Boxe Dali Epicon 6 Walnut HiGloss

  • Boxe Dali Epicon 6 Walnut HiGloss
  • Boxe Dali Epicon 6 Walnut HiGloss
  • Boxe Dali Epicon 6 Walnut HiGloss
  • Boxe Dali Epicon 6 Walnut HiGloss
Echipa AVmall incearca sa mentina acuratetea informatiilor din acesta prezentare. Cu toate acestea, in anumite cazuri, pot aparea mici inadvertente pentru a caror semnalare va suntem recunoscatori. Ne poti contacta oricand pentru a clarifica eventuale nelamuriri. Nu uita sa mentionezi in corespondenta ta numele exact al produsul. Fotografia produsului Boxe Dali Epicon 6 Walnut HiGloss are caracter informativ si poate sa difere de produsul real sau sa contina accesorii neincluse in pachetul standard al produsului. Specificatiile tehnice pot contine erori de operare si pot fi schimbate fara instiintare prealabila de catre producator, neconstituind obligativitate contractuala.
42700,00 RON / Pereche
Disponibilitate: In stoc furnizor
* Verificati disponibilitatea inainte de a comanda!

Ai gasit mai ieftin? Suna pentru cea mai buna oferta!

Oferta personalizata si reducere pentru 2 sau mai multe produse. Suna acum si afla!

Cantitate:
+
De la: 7116.67 lei / luna
Livrarea este gratuita in Bucuresti si provincie (daca comanda depaseste 299 ron), timpul de livrare este de 24-48 de ore, in cazul in care s-a facut confirmarea livrarii de catre AVmall.

Părți individuale ale sistemului magnetic din apropierea bobinei mobile sunt dotate cu componente magnetice avansate moi (SMC). Acestea elimină variațiile de putere ale fluxului din intervalul magnetic.

Materialele SMC au proprietăți liniare magnetice de-a lungul frecvenței de operare si elimină variațiile de fază din forța generată în interiorul sistemului motor.

Piesa polară este prevăzută cu inele de aluminiu de jur împrejur, pentru a reduce și stabiliza inductanța bobinei mobile, independent de deviație. Acest lucru permite o conversie optimă a voltajului generat de amplificator, în curent ce trece prin bobina mobilă.

Dimensiunea bobinei mobile și geometria piesei polare și a plăcii de acoperire asigură un produs B*L foarte simetric − factorul de forță.

Cabinetul

Panourile curbate de MDF alcătuite din șase straturi elimina undele staționare si maresc detaliul și claritatea sunetului. Camerele separate pentru fiecare woofer, precum și porturile de bass aliniate central asigură o cuplare optimă între woofer, volumul intern, geometria porturilor și camera de audiție.

Specificatii Boxe Dali Epicon 6 Walnut HiGloss

Specificatii Link producător http://www.dali-speakers.com/loudspeakers/epicon/epicon-6/
Alte caracteristici Tip cabinet: Bass Reflex Bass Reflex Tuning Frequency: 32.5 Hz Conecsiuni Input: Bi-Amping (INT) Magnetic Shieldin: No
Dimesiuni 1062 x 320 x 459 mm (cu bază) 1025 x 232 x 441 mm (fără bază)
Greutate 30 kg
Difuzoare Hybrid tweeter module, Super high freq. driver, 1 x 10 x 55 mm, Ribbon Hybrid tweeter module, High frequency driver, 1 x 29 mm Soft Textile Dome Low frequency driver, 2 x 6½, Wood Fibre Cone
Frecvență Crossover 700 / 2.550 / 15.000 Hz
Impedanță nominală 5 ohm
Putere RMS Amplificare recomandată: 50 - 300 W
Răspuns în frecvență 35 - 30.000 Hz (+/-3 dB)
Sensibilitate 88 dB (2,83 V/1m)
Distanța recomandată (față de perete) minim 25 cm
Maximum SPL [dB] 110
Accesorii incluse Bază, manual, lavetă micro-fibră, Rubber Pads, Spikes M10, jumpers links
Pentru Boxe:

- Pentru performante optime este necesara pozitionarea boxelor la o distanta de minim 30-40cm de peretele din spate pentru boxele cu bass-reflex in spate, pentru cele cu bass-reflex in fata, recomandam pozitionarea la o distanta de 10-20cm fata de peretele din spate.

- Boxele vor ajunge sa functioneze in parametrii recomandati de producator, dupa minim 50 de ore (ideal 100 ore) de functionare la volum mediu. In aceasta perioada de timp, de “rodaj a boxelor”, sunetul va fi la inceput ceva mai artificial, bass-ul nu va fi inca controlat, inaltele rigide iar vocile usor retinute, pe masura ce boxele vor functiona, veti remarca cum bas-ul devine mai controlat, mai prezent si mai voluminos, vocile si sunetele medii devin naturale si mai echilibrate, iar inaltele devin rafinate si detaliate. Exista boxe care necesita un „rodaj” mai amplu de minim 300 de ore mai ales in cazul celor care au difuzoare de kevlar, carbon sau alte materiale de acest tip. Boxele care se „rodeaza” cel mai repede sunt cele care au difuzoare de celuloza.

Pentru Amplificatoare, DAC-uri, Preamplificatoare, Receiver Stereo & Home Cinema, Surse digitale audio-video:

- Pentru performante optime este necesar „rodarea” echipamentului, In functie de complexitatea componentelor din aparatul dumneavoastra acesta poate dura intre 30-200 ore.

- Rodajul se face la volum minim, fiind astfel suficient faptul ca acesta este alimentat corect conform manualului de utilizare la 220-230 Volti si trece semnal audio sau video dupa caz prin el.

- Echipamentul supus „rodajului” va ajunge sa functioneze in parametrii recomandati de producator, dupa perioada mai sus mentionata. In aceasta perioada de timp, de “rodaj”, sunetul va fi la inceput ceva mai artificial, bass-ul nu va fi inca controlat, inaltele rigide iar vocile usor retinute, pe masura ce echipamentul va functiona, veti remarca cum bas-ul devine mai controlat, mai prezent si mai voluminos, vocile si sunetele medii devin naturale si mai echilibrate, iar inaltele devin rafinate si detaliate.

Pentru cabluri:

- Pentru performante optime este necesara „rodarea” cablurilor, In functie de complexitatea conductorului folosit, cat si geometriei acestuia, „rodajul” poate dura intre 30-100 ore.

- Rodajul se face la volum minim, fiind astfel suficient faptul ca va trece semnal audio sau video dupa caz prin el.

- Cablul supus „rodajului” va ajunge sa functioneze in parametrii recomandati de producator, dupa perioada mai sus mentionata. In aceasta perioada de timp, de “rodaj”, sunetul va fi la inceput ceva mai artificial, pe masura ce cablul va functiona, veti remarca cum bas-ul devine mai controlat, mai prezent si mai voluminos, vocile si sunetele medii devin naturale si mai echilibrate, iar inaltele devin rafinate si detaliate.

Pentru detalii privind aceste aspecte de rodaj si nu numai, va rugam sa ne consultati!

Nu sunt recenzii pentru Boxe Dali Epicon 6 Walnut HiGloss. Fii primul care scrie una!


Spune-ti parerea

Trebuie sa fii autentificat pentru a comenta!

Produse similare