Boxe Dali Epicon Vokal Ruby Macassar

  • Boxe Dali Epicon Vokal Ruby Macassar
  • Boxe Dali Epicon Vokal Ruby Macassar
  • Boxe Dali Epicon Vokal Ruby Macassar
  • Boxe Dali Epicon Vokal Ruby Macassar
  • Boxe Dali Epicon Vokal Ruby Macassar
  • Boxe Dali Epicon Vokal Ruby Macassar
Echipa AVmall incearca sa mentina acuratetea informatiilor din acesta prezentare. Cu toate acestea, in anumite cazuri, pot aparea mici inadvertente pentru a caror semnalare va suntem recunoscatori. Ne poti contacta oricand pentru a clarifica eventuale nelamuriri. Nu uita sa mentionezi in corespondenta ta numele exact al produsul. Fotografia produsului Boxe Dali Epicon Vokal Ruby Macassar are caracter informativ si poate sa difere de produsul real sau sa contina accesorii neincluse in pachetul standard al produsului. Specificatiile tehnice pot contine erori de operare si pot fi schimbate fara instiintare prealabila de catre producator, neconstituind obligativitate contractuala.
18977,00 RON / Bucata
Disponibilitate: In stoc furnizor
* Verificati disponibilitatea inainte de a comanda!

Ai gasit mai ieftin? Suna pentru cea mai buna oferta!

Oferta personalizata si reducere pentru 2 sau mai multe produse. Suna acum si afla!

Cantitate:
+
De la: 3162.83 lei / luna
Livrarea este gratuita in Bucuresti si provincie (daca comanda depaseste 299 ron), timpul de livrare este de 24-48 de ore, in cazul in care s-a facut confirmarea livrarii de catre AVmall.

Aceasta boxă încorporează două woofere de 6½ inch și un modul de tweeter hibrid. Astfel, ea promite același grad de transparență și un timbru ce se potrivește cu restul seriei.

Modelul de boxe EPICON VOKAL se va potrivi cu oricare dintre cele trei boxe principale și va îmbunătăți calitatea oricărui ansamblu în care realismul sunetului este esențial. Un lucru comun pentru toate boxele EPICON este faptul că funcționează bine atât în format 2.0, 2.1, 5.1, dar și în alte sisteme cu multi-canale.

50% din energia acustică dintr-un film normal vine din canalul de mijloc. Modelul de boxe EPICON VOKAL este gata să facă față adevăratei provocări. Procesul meticulos de potrivire al timbrului și aceeași abilitate de a reda detaliile fine exact așa cum au fost înregistrate este caracteristica recunoscută a brandului EPICON. În acest caz, capacitatea de a reproduce vocile umane fără pic de efort este aspectul care diferențiază boxa EPICON VOKAL de alte modele.

Premieră mondială: sistemul Linear Drive Magnet

Noul și inovativul sistem propriu Linear Drive Magnet elimină patru factori de distorsiune din sistemul motor al difuzoarelor. Părțile individuale ale sistemului magnetic din apropierea bobinei mobile constau într-un compus magnetic moale avansate (SMC), care elimină variațiile de putere ale fluxului din intervalul magnetului.

Materialele SMC au proprietăți liniare magnetice de-a lungul frecvenței de operare si elimină variațiile de fază din forța generată în interiorul sistemului motor. Piesa polară este prevăzută cu inele de aluminiu de jur împrejur, pentru a reduce și stabiliza inductanța bobinei mobile, independent de deviație. Acest lucru permite o conversie optimă a voltajului generat de amplificator, în curent ce trece prin bobina mobilă.

Tweeter hibrid

Boxa de centru este prevăzută de asemenea cu modulul de tweeter hibrid EPICON, cu noul tweeter în formă de dom creat special pentru seria EPICON. Atât domul, cât și panglica sunt așezate pe un suport comun și solid din aluminiu. Fiecare are propriul său spațiu pentru a asigura faptul că nicio rezonanță nu va ajunge la părțile sensibile. Așadar, ambele tweetere sunt bine protejate de orice interferență venită din cabinet.

Specificatii Boxe Dali Epicon Vokal Ruby Macassar

Specificatii Alte caracteristici Tip: Bass Reflex; Bass Reflex Tuning Frequency [Hz] 46.5
Dimesiuni 247 x 816 x 349 mm
Greutate 18.4 kg
Difuzoare 1 x 10 x 55 mm Ribbon 1 x 29 mm Soft Textile Dome 2 X 6½ Wood Fibre Cone
Frecvență Crossover 2.750 / 15.000 Hz
Impedanță nominală 6 ohm
Putere RMS Putere de amplificare recomandată 50-300 W
Răspuns în frecvență 49 - 30.000 Hz (+/-3 dB)
Sensibilitate 89.5 dB (2,83 V/1 m)
Culori Black High Gloss, Ruby Macassar High Gloss, Walnut High Gloss, White High Gloss
Construcție Bi-amp
Distanța recomandată (față de perete) minim 50cm, sub TV sau pe Stand
Maximum SPL [dB] 111
Accesorii incluse Connectors Damper Feet Manual Micro Fibre Cloth
Pentru Boxe:

- Pentru performante optime este necesara pozitionarea boxelor la o distanta de minim 30-40cm de peretele din spate pentru boxele cu bass-reflex in spate, pentru cele cu bass-reflex in fata, recomandam pozitionarea la o distanta de 10-20cm fata de peretele din spate.

- Boxele vor ajunge sa functioneze in parametrii recomandati de producator, dupa minim 50 de ore (ideal 100 ore) de functionare la volum mediu. In aceasta perioada de timp, de “rodaj a boxelor”, sunetul va fi la inceput ceva mai artificial, bass-ul nu va fi inca controlat, inaltele rigide iar vocile usor retinute, pe masura ce boxele vor functiona, veti remarca cum bas-ul devine mai controlat, mai prezent si mai voluminos, vocile si sunetele medii devin naturale si mai echilibrate, iar inaltele devin rafinate si detaliate. Exista boxe care necesita un „rodaj” mai amplu de minim 300 de ore mai ales in cazul celor care au difuzoare de kevlar, carbon sau alte materiale de acest tip. Boxele care se „rodeaza” cel mai repede sunt cele care au difuzoare de celuloza.

Pentru Amplificatoare, DAC-uri, Preamplificatoare, Receiver Stereo & Home Cinema, Surse digitale audio-video:

- Pentru performante optime este necesar „rodarea” echipamentului, In functie de complexitatea componentelor din aparatul dumneavoastra acesta poate dura intre 30-200 ore.

- Rodajul se face la volum minim, fiind astfel suficient faptul ca acesta este alimentat corect conform manualului de utilizare la 220-230 Volti si trece semnal audio sau video dupa caz prin el.

- Echipamentul supus „rodajului” va ajunge sa functioneze in parametrii recomandati de producator, dupa perioada mai sus mentionata. In aceasta perioada de timp, de “rodaj”, sunetul va fi la inceput ceva mai artificial, bass-ul nu va fi inca controlat, inaltele rigide iar vocile usor retinute, pe masura ce echipamentul va functiona, veti remarca cum bas-ul devine mai controlat, mai prezent si mai voluminos, vocile si sunetele medii devin naturale si mai echilibrate, iar inaltele devin rafinate si detaliate.

Pentru cabluri:

- Pentru performante optime este necesara „rodarea” cablurilor, In functie de complexitatea conductorului folosit, cat si geometriei acestuia, „rodajul” poate dura intre 30-100 ore.

- Rodajul se face la volum minim, fiind astfel suficient faptul ca va trece semnal audio sau video dupa caz prin el.

- Cablul supus „rodajului” va ajunge sa functioneze in parametrii recomandati de producator, dupa perioada mai sus mentionata. In aceasta perioada de timp, de “rodaj”, sunetul va fi la inceput ceva mai artificial, pe masura ce cablul va functiona, veti remarca cum bas-ul devine mai controlat, mai prezent si mai voluminos, vocile si sunetele medii devin naturale si mai echilibrate, iar inaltele devin rafinate si detaliate.

Pentru detalii privind aceste aspecte de rodaj si nu numai, va rugam sa ne consultati!

Nu sunt recenzii pentru Boxe Dali Epicon Vokal Ruby Macassar. Fii primul care scrie una!


Spune-ti parerea

Trebuie sa fii autentificat pentru a comenta!

Produse similare