Boxe Bowers Wilkins 802 D3

  • Boxe Bowers Wilkins 802 D3
  • Boxe Bowers Wilkins 802 D3
  • Boxe Bowers Wilkins 802 D3
Echipa AVmall incearca sa mentina acuratetea informatiilor din acesta prezentare. Cu toate acestea, in anumite cazuri, pot aparea mici inadvertente pentru a caror semnalare va suntem recunoscatori. Ne poti contacta oricand pentru a clarifica eventuale nelamuriri. Nu uita sa mentionezi in corespondenta ta numele exact al produsul. Fotografia produsului Boxe Bowers Wilkins 802 D3 are caracter informativ si poate sa difere de produsul real sau sa contina accesorii neincluse in pachetul standard al produsului. Specificatiile tehnice pot contine erori de operare si pot fi schimbate fara instiintare prealabila de catre producator, neconstituind obligativitate contractuala.
103400,00 RON / Pereche 99000,00 RON / Pereche
Disponibilitate: In stoc furnizor

Ai gasit mai ieftin? Suna pentru cea mai buna oferta!

Oferta personalizata si reducere pentru 2 sau mai multe produse. Suna acum si afla!


Cantitate:
+
De la: 17233.33 lei / luna
Livrarea este gratuita in Bucuresti si provincie (daca comanda depaseste 299 ron), timpul de livrare este de 24-48 de ore, in cazul in care s-a facut confirmarea livrarii de catre AVmall.

The 802 D3 delivers breathtakingly revealing audio across the entire sound spectrum. Its Diamond tweeter and Continuum cone deliver amazing levels of insight, while the Aerofoil bass cones supply ground shaking bass


Continuum cone
The Continuum cone delivers pristine midrange performance by effectively negating the break-up behaviour that can adversely effect this all-important part of the spectrum

Plinth
The innovative plinth provides an incredibly solid base for the 800 Series Diamond. The spikes are ideally positioned below the cabinet, and ingenious engineering allows you to switch between castors and spikes with ease

Solid body tweeter
The Diamond dome tweeter is housed in a solid piece of aluminium. This mechanically inert structure provides an incredibly rigid platform from which the tweeter can deliver crystal clear sound

Matrix
Bracing is essential in keeping a speaker stable, so the character of instruments comes through cleanly. Developed using computer modelling and constructed from wood ply with metal reinforcement, Matrix offers the ultimate in bracingSpecificatii Boxe Bowers Wilkins 802 D3

Specificatii Technical features

Diamond Tweeter
Anti-resonance plug
Continuum Cone FST
Turbine head
Aerofoil cone bass units
Flowport
Optimised Matrix
Solid body tweeter
Tweeter on top
Description

3-way vented-box system
Drive units

1x ø25mm (1 in) diamond dome high-frequency
1x ø150mm (6 in) Continuum cone FST™ midrange
2x ø200mm (8 in) Aerofoil cone bass units
Frequency range

14Hz to 35kHz
Frequency response

17Hz to 28kHz (+/-3dB from reference axis)
Sensitivity

90dB (On axis at 2.83Vrms)
Harmonic distortion

2nd and 3rd harmonics (90dB, 1m on axis)
<1 % 80Hz - 20kHz
<0.3% 100Hz - 20kHz
Nominal impedance (min)

8Ω (minimum 3.0Ω)
Recommended amplifier power

50W - 500W into 8Ω on unclipped programme
Max. recommended cable impedance

0.1Ω
Height:

1212mm
Width:

390mm
Depth:

583mm
Net weight

94.5kg (208lb)
Cabinet

Rosenut
Gloss black
Satin white
Grille

Black
Grey(Satin White only)
Pentru Boxe:

- Pentru performante optime este necesara pozitionarea boxelor la o distanta de minim 30-40cm de peretele din spate pentru boxele cu bass-reflex in spate, pentru cele cu bass-reflex in fata, recomandam pozitionarea la o distanta de 10-20cm fata de peretele din spate.

- Boxele vor ajunge sa functioneze in parametrii recomandati de producator, dupa minim 50 de ore (ideal 100 ore) de functionare la volum mediu. In aceasta perioada de timp, de “rodaj a boxelor”, sunetul va fi la inceput ceva mai artificial, bass-ul nu va fi inca controlat, inaltele rigide iar vocile usor retinute, pe masura ce boxele vor functiona, veti remarca cum bas-ul devine mai controlat, mai prezent si mai voluminos, vocile si sunetele medii devin naturale si mai echilibrate, iar inaltele devin rafinate si detaliate. Exista boxe care necesita un „rodaj” mai amplu de minim 300 de ore mai ales in cazul celor care au difuzoare de kevlar, carbon sau alte materiale de acest tip. Boxele care se „rodeaza” cel mai repede sunt cele care au difuzoare de celuloza.

Pentru Amplificatoare, DAC-uri, Preamplificatoare, Receiver Stereo & Home Cinema, Surse digitale audio-video:

- Pentru performante optime este necesar „rodarea” echipamentului, In functie de complexitatea componentelor din aparatul dumneavoastra acesta poate dura intre 30-200 ore.

- Rodajul se face la volum minim, fiind astfel suficient faptul ca acesta este alimentat corect conform manualului de utilizare la 220-230 Volti si trece semnal audio sau video dupa caz prin el.

- Echipamentul supus „rodajului” va ajunge sa functioneze in parametrii recomandati de producator, dupa perioada mai sus mentionata. In aceasta perioada de timp, de “rodaj”, sunetul va fi la inceput ceva mai artificial, bass-ul nu va fi inca controlat, inaltele rigide iar vocile usor retinute, pe masura ce echipamentul va functiona, veti remarca cum bas-ul devine mai controlat, mai prezent si mai voluminos, vocile si sunetele medii devin naturale si mai echilibrate, iar inaltele devin rafinate si detaliate.

Pentru cabluri:

- Pentru performante optime este necesara „rodarea” cablurilor, In functie de complexitatea conductorului folosit, cat si geometriei acestuia, „rodajul” poate dura intre 30-100 ore.

- Rodajul se face la volum minim, fiind astfel suficient faptul ca va trece semnal audio sau video dupa caz prin el.

- Cablul supus „rodajului” va ajunge sa functioneze in parametrii recomandati de producator, dupa perioada mai sus mentionata. In aceasta perioada de timp, de “rodaj”, sunetul va fi la inceput ceva mai artificial, pe masura ce cablul va functiona, veti remarca cum bas-ul devine mai controlat, mai prezent si mai voluminos, vocile si sunetele medii devin naturale si mai echilibrate, iar inaltele devin rafinate si detaliate.

Pentru detalii privind aceste aspecte de rodaj si nu numai, va rugam sa ne consultati!

Nu sunt recenzii pentru Boxe Bowers Wilkins 802 D3. Fii primul care scrie una!


Spune-ti parerea

Trebuie sa fii autentificat pentru a comenta!

Produse similare