile si sunetele medii devin naturale si mai echilibrate, iar inaltele devin rafinate si detaliate.

Pentru detalii privind aceste aspecte de rodaj si nu numai, va rugam sa ne consultati!

Nu sunt recenzii pentru Boxe Dali Opticon 8 Light Walnut. Fii primul care scrie una!


Spune-ti parerea

Trebuie sa fii autentificat pentru a comenta!

Produse similare