Boxe Bowers Wilkins DS3

  • Boxe Bowers Wilkins DS3
Echipa AVmall incearca sa mentina acuratetea informatiilor din acesta prezentare. Cu toate acestea, in anumite cazuri, pot aparea mici inadvertente pentru a caror semnalare va suntem recunoscatori. Ne poti contacta oricand pentru a clarifica eventuale nelamuriri. Nu uita sa mentionezi in corespondenta ta numele exact al produsul. Fotografia produsului Boxe Bowers Wilkins DS3 are caracter informativ si poate sa difere de produsul real sau sa contina accesorii neincluse in pachetul standard al produsului. Specificatiile tehnice pot contine erori de operare si pot fi schimbate fara instiintare prealabila de catre producator, neconstituind obligativitate contractuala.
3850,00 RON / Pereche
Disponibilitate: Nu se mai fabrica

Ai gasit mai ieftin? Suna pentru cea mai buna oferta!

Oferta personalizata si reducere pentru 2 sau mai multe produse. Suna acum si afla!

Livrarea este gratuita in Bucuresti si provincie (daca comanda depaseste 299 ron), timpul de livrare este de 24-48 de ore, in cazul in care s-a facut confirmarea livrarii de catre AVmall.

Pentru sistemele home cinema de mari dimensiuni, aveti nevoie de o pereche de boxe surround care sa va aduca cat mai aprope de sunetul din cinematograf. DS3 este o boxa de perete care poate functiona in modul dipol, pentru a crea un efect surround puternic care sa fie sesizat de toti asculatorii din sala indiferent de pozitie, sau in modul conventional monopol, care va oferi un sunet din lateral sau spate, mai precis si mai putin difuz. Alegerea cu privire la modul de functionare depinde de tipul camerei, dimensiunea, audienta si genul materialelor vizionate. Indiferent de modul de functionare ales, calitatea sunetului este la superlativ, aceasta fiind asigurata de difuzorul din Kevlar de 130mm pentru medii si bass, iar pentru medii/inalte de doua tweetere cu tehnologia Nautilus™ tube-loaded.


For large home theatre installations, choose a pair of rear speakers that can get you closer to the true surround sound of the cinema.

The DS3 is a wall-mounted surround speaker that can operate in what′s called ‘dipole′ mode, to create an authentic all-enveloping effect of the auditorium in a large space. Or, you may prefer to switch to conventional ‘monopole′ operation, in which the sound from side or rear is more precisely located and less diffuse. The choice depends on the room conditions, the size of the audience and the kind of material on view.

Whichever mode you select, the sound quality is superlative, supplied by a 130mm Kevlar® cone bass/midrange, twin midrange/high frequency units and a Nautilus™ tube-loaded tweeter.

Specificatii Boxe Bowers Wilkins DS3

Specificatii Woven Kevlar
Crossover Tuning
Nautilus Tapering Tube
Flowport
Technical features Nautilus™ tube loaded aluminium dome tweeter
Kevlar® brand fibre cone bass/midrange
Description 2-way closed-box selectable dipole/monopole surround system
Drive units 1x ø25mm (1 in) aluminium dome high-frequency
2x ø80mm (3 in) midrange / high frequency
1x ø130mm (5 in) woven Kevlar® cone bass / midrange
Frequency range -6dB at 63Hz and 42kHz (monopole mode)
-6dB at 63Hz and 15kHz (dipole mode)
Frequency response 85Hz − 22kHz ±3dB on reference axis (monopole mode)
85Hz − 10kHz ±3dB power averaged over front hemisphere (dipole mode)
Dispersion Monopole mode: within 2dB of reference response
Horizontal: over 40º arc
Vertical: over 10º arc
Dipole mode: horizontal figure of eight
Effective null zone ±20º (250Hz − 15kHz)
Sensitivity 89dB spl (2.83V, 1m)
Harmonic distortion 2nd and 3rd harmonics (90dB, 1m)
<1% 130Hz − 20kHz
Nominal impedance 8Ω (minimum 3.3Ω)
Crossover frequency 4kHz (monopole mode)
250Hz (dipole mode)
Crossover Filters 2nd Order − midrange / high frequencyt
2nd Order − bass
Recommended amplifier power 25W − 100W into 8Ω on unclipped programme
Max. recommended cable impedance 0.1Ω
Dimensions Height: 249mm (9.8 in)
Width: 387mm (15.25 in)
Depth: 186mm (7.3 in)
Net weight 5.2kg (11.5 lb)
Finishes Black
Pentru Boxe:

- Pentru performante optime este necesara pozitionarea boxelor la o distanta de minim 30-40cm de peretele din spate pentru boxele cu bass-reflex in spate, pentru cele cu bass-reflex in fata, recomandam pozitionarea la o distanta de 10-20cm fata de peretele din spate.

- Boxele vor ajunge sa functioneze in parametrii recomandati de producator, dupa minim 50 de ore (ideal 100 ore) de functionare la volum mediu. In aceasta perioada de timp, de “rodaj a boxelor”, sunetul va fi la inceput ceva mai artificial, bass-ul nu va fi inca controlat, inaltele rigide iar vocile usor retinute, pe masura ce boxele vor functiona, veti remarca cum bas-ul devine mai controlat, mai prezent si mai voluminos, vocile si sunetele medii devin naturale si mai echilibrate, iar inaltele devin rafinate si detaliate. Exista boxe care necesita un „rodaj” mai amplu de minim 300 de ore mai ales in cazul celor care au difuzoare de kevlar, carbon sau alte materiale de acest tip. Boxele care se „rodeaza” cel mai repede sunt cele care au difuzoare de celuloza.

Pentru Amplificatoare, DAC-uri, Preamplificatoare, Receiver Stereo & Home Cinema, Surse digitale audio-video:

- Pentru performante optime este necesar „rodarea” echipamentului, In functie de complexitatea componentelor din aparatul dumneavoastra acesta poate dura intre 30-200 ore.

- Rodajul se face la volum minim, fiind astfel suficient faptul ca acesta este alimentat corect conform manualului de utilizare la 220-230 Volti si trece semnal audio sau video dupa caz prin el.

- Echipamentul supus „rodajului” va ajunge sa functioneze in parametrii recomandati de producator, dupa perioada mai sus mentionata. In aceasta perioada de timp, de “rodaj”, sunetul va fi la inceput ceva mai artificial, bass-ul nu va fi inca controlat, inaltele rigide iar vocile usor retinute, pe masura ce echipamentul va functiona, veti remarca cum bas-ul devine mai controlat, mai prezent si mai voluminos, vocile si sunetele medii devin naturale si mai echilibrate, iar inaltele devin rafinate si detaliate.

Pentru cabluri:

- Pentru performante optime este necesara „rodarea” cablurilor, In functie de complexitatea conductorului folosit, cat si geometriei acestuia, „rodajul” poate dura intre 30-100 ore.

- Rodajul se face la volum minim, fiind astfel suficient faptul ca va trece semnal audio sau video dupa caz prin el.

- Cablul supus „rodajului” va ajunge sa functioneze in parametrii recomandati de producator, dupa perioada mai sus mentionata. In aceasta perioada de timp, de “rodaj”, sunetul va fi la inceput ceva mai artificial, pe masura ce cablul va functiona, veti remarca cum bas-ul devine mai controlat, mai prezent si mai voluminos, vocile si sunetele medii devin naturale si mai echilibrate, iar inaltele devin rafinate si detaliate.

Pentru detalii privind aceste aspecte de rodaj si nu numai, va rugam sa ne consultati!

Nu sunt recenzii pentru Boxe Bowers Wilkins DS3 . Fii primul care scrie una!


Spune-ti parerea

Trebuie sa fii autentificat pentru a comenta!

Produse similare