Boxe Bowers Wilkins 804 D3

  • Boxe Bowers Wilkins 804 D3
  • Boxe Bowers Wilkins 804 D3
  • Boxe Bowers Wilkins 804 D3
Echipa AVmall incearca sa mentina acuratetea informatiilor din acesta prezentare. Cu toate acestea, in anumite cazuri, pot aparea mici inadvertente pentru a caror semnalare va suntem recunoscatori. Ne poti contacta oricand pentru a clarifica eventuale nelamuriri. Nu uita sa mentionezi in corespondenta ta numele exact al produsul. Fotografia produsului Boxe Bowers Wilkins 804 D3 are caracter informativ si poate sa difere de produsul real sau sa contina accesorii neincluse in pachetul standard al produsului. Specificatiile tehnice pot contine erori de operare si pot fi schimbate fara instiintare prealabila de catre producator, neconstituind obligativitate contractuala.
42300,00 RON / Pereche 40498,00 RON / Pereche
Disponibilitate: In stoc furnizor

Ai gasit mai ieftin? Suna pentru cea mai buna oferta!

Oferta personalizata si reducere pentru 2 sau mai multe produse. Suna acum si afla!


Cantitate:
+
De la: 7050 lei / luna
Livrarea este gratuita in Bucuresti si provincie (daca comanda depaseste 299 ron), timpul de livrare este de 24-48 de ore, in cazul in care s-a facut confirmarea livrarii de catre AVmall.

The 804 D3 delivers incredibly high-performance sound in a traditional loudspeaker form with a smaller footprint.

The 804 D3 is a traditional-looking floorstanding speaker featuring cutting edge technology. The ultra-rigid cabinet plays host to a Diamond Dome tweeter, Continuum cone midrange and Aerofoil bass drivers. All of these come together to generate room filling, highly detailed performance.


Matrix
Bracing is essential in keeping a speaker stable, so the character of instruments comes through cleanly. Developed using computer modelling and constructed from wood ply with metal reinforcement, Matrix offers the ultimate in bracing.

Continuum cone
The Continuum cone delivers pristine midrange performance by effectively negating the break-up behaviour that can adversely effect this all-important part of the spectrum

Aerofoil cone
The Aerofoil cone′s variable thickness provides added strength where it is needed to maintain its pistonic shape, delivering rock sold bass

Diamond Dome Tweeters
Incredibly light, yet unbelievably rigid, Diamond is the ultimate tweeter material. Delivering the most revealing, natural treble you will ever hear
Specificatii Boxe Bowers Wilkins 804 D3

Specificatii Technical features

Diamond Tweeter
Anti-resonance plug
Continuum Cone FST
Aerofoil cone bass units
Flowport
Optimised Matrix
Solid body tweeter
Tweeter on top
Description

3-way vented-box system
Drive units

1x ø25mm (1 in) diamond dome high-frequency
1x ø130mm (5 in) Continuum cone FST™ midrange
2x ø165mm (6.5 in) Aerofoil cone bass units
Frequency range

20Hz to 35kHz
Frequency response

24Hz to 28kHz
Sensitivity

89dB SPL (2.83Vrms at 1m)
Harmonic distortion

2nd and 3rd harmonics (90dB, 1m on axis)
<1 % 70Hz - 20kHz
<0.3% 120Hz - 20kHz
Nominal impedance (min)

8Ω (minimum 3.0Ω)
Recommended amplifier power

50W - 200W into 8Ω on unclipped programme
Max. recommended cable impedance

0.1Ω
Height:

1019mm
Width:

238mm
Depth:

345mm
Net weight

33kg (73lb)
Cabinet

Rosenut
Gloss black
Satin white
Grille

Black
Grey (Satin white only)
Pentru Boxe:

- Pentru performante optime este necesara pozitionarea boxelor la o distanta de minim 30-40cm de peretele din spate pentru boxele cu bass-reflex in spate, pentru cele cu bass-reflex in fata, recomandam pozitionarea la o distanta de 10-20cm fata de peretele din spate.

- Boxele vor ajunge sa functioneze in parametrii recomandati de producator, dupa minim 50 de ore (ideal 100 ore) de functionare la volum mediu. In aceasta perioada de timp, de “rodaj a boxelor”, sunetul va fi la inceput ceva mai artificial, bass-ul nu va fi inca controlat, inaltele rigide iar vocile usor retinute, pe masura ce boxele vor functiona, veti remarca cum bas-ul devine mai controlat, mai prezent si mai voluminos, vocile si sunetele medii devin naturale si mai echilibrate, iar inaltele devin rafinate si detaliate. Exista boxe care necesita un „rodaj” mai amplu de minim 300 de ore mai ales in cazul celor care au difuzoare de kevlar, carbon sau alte materiale de acest tip. Boxele care se „rodeaza” cel mai repede sunt cele care au difuzoare de celuloza.

Pentru Amplificatoare, DAC-uri, Preamplificatoare, Receiver Stereo & Home Cinema, Surse digitale audio-video:

- Pentru performante optime este necesar „rodarea” echipamentului, In functie de complexitatea componentelor din aparatul dumneavoastra acesta poate dura intre 30-200 ore.

- Rodajul se face la volum minim, fiind astfel suficient faptul ca acesta este alimentat corect conform manualului de utilizare la 220-230 Volti si trece semnal audio sau video dupa caz prin el.

- Echipamentul supus „rodajului” va ajunge sa functioneze in parametrii recomandati de producator, dupa perioada mai sus mentionata. In aceasta perioada de timp, de “rodaj”, sunetul va fi la inceput ceva mai artificial, bass-ul nu va fi inca controlat, inaltele rigide iar vocile usor retinute, pe masura ce echipamentul va functiona, veti remarca cum bas-ul devine mai controlat, mai prezent si mai voluminos, vocile si sunetele medii devin naturale si mai echilibrate, iar inaltele devin rafinate si detaliate.

Pentru cabluri:

- Pentru performante optime este necesara „rodarea” cablurilor, In functie de complexitatea conductorului folosit, cat si geometriei acestuia, „rodajul” poate dura intre 30-100 ore.

- Rodajul se face la volum minim, fiind astfel suficient faptul ca va trece semnal audio sau video dupa caz prin el.

- Cablul supus „rodajului” va ajunge sa functioneze in parametrii recomandati de producator, dupa perioada mai sus mentionata. In aceasta perioada de timp, de “rodaj”, sunetul va fi la inceput ceva mai artificial, pe masura ce cablul va functiona, veti remarca cum bas-ul devine mai controlat, mai prezent si mai voluminos, vocile si sunetele medii devin naturale si mai echilibrate, iar inaltele devin rafinate si detaliate.

Pentru detalii privind aceste aspecte de rodaj si nu numai, va rugam sa ne consultati!

Nu sunt recenzii pentru Boxe Bowers Wilkins 804 D3. Fii primul care scrie una!


Spune-ti parerea

Trebuie sa fii autentificat pentru a comenta!

Produse similare