Boxe Dali Epicon 2 Walnut HiGloss

 • Boxe Dali Epicon 2 Walnut HiGloss
 • Boxe Dali Epicon 2 Walnut HiGloss
 • Boxe Dali Epicon 2 Walnut HiGloss
 • Boxe Dali Epicon 2 Walnut HiGloss
 • Boxe Dali Epicon 2 Walnut HiGloss
 • Boxe Dali Epicon 2 Walnut HiGloss
 • Boxe Dali Epicon 2 Walnut HiGloss
 • Boxe Dali Epicon 2 Walnut HiGloss
 • Boxe Dali Epicon 2 Walnut HiGloss
 • Boxe Dali Epicon 2 Walnut HiGloss
 • Boxe Dali Epicon 2 Walnut HiGloss
 • Boxe Dali Epicon 2 Walnut HiGloss
 • Boxe Dali Epicon 2 Walnut HiGloss
 • Boxe Dali Epicon 2 Walnut HiGloss
 • Boxe Dali Epicon 2 Walnut HiGloss
 • Boxe Dali Epicon 2 Walnut HiGloss
Echipa AVmall incearca sa mentina acuratetea informatiilor din acesta prezentare. Cu toate acestea, in anumite cazuri, pot aparea mici inadvertente pentru a caror semnalare va suntem recunoscatori. Ne poti contacta oricand pentru a clarifica eventuale nelamuriri. Nu uita sa mentionezi in corespondenta ta numele exact al produsul. Fotografia produsului Boxe Dali Epicon 2 Walnut HiGloss are caracter informativ si poate sa difere de produsul real sau sa contina accesorii neincluse in pachetul standard al produsului. Specificatiile tehnice pot contine erori de operare si pot fi schimbate fara instiintare prealabila de catre producator, neconstituind obligativitate contractuala.
21345,00 RON / Pereche
Disponibilitate: In stoc furnizor
* Verificati disponibilitatea inainte de a comanda!

Ai gasit mai ieftin? Suna pentru cea mai buna oferta!

Oferta personalizata si reducere pentru 2 sau mai multe produse. Suna acum si afla!

Cantitate:
+
De la: 3557.5 lei / luna
Livrarea este gratuita in Bucuresti si provincie (daca comanda depaseste 299 ron), timpul de livrare este de 24-48 de ore, in cazul in care s-a facut confirmarea livrarii de catre AVmall.

Stând grațios pe standul ei special proiectat, boxa DALI EPICON 2 produce un sunet tridimensional surprinzător de plin și precis, care va impresiona până și cele mai riguroase cerințe ale unui adevărat audiofil.

Puternica ruda mai mică

Această boxă cu două canale are un difuzor de bass de 6 ½ inch și un tweeter moale în formă de dom (difuzor pentru frecvențe înalte). De fapt, inovațiile tehnologice proiectate pentru modelele mai mari EPICON 6 și EPICON 8 au fost canalizate în EPICON 2, pentru a crea o boxă cu o performanță ce depășește cu mult așteptările date de dimensiunile sale.

Boxa DALI EPICON 2 demonstrează perfect conceptul din spatele acestei serii de produse: un minimum de degradare al semnalului. Sau, pe scurt, transparență și revelatie duse la un nivel neatins până acum!

Această boxă dă dovadă de un răspuns extrem de liniar și coerent și se integrează perfect în camerele de dimensiuni mici sau medii. Woofer-ul (difuzorul pentru frecvențe joase) are un roll-off încet, iar boxa atinge frecvențe foarte joase. Una peste alta, în majoritatea ansamblurilor aceasta va suna ca o boxă de dimensiuni mult mai mari decât în realitate.

În zona sa de performanță, boxa DALI EPICON 2 va echivala calitatea performanței rudelor sale mai mari, EPICON 6 si EPICON 8. Aceasta este noua boxă compactă pentru perfecționiștii care caută performanță de top.

Cabinetul

Cabinetul este o parte importantă a întregului sistem al boxei. El lucrează atât ca un “arc” acustic pentru difuzoare, cât și pentru a elimina rezonanțele nedorite.

Fiecare latură a modelului de boxe DALI EPICON 2 este construită din 6 straturi individuale de MDF lipite împreună. La EPICON 2, acestea sunt ancorate la un profil de rezistență de 53 mm, realizat din straturi multiple de MDF, care asigură unitatea structurală a cabinetului. Decupajele cabinetului au fost realizate la mașini CNC.

Panoul frontal de 33 mm al boxei asigură transmisia energiei acustice din difuzoare înspre ascultător și limitează pierderile datorate rezonanțelor interne ale cabinetului. Forma curbată a panoului frontal asigură la rândul ei o acustică optimă.

*Standul nu este inclus în preț

Specificatii Boxe Dali Epicon 2 Walnut HiGloss

Specificatii Link producător http://www.dali-speakers.com/loudspeakers/epicon/epicon-2/
Alte caracteristici Tip incintă: Bass Reflex; Bass Reflex Tuning Frequency [Hz] 43.0; Conecsiuni Input: Bi-Amping (INT); Magnetic Shielding: No; Poziționare recomandată: Raft sau stand
Dimesiuni 386 x 214 x 366 mm
Greutate 10.3 kg
Difuzoare Hybrid tweeter module, High frequency driver 1 x 29 mm Soft Textile Dome; Low frequency driver: 1 x 6½ Wood Fibre Cone
Impedanță nominală 4 ohm
Putere RMS Amplificare recomandată: 30 - 200 W
Răspuns în frecvență 47 - 30.000 Hz (+/-3 dB)
Sensibilitate 87.0 dB (2,83 V/1m)
Culori Black - High Gloss Lacquer; Walnut - High Gloss Lacquer; White - High Gloss Lacquer; Ruby Macassar - High Gloss Lacquer
Distanța recomandată (față de perete) minim 25 cm
Maximum SPL [dB] 108
Accesorii incluse Manual, Rubber Pads, lavetă micro-fibră, Jumper Terminal
Pentru Boxe:

- Pentru performante optime este necesara pozitionarea boxelor la o distanta de minim 30-40cm de peretele din spate pentru boxele cu bass-reflex in spate, pentru cele cu bass-reflex in fata, recomandam pozitionarea la o distanta de 10-20cm fata de peretele din spate.

- Boxele vor ajunge sa functioneze in parametrii recomandati de producator, dupa minim 50 de ore (ideal 100 ore) de functionare la volum mediu. In aceasta perioada de timp, de “rodaj a boxelor”, sunetul va fi la inceput ceva mai artificial, bass-ul nu va fi inca controlat, inaltele rigide iar vocile usor retinute, pe masura ce boxele vor functiona, veti remarca cum bas-ul devine mai controlat, mai prezent si mai voluminos, vocile si sunetele medii devin naturale si mai echilibrate, iar inaltele devin rafinate si detaliate. Exista boxe care necesita un „rodaj” mai amplu de minim 300 de ore mai ales in cazul celor care au difuzoare de kevlar, carbon sau alte materiale de acest tip. Boxele care se „rodeaza” cel mai repede sunt cele care au difuzoare de celuloza.

Pentru Amplificatoare, DAC-uri, Preamplificatoare, Receiver Stereo & Home Cinema, Surse digitale audio-video:

- Pentru performante optime este necesar „rodarea” echipamentului, In functie de complexitatea componentelor din aparatul dumneavoastra acesta poate dura intre 30-200 ore.

- Rodajul se face la volum minim, fiind astfel suficient faptul ca acesta este alimentat corect conform manualului de utilizare la 220-230 Volti si trece semnal audio sau video dupa caz prin el.

- Echipamentul supus „rodajului” va ajunge sa functioneze in parametrii recomandati de producator, dupa perioada mai sus mentionata. In aceasta perioada de timp, de “rodaj”, sunetul va fi la inceput ceva mai artificial, bass-ul nu va fi inca controlat, inaltele rigide iar vocile usor retinute, pe masura ce echipamentul va functiona, veti remarca cum bas-ul devine mai controlat, mai prezent si mai voluminos, vocile si sunetele medii devin naturale si mai echilibrate, iar inaltele devin rafinate si detaliate.

Pentru cabluri:

- Pentru performante optime este necesara „rodarea” cablurilor, In functie de complexitatea conductorului folosit, cat si geometriei acestuia, „rodajul” poate dura intre 30-100 ore.

- Rodajul se face la volum minim, fiind astfel suficient faptul ca va trece semnal audio sau video dupa caz prin el.

- Cablul supus „rodajului” va ajunge sa functioneze in parametrii recomandati de producator, dupa perioada mai sus mentionata. In aceasta perioada de timp, de “rodaj”, sunetul va fi la inceput ceva mai artificial, pe masura ce cablul va functiona, veti remarca cum bas-ul devine mai controlat, mai prezent si mai voluminos, vocile si sunetele medii devin naturale si mai echilibrate, iar inaltele devin rafinate si detaliate.

Pentru detalii privind aceste aspecte de rodaj si nu numai, va rugam sa ne consultati!

Nu sunt recenzii pentru Boxe Dali Epicon 2 Walnut HiGloss. Fii primul care scrie una!


Spune-ti parerea

Trebuie sa fii autentificat pentru a comenta!

Produse similare