Boxe Dali Epicon 8 Black HiGloss

 • Boxe Dali Epicon 8 Black HiGloss
 • Boxe Dali Epicon 8 Black HiGloss
 • Boxe Dali Epicon 8 Black HiGloss
 • Boxe Dali Epicon 8 Black HiGloss
 • Boxe Dali Epicon 8 Black HiGloss
 • Boxe Dali Epicon 8 Black HiGloss
 • Boxe Dali Epicon 8 Black HiGloss
 • Boxe Dali Epicon 8 Black HiGloss
 • Boxe Dali Epicon 8 Black HiGloss
 • Boxe Dali Epicon 8 Black HiGloss
 • Boxe Dali Epicon 8 Black HiGloss
 • Boxe Dali Epicon 8 Black HiGloss
Echipa AVmall incearca sa mentina acuratetea informatiilor din acesta prezentare. Cu toate acestea, in anumite cazuri, pot aparea mici inadvertente pentru a caror semnalare va suntem recunoscatori. Ne poti contacta oricand pentru a clarifica eventuale nelamuriri. Nu uita sa mentionezi in corespondenta ta numele exact al produsul. Fotografia produsului Boxe Dali Epicon 8 Black HiGloss are caracter informativ si poate sa difere de produsul real sau sa contina accesorii neincluse in pachetul standard al produsului. Specificatiile tehnice pot contine erori de operare si pot fi schimbate fara instiintare prealabila de catre producator, neconstituind obligativitate contractuala.
66427,00 RON / Pereche
Disponibilitate: In stoc furnizor
* Verificati disponibilitatea inainte de a comanda!

Ai gasit mai ieftin? Suna pentru cea mai buna oferta!

Oferta personalizata si reducere pentru 2 sau mai multe produse. Suna acum si afla!

Cantitate:
+
De la: 11071.17 lei / luna
Livrarea este gratuita in Bucuresti si provincie (daca comanda depaseste 299 ron), timpul de livrare este de 24-48 de ore, in cazul in care s-a facut confirmarea livrarii de catre AVmall.

Pregătiți-vă pentru o experiență muzicală pe care nu ați mai simțit-o până acum, dar și pentru o estetică deosebită a designului, pe care oaspeții voștri sigur o vor invidia!

Difuzoarele

În modelul de boxe DALI EPICON 8, două woofere de 8 inch sunt complementate de un difuzor de frecvențe medii de 6½ inch. Acestea creează distincție între diversele straturi de instrumente și voce ale unei înregistrări. Sistemul inovativ Linear Drive Magnet System al wooferelor este complementat de modulul nostru hibrid de tweeter bandă/dom moale. Astfel rezultă cel mai plin și mai spectaculos sunet al familiei EPICON. Practic, acesta este ca un sistem 3 + ½ căi.

Cabinete cu straturi multiple

Fiecare latură a modelului de boxe DALI EPICON 8 de podea este construită din 6 straturi individuale de MDF lipite împreună. La EPICON 8, acestea sunt ancorate la un profil de rezistență de 63 mm, realizat la rândul său din straturi multiple de MDF. Acest profil de rezistență este mai gros cu 10 mm față de cel al modelelor EPICON 2 și EPICON 6, pentru a menține stabilitatea. Decupajele cabinetului au fost realizate la mașini CNC.

Panoul frontal cu strat dublu are o grosime de 33 mm, ceea ce permite ca energia din difuzoare sa fie distribuită ca energie acustică, nu ca vibrație în cabinet. Forma curbată a panoului frontal asigură la rândul ei o acustică optimă.

În interior, cabinetul pentru modelul de boxe DALI EPICON 8 este împărțit în două camere de dimensiuni egale pentru woofere și o cameră pentru difuzorul de frecvențe medii. Camerele pentru woofere permit ca reglajul cabinetului să fie realizat identic, însă complet independent pentru fiecare woofer în parte. Camera difuzorului de frecvențe medii permite redarea frecvențele critice (de exemplu vocile umane) fără nicio interferență datorată restului sistemului.

Așadar veți găsi două porturi bass în spatele cabinetului, localizate cât mai aproape posibil de woofere. Ambele porturi au o formă convexă ce se îngustează spre interior în ambele capete pentru a minimiza turbulențele din porturi.

Cu toate acestea, chiar pe podeaua cabinetului veți observa faptul că tot cuplajul de cabluri este montat în propriul său spațiu, ferit de fluctuațiile dinamice ale presiunii cabinetului din interiorul spațiilor pentru sistemul tip “bass reflex”.

Aceste partiții, precum și ranforsările interne au fost poziționate cu mare grijă în boxa de podea EPICON 8. Conform folosofiei brandului DALI pentru optimizarea sincronizării în toate aspectele, o circulare liberă a aerului este cruciala pentru experiența auditivă.

Premiul EISA − High End Audio 2012-2013

Modelul de boxe DALI EPICON 8 reprezintă încoronarea celor trei decenii de experiență, care au rezultat într-un premiu EISA. EPICON 8 a fost ales ca cel mai bun produs High-End Audio din 2012-2013. EISA înseamnă European Imaging and Sound Association și este asociația unică a 50 de reviste de profil din 19 țări europene. În fiecare an, în luna iunie, redactorii-șefi de la toate revistele membre EISA se întâlnesc pentru a decide care dintre produsele prezentate în editorialele lor din ultimul an merită râvnitul Premiu EISA.

Competiția pentru acest premiu a fost foarte dură, întrucât EPICON 8 s-a confruntat cu unele dintre cele mai bune boxe din Europa. Câștigând Premiul EISA, modelul de boxe DALI EPICON 8 și-a demonstrat calitatea de excepție.

Specificatii Boxe Dali Epicon 8 Black HiGloss

Specificatii Link producător http://www.dali-speakers.com/loudspeakers/epicon/epicon-8/
Alte caracteristici Tip incintă: Bass Reflex Bass Reflex Tuning Frequency: 28.0 Hz Conecsiuni Input: Bi-Amping (INT) Magnetic Shielding: No
Dimesiuni 1262 x 353 x 497 (cu bază) 1225 x 264 x 485 (fără bază)
Greutate 47.5 kg
Difuzoare Hybrid tweeter module, Super high freq. driver 1 x 10 x 55 mm Ribbon Hybrid tweeter module, High frequency driver 1 x 29 mm Soft Textile Dome Midrange driver 1 x 6½ Wood Fibre Cone Low frequency driver 2 x 8 Wood Fibre Cone
Frecvență Crossover 550 / 3.100 / 15.000
Impedanță nominală 5 ohm
Putere RMS Amplificare recomandată: 50 - 500W
Răspuns în frecvență 35 - 30.000 Hz (+/-3 dB)
Sensibilitate 89 dB (2,83 V/1m)
Culori Black - High Gloss Lacquer Walnut - High Gloss Lacquer White - High Gloss Lacquer Ruby Macassar - High Gloss Lacquer
Distanța recomandată (față de perete) minim 35 cm
Maximum SPL [dB] 112
Accesorii incluse Bază, manual, lavetă micro-fibră, Rubber Pads, Spikes M10, jumper terminal.
Pentru Boxe:

- Pentru performante optime este necesara pozitionarea boxelor la o distanta de minim 30-40cm de peretele din spate pentru boxele cu bass-reflex in spate, pentru cele cu bass-reflex in fata, recomandam pozitionarea la o distanta de 10-20cm fata de peretele din spate.

- Boxele vor ajunge sa functioneze in parametrii recomandati de producator, dupa minim 50 de ore (ideal 100 ore) de functionare la volum mediu. In aceasta perioada de timp, de “rodaj a boxelor”, sunetul va fi la inceput ceva mai artificial, bass-ul nu va fi inca controlat, inaltele rigide iar vocile usor retinute, pe masura ce boxele vor functiona, veti remarca cum bas-ul devine mai controlat, mai prezent si mai voluminos, vocile si sunetele medii devin naturale si mai echilibrate, iar inaltele devin rafinate si detaliate. Exista boxe care necesita un „rodaj” mai amplu de minim 300 de ore mai ales in cazul celor care au difuzoare de kevlar, carbon sau alte materiale de acest tip. Boxele care se „rodeaza” cel mai repede sunt cele care au difuzoare de celuloza.

Pentru Amplificatoare, DAC-uri, Preamplificatoare, Receiver Stereo & Home Cinema, Surse digitale audio-video:

- Pentru performante optime este necesar „rodarea” echipamentului, In functie de complexitatea componentelor din aparatul dumneavoastra acesta poate dura intre 30-200 ore.

- Rodajul se face la volum minim, fiind astfel suficient faptul ca acesta este alimentat corect conform manualului de utilizare la 220-230 Volti si trece semnal audio sau video dupa caz prin el.

- Echipamentul supus „rodajului” va ajunge sa functioneze in parametrii recomandati de producator, dupa perioada mai sus mentionata. In aceasta perioada de timp, de “rodaj”, sunetul va fi la inceput ceva mai artificial, bass-ul nu va fi inca controlat, inaltele rigide iar vocile usor retinute, pe masura ce echipamentul va functiona, veti remarca cum bas-ul devine mai controlat, mai prezent si mai voluminos, vocile si sunetele medii devin naturale si mai echilibrate, iar inaltele devin rafinate si detaliate.

Pentru cabluri:

- Pentru performante optime este necesara „rodarea” cablurilor, In functie de complexitatea conductorului folosit, cat si geometriei acestuia, „rodajul” poate dura intre 30-100 ore.

- Rodajul se face la volum minim, fiind astfel suficient faptul ca va trece semnal audio sau video dupa caz prin el.

- Cablul supus „rodajului” va ajunge sa functioneze in parametrii recomandati de producator, dupa perioada mai sus mentionata. In aceasta perioada de timp, de “rodaj”, sunetul va fi la inceput ceva mai artificial, pe masura ce cablul va functiona, veti remarca cum bas-ul devine mai controlat, mai prezent si mai voluminos, vocile si sunetele medii devin naturale si mai echilibrate, iar inaltele devin rafinate si detaliate.

Pentru detalii privind aceste aspecte de rodaj si nu numai, va rugam sa ne consultati!

Nu sunt recenzii pentru Boxe Dali Epicon 8 Black HiGloss. Fii primul care scrie una!


Spune-ti parerea

Trebuie sa fii autentificat pentru a comenta!

Produse similare