Boxe Dali Mentor 1 Alb

  • Boxe Dali Mentor 1 Alb
  • Boxe Dali Mentor 1 Alb
  • Boxe Dali Mentor 1 Alb
  • Boxe Dali Mentor 1 Alb
  • Boxe Dali Mentor 1 Alb
  • Boxe Dali Mentor 1 Alb
  • Boxe Dali Mentor 1 Alb
  • Boxe Dali Mentor 1 Alb
  • Boxe Dali Mentor 1 Alb
  • Boxe Dali Mentor 1 Alb
Echipa AVmall incearca sa mentina acuratetea informatiilor din acesta prezentare. Cu toate acestea, in anumite cazuri, pot aparea mici inadvertente pentru a caror semnalare va suntem recunoscatori. Ne poti contacta oricand pentru a clarifica eventuale nelamuriri. Nu uita sa mentionezi in corespondenta ta numele exact al produsul. Fotografia produsului Boxe Dali Mentor 1 Alb are caracter informativ si poate sa difere de produsul real sau sa contina accesorii neincluse in pachetul standard al produsului. Specificatiile tehnice pot contine erori de operare si pot fi schimbate fara instiintare prealabila de catre producator, neconstituind obligativitate contractuala.
6599,00 RON / Pereche
Disponibilitate: In stoc furnizor
* Verificati disponibilitatea inainte de a comanda!

Ai gasit mai ieftin? Suna pentru cea mai buna oferta!

Oferta personalizata si reducere pentru 2 sau mai multe produse. Suna acum si afla!

Cantitate:
+
De la: 1099.83 lei / luna
Livrarea este gratuita in Bucuresti si provincie (daca comanda depaseste 299 ron), timpul de livrare este de 24-48 de ore, in cazul in care s-a facut confirmarea livrarii de catre AVmall.


Este cel mai mic model de boxÄă de raft din gama Mentor. Practic, Mentor 1 este Mentor 5 cu un singur difuzor de bași/medii. Modulul Tweeter Hibrid folosit este utilizat de toate modelele din gama Mentor.

Mentor 1 a fost conceput special pentru camere foarte mici sau pentru a fi folosit împreunÄă cu un subwoofer în configuraţie 2.1 în camere de dimensiuni mai mari. Este un model flexibil în ceea ce privește opţiunile de amplasare, se preteazÄă la așezarea pe stand, pe raft sau chiar pe perete.

Modul Tweeter Hibrid - Pentru redarea frecvenţelor înalte, boxele din gama Mentor sunt dotate cu un modul hibrid alcÄătuit din douÄă difuzoare complementare. Modulul este hibrid fiindcÄă un difuzor este de construcţie clasicÄă, cu calotÄă moale de 28 mm iar celÄălalt este de tip 'ribbon'. Difuzorul cu calotÄă și cel 'ribbon' se completeazÄă reciproc în banda de frecvenţe reprodusÄă. Modulul este montat în panoul frontal pe un element din aluminiu care ajutÄă la controlul vibraţiilor.

Difuzoare Low-Loss - 'wooferele' proprii Dali (difuzoare de medii/bas) sunt proiectate respectând aceastÄă filozofie ('low-loss') care presupune utilizarea unor materiale și tehnologii astfel încât difuzoarele obţinute sÄă fie rapide și sensibile și sÄă fie o sarcinÄă ușoarÄă pentru amplificatoare. Pentru a fi rapide este foarte important ca membranele sÄă fie ușoare și rigide, iar aspectul specific al difuzoarelor Dali este dat de construcţia unicÄă a membranelor (un amestec de hârtie ranforsatÄă cu fibre din lemn). Dali utilizeazÄă suspensii speciale, bobine extrem de ușoare și magneţi puternici în construcţia difuzoarelor pentru a obţine boxe cu impedanţe cât mai liniare și cu valori care sÄă nu solicite amplificatoarele. Per ansamblu, sunetul obţinut este clar, controlat, puternic și dinamic.

Bornele folosite de boxele din gama Mentor sunt robuste și ergonomice și sunt special proiectate de Dali (la fel ca și șuruburile folosite pentru prinderea difuzoarelor). Sunt aurite și în ele se pot fixa cabluri echipate cu banane, papuci sau chiar cabluri simple.

Incintele au o geometrie și o construcţie specialÄă și sunt fabricate din MDF. Totul este fÄăcut pentru a reduce vibraţiile și rezonanţele, începând cu forma incintei (curburile feţelor), continuând cu ranforsÄările interne și terminând cu adezivii speciali folosiţi pentru fixarea panoului frontal.

Finisajul este excelent, tipic gamei Mentor, lac mat și furnir din lemn natural.

Portul bas-reflex este orientat cÄătre spate. Este acordat și optimizat pentru un sunet cât mai natural. Pentru a reduce la minim turbulenţele, a fost adoptatÄă o formÄă asemÄănÄătoare cu pâlnia trompetei.

Crossoverul este un montaj electronic care livreazÄă difuzoarelor semnal electric în banda de frecvenţe în care lucreazÄă. Este esenţial ca crossoverul sÄă fie cât mai transparent din punct de vedere acustic. Dali monteazÄă crossoverul direct pe terminalele pentru cablul de boxe pentru a obţine un traseu de semnal cât mai scurt. Componentele electronice sunt conectate direct între ele, fÄărÄă a utiliza cablaje imprimate.

Mentor 1 are piuliţe îngropate pentru a putea fi montat pe perete cu ajutorul unui suport opţional. Acesta asigurÄă distanţa minimÄă necesarÄă pentru ca portul de bas-reflex sÄă lucreze corect. DatoritÄă dimensiunilor reduse ale incintei, portul a fost înglobat în suportul pentru borne.

Specificatii Boxe Dali Mentor 1 Alb

Specificatii Alte caracteristici:
Maximum SPL [dB]: 106Connection input(s): Single wire
Descriere: Bass reflex
Difuzoare: Hybrid tweeter module, Super high frequency driver: 1 x 17 x 45 mm RibbonHybrid tweeter module, High frequency driver: 1 x 28 mm Soft textile domeLow frequency driver: 1 x 5
Dimensiuni: 320 X 160 X 240
Frecventa crossover: 3.400/12.000
Greutate: 5,2 kg
Impedanta nominala (EN 600065): 6 ohmi
Putere RMS: Recommended amplifier power [W]: 40 - 120
Raspuns in frecventa: (+/- 3dB) [Hz]: 45 - 34.000
Sensibilitate (2,83V/1 m): (2,83 V/1 m) [dB]: 86,0
Pentru Boxe:

- Pentru performante optime este necesara pozitionarea boxelor la o distanta de minim 30-40cm de peretele din spate pentru boxele cu bass-reflex in spate, pentru cele cu bass-reflex in fata, recomandam pozitionarea la o distanta de 10-20cm fata de peretele din spate.

- Boxele vor ajunge sa functioneze in parametrii recomandati de producator, dupa minim 50 de ore (ideal 100 ore) de functionare la volum mediu. In aceasta perioada de timp, de “rodaj a boxelor”, sunetul va fi la inceput ceva mai artificial, bass-ul nu va fi inca controlat, inaltele rigide iar vocile usor retinute, pe masura ce boxele vor functiona, veti remarca cum bas-ul devine mai controlat, mai prezent si mai voluminos, vocile si sunetele medii devin naturale si mai echilibrate, iar inaltele devin rafinate si detaliate. Exista boxe care necesita un „rodaj” mai amplu de minim 300 de ore mai ales in cazul celor care au difuzoare de kevlar, carbon sau alte materiale de acest tip. Boxele care se „rodeaza” cel mai repede sunt cele care au difuzoare de celuloza.

Pentru Amplificatoare, DAC-uri, Preamplificatoare, Receiver Stereo & Home Cinema, Surse digitale audio-video:

- Pentru performante optime este necesar „rodarea” echipamentului, In functie de complexitatea componentelor din aparatul dumneavoastra acesta poate dura intre 30-200 ore.

- Rodajul se face la volum minim, fiind astfel suficient faptul ca acesta este alimentat corect conform manualului de utilizare la 220-230 Volti si trece semnal audio sau video dupa caz prin el.

- Echipamentul supus „rodajului” va ajunge sa functioneze in parametrii recomandati de producator, dupa perioada mai sus mentionata. In aceasta perioada de timp, de “rodaj”, sunetul va fi la inceput ceva mai artificial, bass-ul nu va fi inca controlat, inaltele rigide iar vocile usor retinute, pe masura ce echipamentul va functiona, veti remarca cum bas-ul devine mai controlat, mai prezent si mai voluminos, vocile si sunetele medii devin naturale si mai echilibrate, iar inaltele devin rafinate si detaliate.

Pentru cabluri:

- Pentru performante optime este necesara „rodarea” cablurilor, In functie de complexitatea conductorului folosit, cat si geometriei acestuia, „rodajul” poate dura intre 30-100 ore.

- Rodajul se face la volum minim, fiind astfel suficient faptul ca va trece semnal audio sau video dupa caz prin el.

- Cablul supus „rodajului” va ajunge sa functioneze in parametrii recomandati de producator, dupa perioada mai sus mentionata. In aceasta perioada de timp, de “rodaj”, sunetul va fi la inceput ceva mai artificial, pe masura ce cablul va functiona, veti remarca cum bas-ul devine mai controlat, mai prezent si mai voluminos, vocile si sunetele medii devin naturale si mai echilibrate, iar inaltele devin rafinate si detaliate.

Pentru detalii privind aceste aspecte de rodaj si nu numai, va rugam sa ne consultati!

Nu sunt recenzii pentru Boxe Dali Mentor 1 Alb. Fii primul care scrie una!


Spune-ti parerea

Trebuie sa fii autentificat pentru a comenta!

Produse similare