Boxe Bowers Wilkins 803 D3

  • Boxe Bowers Wilkins 803 D3
  • Boxe Bowers Wilkins 803 D3
  • Boxe Bowers Wilkins 803 D3
  • Boxe Bowers Wilkins 803 D3
  • Boxe Bowers Wilkins 803 D3
Echipa AVmall incearca sa mentina acuratetea informatiilor din acesta prezentare. Cu toate acestea, in anumite cazuri, pot aparea mici inadvertente pentru a caror semnalare va suntem recunoscatori. Ne poti contacta oricand pentru a clarifica eventuale nelamuriri. Nu uita sa mentionezi in corespondenta ta numele exact al produsul. Fotografia produsului Boxe Bowers Wilkins 803 D3 are caracter informativ si poate sa difere de produsul real sau sa contina accesorii neincluse in pachetul standard al produsului. Specificatiile tehnice pot contine erori de operare si pot fi schimbate fara instiintare prealabila de catre producator, neconstituind obligativitate contractuala.
79900,00 RON / Pereche 76499,00 RON / Pereche
Disponibilitate: In stoc furnizor

Ai gasit mai ieftin? Suna pentru cea mai buna oferta!

Oferta personalizata si reducere pentru 2 sau mai multe produse. Suna acum si afla!


Cantitate:
+
De la: 13316.67 lei / luna
Livrarea este gratuita in Bucuresti si provincie (daca comanda depaseste 299 ron), timpul de livrare este de 24-48 de ore, in cazul in care s-a facut confirmarea livrarii de catre AVmall.

The 803 D3 is a completely new speaker. The most compact headed model Bowers & Wilkins has ever made, it boasts many of the qualities of its larger siblings, but in a
room-friendly size

The 803 D3 is an elegant floorstander, delivering exceptionally natural and precise sound thanks to a combination of Diamond Dome tweeter, Continuum cone, Aerofoil bass and a more compact midrange head.


Reverse wrap cabinet
Relocating the curve of the cabinet to the front has a double benefit − it allows stronger joins at the back, while also helping sound dispersion across the curve of the baffle

Continuum cone
The Continuum cone delivers pristine midrange performance by effectively negating the break-up behaviour that can adversely effect this all-important part of the spectrum

Turbine Head
The Turbine head is the ideal shape for sound dispersion, while its internally ribbed, aluminium construction ensures that it is acoustically inert

Diamond Dome Tweeters
Incredibly light, yet unbelievably rigid, Diamond is the ultimate tweeter material. Delivering the most revealing, natural treble you will ever hear
Specificatii Boxe Bowers Wilkins 803 D3

Specificatii Technical features

Diamond Tweeter
Anti-resonance plug
Continuum Cone FST
Turbine head
Aerofoil cone bass units
Flowport
Optimised Matrix
Solid body tweeter
Tweeter on top
Description

3-way vented-box system
Drive units

1x ø25mm (1 in) diamond dome high-frequency
1x ø130mm (5 in) Continuum cone FST™ midrange
2x ø180mm (7 in) Aerofoil cone bass units
Frequency range

16Hz to 35kHz
Frequency response

19Hz to 28kHz (+/-3dB from reference axis)
Sensitivity

90dB (On axis at 2.83Vrms)
Harmonic distortion

2nd and 3rd harmonics (90dB, 1m on axis)
<1 % 70Hz - 20kHz
<0.3% 100Hz - 20kHz
Nominal impedance (min)

8Ω (minimum 3.0 Ω)
Recommended amplifier power

50W - 500W into 8Ω on unclipped programme
Max. recommended cable impedance

0.1Ω
Height:

1160mm
Width:

334mm
Depth:

498mm
Net weight

65.5kg (144lb)
Cabinet

Rosenut
Gloss black
Satin white
Grille

Black
Grey (Satin white only)
Pentru Boxe:

- Pentru performante optime este necesara pozitionarea boxelor la o distanta de minim 30-40cm de peretele din spate pentru boxele cu bass-reflex in spate, pentru cele cu bass-reflex in fata, recomandam pozitionarea la o distanta de 10-20cm fata de peretele din spate.

- Boxele vor ajunge sa functioneze in parametrii recomandati de producator, dupa minim 50 de ore (ideal 100 ore) de functionare la volum mediu. In aceasta perioada de timp, de “rodaj a boxelor”, sunetul va fi la inceput ceva mai artificial, bass-ul nu va fi inca controlat, inaltele rigide iar vocile usor retinute, pe masura ce boxele vor functiona, veti remarca cum bas-ul devine mai controlat, mai prezent si mai voluminos, vocile si sunetele medii devin naturale si mai echilibrate, iar inaltele devin rafinate si detaliate. Exista boxe care necesita un „rodaj” mai amplu de minim 300 de ore mai ales in cazul celor care au difuzoare de kevlar, carbon sau alte materiale de acest tip. Boxele care se „rodeaza” cel mai repede sunt cele care au difuzoare de celuloza.

Pentru Amplificatoare, DAC-uri, Preamplificatoare, Receiver Stereo & Home Cinema, Surse digitale audio-video:

- Pentru performante optime este necesar „rodarea” echipamentului, In functie de complexitatea componentelor din aparatul dumneavoastra acesta poate dura intre 30-200 ore.

- Rodajul se face la volum minim, fiind astfel suficient faptul ca acesta este alimentat corect conform manualului de utilizare la 220-230 Volti si trece semnal audio sau video dupa caz prin el.

- Echipamentul supus „rodajului” va ajunge sa functioneze in parametrii recomandati de producator, dupa perioada mai sus mentionata. In aceasta perioada de timp, de “rodaj”, sunetul va fi la inceput ceva mai artificial, bass-ul nu va fi inca controlat, inaltele rigide iar vocile usor retinute, pe masura ce echipamentul va functiona, veti remarca cum bas-ul devine mai controlat, mai prezent si mai voluminos, vocile si sunetele medii devin naturale si mai echilibrate, iar inaltele devin rafinate si detaliate.

Pentru cabluri:

- Pentru performante optime este necesara „rodarea” cablurilor, In functie de complexitatea conductorului folosit, cat si geometriei acestuia, „rodajul” poate dura intre 30-100 ore.

- Rodajul se face la volum minim, fiind astfel suficient faptul ca va trece semnal audio sau video dupa caz prin el.

- Cablul supus „rodajului” va ajunge sa functioneze in parametrii recomandati de producator, dupa perioada mai sus mentionata. In aceasta perioada de timp, de “rodaj”, sunetul va fi la inceput ceva mai artificial, pe masura ce cablul va functiona, veti remarca cum bas-ul devine mai controlat, mai prezent si mai voluminos, vocile si sunetele medii devin naturale si mai echilibrate, iar inaltele devin rafinate si detaliate.

Pentru detalii privind aceste aspecte de rodaj si nu numai, va rugam sa ne consultati!

Nu sunt recenzii pentru Boxe Bowers Wilkins 803 D3. Fii primul care scrie una!


Spune-ti parerea

Trebuie sa fii autentificat pentru a comenta!

Produse similare