Boxe Dali Mentor 2

  • Boxe Dali Mentor 2
  • Boxe Dali Mentor 2
  • Boxe Dali Mentor 2
  • Boxe Dali Mentor 2
Echipa AVmall incearca sa mentina acuratetea informatiilor din acesta prezentare. Cu toate acestea, in anumite cazuri, pot aparea mici inadvertente pentru a caror semnalare va suntem recunoscatori. Ne poti contacta oricand pentru a clarifica eventuale nelamuriri. Nu uita sa mentionezi in corespondenta ta numele exact al produsul. Fotografia produsului Boxe Dali Mentor 2 are caracter informativ si poate sa difere de produsul real sau sa contina accesorii neincluse in pachetul standard al produsului. Specificatiile tehnice pot contine erori de operare si pot fi schimbate fara instiintare prealabila de catre producator, neconstituind obligativitate contractuala.
8899,00 RON / Pereche
Disponibilitate: In stoc furnizor

Ai gasit mai ieftin? Suna pentru cea mai buna oferta!

Oferta personalizata si reducere pentru 2 sau mai multe produse. Suna acum si afla!

Culoare

Cantitate:
+
De la: 1483.17 lei / luna
Livrarea este gratuita in Bucuresti si provincie (daca comanda depaseste 299 ron), timpul de livrare este de 24-48 de ore, in cazul in care s-a facut confirmarea livrarii de catre AVmall.

Este cel mai mare model de boxă de raft din gama Mentor. Este echipat cu un Modul Tweeter Hibrid și cu un difuzor de medii/joase de 6.5.

Pentru cele mai bune performanţe acustice, recomandăm utilizarea lui Mentor 2 pe standuri, imaginea stereofonică obţinută fiind una excepţională pentru acest nivel de preţ. Deși incinta este de dimensiuni mici, cele 10 kg pe care le cântărește sugerează o incintă serios rigidizată. Basul obţinut este surprinzător, profund, detaliat și dinamic chiar și la audiţii în surdină.

Poate fi utilizat cu succes atât în sisteme stereo cât și multicanal (ca boxe faţă sau spate).

Modul Tweeter Hibrid - Pentru redarea frecvenţelor înalte, boxele din gama Mentor sunt dotate cu un modul hibrid alcătuit din două difuzoare complementare. Modulul este hibrid fiindcă un difuzor este de construcţie clasică, cu calotă moale de 28 mm iar celălalt este de tip 'ribbon'. Difuzorul cu calotă și cel 'ribbon' se completează reciproc în banda de frecvenţe reprodusă. Modulul este montat în panoul frontal pe un element din aluminiu care ajută la controlul vibraţiilor.

Difuzoare Low-Loss - 'wooferele' proprii Dali (difuzoare de medii/bas) sunt proiectate respectând această filozofie ('low-loss') care presupune utilizarea unor materiale și tehnologii astfel încât difuzoarele obţinute să fie rapide și sensibile și să fie o sarcină ușoară pentru amplificatoare. Pentru a fi rapide este foarte important ca membranele să fie ușoare și rigide, iar aspectul specific al difuzoarelor Dali este dat de construcţia unică a membranelor (un amestec de hârtie ranforsată cu fibre din lemn). Dali utilizează suspensii speciale, bobine extrem de ușoare și magneţi puternici în construcţia difuzoarelor pentru a obţine boxe cu impedanţe cât mai liniare și cu valori care să nu solicite amplificatoarele. Per ansamblu, sunetul obţinut este clar, controlat, puternic și dinamic.

Bornele folosite de boxele din gama Mentor sunt robuste și ergonomice și sunt special proiectate de Dali (la fel ca și șuruburile folosite pentru prinderea difuzoarelor). Sunt aurite și în ele se pot fixa cabluri echipate cu banane, papuci sau chiar cabluri simple. Permit și o conexiune biwiring la amplificator.

Incintele au o geometrie și o construcţie specială și sunt fabricate din MDF. Totul este făcut pentru a reduce vibraţiile și rezonanţele, începând cu forma incintei (curburile feţelor), continuând cu ranforsările interne și terminând cu adezivii speciali folosiţi pentru fixarea panoului frontal.

Finisajul este excelent, tipic gamei Mentor, lac mat și furnir din lemn natural.

Portul bas-reflex este orientat către spate. Este acordat și optimizat pentru un sunet cât mai natural. Pentru a reduce la minim turbulenţele, a fost adoptată o formă asemănătoare cu pâlnia trompetei.

Crossoverul este un montaj electronic care livrează difuzoarelor semnal electric în banda de frecvenţe în care lucrează. Este esenţial ca crossoverul să fie cât mai transparent din punct de vedere acustic. Dali montează crossoverul direct pe terminalele pentru cablul de boxe pentru a obţine un traseu de semnal cât mai scurt. Componentele electronice sunt conectate direct între ele, fără a utiliza cablaje imprimate.

Pretul mentionat este pentru 1 pereche

Specificatii Boxe Dali Mentor 2

Specificatii Alte caracteristici: Maximum SPL [dB]: 108Bass reflex tuning frequency [Hz]: 37,0Connection input(s): Bi-wireRecommended distance from wall: 10-80 cm
Descriere: Bass reflex
Difuzoare: Hybrid tweeter module, Super high frequency driver: 1 x 17 x 45 mm RibbonHybrid tweeter module, High frequency driver: 1 x 28 mm Soft textile domeLow frequency driver: 1 x 6½ Wood fibre cone
Dimensiuni: 440 X 200 X 350
Frecventa crossover: 3.400/12.000
Greutate: 10 kg
Impedanta nominala (EN 600065): 6 ohmi
Putere RMS: Recommended amplifier power [W]: 40 - 180
Raspuns in frecventa: (+/- 3dB) [Hz]: 39 - 34.000
Sensibilitate (2,83V/1 m): (2,83 V/1 m) [dB]: 86,5

Nu sunt recenzii pentru Boxe Dali Mentor 2. Fii primul care scrie una!


Spune-ti parerea

Trebuie sa fii autentificat pentru a comenta!

Produse similare