Boxe Dali Menuet

  • Boxe Dali Menuet
Echipa AVmall incearca sa mentina acuratetea informatiilor din acesta prezentare. Cu toate acestea, in anumite cazuri, pot aparea mici inadvertente pentru a caror semnalare va suntem recunoscatori. Ne poti contacta oricand pentru a clarifica eventuale nelamuriri. Nu uita sa mentionezi in corespondenta ta numele exact al produsul. Fotografia produsului Boxe Dali Menuet are caracter informativ si poate sa difere de produsul real sau sa contina accesorii neincluse in pachetul standard al produsului. Specificatiile tehnice pot contine erori de operare si pot fi schimbate fara instiintare prealabila de catre producator, neconstituind obligativitate contractuala.
4547,00 RON / Pereche
Disponibilitate: In stoc furnizor
* Verificati disponibilitatea inainte de a comanda!

Ai gasit mai ieftin? Suna pentru cea mai buna oferta!

Oferta personalizata si reducere pentru 2 sau mai multe produse. Suna acum si afla!


Cantitate:
+
De la: 757.83 lei / luna
Livrarea este gratuita in Bucuresti si provincie (daca comanda depaseste 299 ron), timpul de livrare este de 24-48 de ore, in cazul in care s-a facut confirmarea livrarii de catre AVmall.

Conform designului, DALI MENUET este o boxă compactă de tip “bass reflex” care măsoară doar 25 x 15 x 23 cm/9.8 x 5.9 x 9.0 inch. În ciuda faptului că are doar un woofer de 4.5 inch și un tweeter de tip soft dome de 28 mm/1.1 inch, aceasta oferă o performanță surprinzătoare. Dacă ascultați sunetul acestei boxe mici, veți constata că are un bass clar și nedistorsionat, frecvențe medii deschise și dinamice și frecvențe înalte detaliate și precise.

Wooferul de 4.5 inch are fluxul de aer optimizat pentru a obține cel mai bun transfer între conul din fibra de lemn și placajul din lemn al cabinetului. Până și decupajul pentru woofer din cabinet este făcut puțin mai mare, pentru a optimiza deschiderea și răspunsul dinamic. Tweeterul supradimensionat de tip soft dome poate să pornească și să se oprească cu o mare viteză și precizie datorită greutății mici al ansamblului domului și a sistemului magnetic puternic. Domul este cu aproximativ 30% mai ușor decât alte domuri comparabile ca standard, iar magnetul din sistemul magnetic este realizat din cel mai rezistent material neodim disponibil. Difuzoarele proiectate de DALI, conectorii solizi și filtrul crossover de calitate reprezintă cheia performanței atât de remarcabile alei acestei boxe ultra-compacte.

Pentru performanță maximă, modelul de boxe DALI MENUET ar trebui poziționat pe un raft sau fixat în perete folosind o consolă de perete opțională. Boxa vine deja cu două găuri de filet pe spate, în eventualitatea că veți dori s-o fixați în perete − ușor și rapid! Consola este proiectată pentru a asigura o distanță optimă între perete și portul de bass reflex.

Designul minimalist și elegant al boxei DALI MENUET face posibilă integrarea sa în orice loc din casă. Alternativ, puteți combina această boxă cu alte modele din mult apreciata serie RUBICON, pentru a crea un sistem stereo sau home cinema de înaltă performanță. Oricare ar fi alegerea voastră, fiți siguri că vă așteaptă o experiență audio remarcabilă!

Specificatii Boxe Dali Menuet

Specificatii Link producător http://www.dali-speakers.com/en-US/Loudspeakers-1/DALI-MENUET-1.aspx
Alte caracteristici Speaker Type: Front, Rear, Surround Bass Reflex
Dimesiuni 250 x 150 x 230 mm
Greutate 4.1 kg
Difuzoare High Frequency Driver 1 x 28 mm Soft Textile Dome Low Frequency Driver 1 x 4½ Wood Fibre Cone
Frecvență Crossover 3.000 Hz
Impedanță nominală 4 ohm
Putere RMS Recommended Amplifier Power [W] 20 - 100
Sensibilitate (2,83 V/1 m) 86.0 dB
Opțional Wall Bracket
Pentru Boxe:

- Pentru performante optime este necesara pozitionarea boxelor la o distanta de minim 30-40cm de peretele din spate pentru boxele cu bass-reflex in spate, pentru cele cu bass-reflex in fata, recomandam pozitionarea la o distanta de 10-20cm fata de peretele din spate.

- Boxele vor ajunge sa functioneze in parametrii recomandati de producator, dupa minim 50 de ore (ideal 100 ore) de functionare la volum mediu. In aceasta perioada de timp, de “rodaj a boxelor”, sunetul va fi la inceput ceva mai artificial, bass-ul nu va fi inca controlat, inaltele rigide iar vocile usor retinute, pe masura ce boxele vor functiona, veti remarca cum bas-ul devine mai controlat, mai prezent si mai voluminos, vocile si sunetele medii devin naturale si mai echilibrate, iar inaltele devin rafinate si detaliate. Exista boxe care necesita un „rodaj” mai amplu de minim 300 de ore mai ales in cazul celor care au difuzoare de kevlar, carbon sau alte materiale de acest tip. Boxele care se „rodeaza” cel mai repede sunt cele care au difuzoare de celuloza.

Pentru Amplificatoare, DAC-uri, Preamplificatoare, Receiver Stereo & Home Cinema, Surse digitale audio-video:

- Pentru performante optime este necesar „rodarea” echipamentului, In functie de complexitatea componentelor din aparatul dumneavoastra acesta poate dura intre 30-200 ore.

- Rodajul se face la volum minim, fiind astfel suficient faptul ca acesta este alimentat corect conform manualului de utilizare la 220-230 Volti si trece semnal audio sau video dupa caz prin el.

- Echipamentul supus „rodajului” va ajunge sa functioneze in parametrii recomandati de producator, dupa perioada mai sus mentionata. In aceasta perioada de timp, de “rodaj”, sunetul va fi la inceput ceva mai artificial, bass-ul nu va fi inca controlat, inaltele rigide iar vocile usor retinute, pe masura ce echipamentul va functiona, veti remarca cum bas-ul devine mai controlat, mai prezent si mai voluminos, vocile si sunetele medii devin naturale si mai echilibrate, iar inaltele devin rafinate si detaliate.

Pentru cabluri:

- Pentru performante optime este necesara „rodarea” cablurilor, In functie de complexitatea conductorului folosit, cat si geometriei acestuia, „rodajul” poate dura intre 30-100 ore.

- Rodajul se face la volum minim, fiind astfel suficient faptul ca va trece semnal audio sau video dupa caz prin el.

- Cablul supus „rodajului” va ajunge sa functioneze in parametrii recomandati de producator, dupa perioada mai sus mentionata. In aceasta perioada de timp, de “rodaj”, sunetul va fi la inceput ceva mai artificial, pe masura ce cablul va functiona, veti remarca cum bas-ul devine mai controlat, mai prezent si mai voluminos, vocile si sunetele medii devin naturale si mai echilibrate, iar inaltele devin rafinate si detaliate.

Pentru detalii privind aceste aspecte de rodaj si nu numai, va rugam sa ne consultati!

Nu sunt recenzii pentru Boxe Dali Menuet. Fii primul care scrie una!


Spune-ti parerea

Trebuie sa fii autentificat pentru a comenta!

Produse similare