Boxe Bowers Wilkins 684 S2

  • Boxe Bowers Wilkins 684 S2
  • Boxe Bowers Wilkins 684 S2
Echipa AVmall incearca sa mentina acuratetea informatiilor din acesta prezentare. Cu toate acestea, in anumite cazuri, pot aparea mici inadvertente pentru a caror semnalare va suntem recunoscatori. Ne poti contacta oricand pentru a clarifica eventuale nelamuriri. Nu uita sa mentionezi in corespondenta ta numele exact al produsul. Fotografia produsului Boxe Bowers Wilkins 684 S2 are caracter informativ si poate sa difere de produsul real sau sa contina accesorii neincluse in pachetul standard al produsului. Specificatiile tehnice pot contine erori de operare si pot fi schimbate fara instiintare prealabila de catre producator, neconstituind obligativitate contractuala.
4950,00 RON / Pereche
Disponibilitate: Nu se mai fabrica

Ai gasit mai ieftin? Suna pentru cea mai buna oferta!

Oferta personalizata si reducere pentru 2 sau mai multe produse. Suna acum si afla!

Livrarea este gratuita in Bucuresti si provincie (daca comanda depaseste 299 ron), timpul de livrare este de 24-48 de ore, in cazul in care s-a facut confirmarea livrarii de catre AVmall.

684 S2 este boxa care surprinde din toate punctele de vedere cu sunetul sau generos care provine dintr-o carcasa mai subtire si mai eleganta fata de seria precedenta. Difuzoarele sale de 5” pentru medii/bass au fost regandite, acestea beneficiind acum de tehnologii noi, imprumutate de la modelul high-end − PM1.

Astfel a fost imbunatatita considerabil miscarea pistonica a membranei, frecvente medii si de bass fiind extrem de precise si fara distorsiuni. La fel ca si la celelalte modele din noua serie 600, 684 S2 beneficiaza de tehnologia Decoupled Double Dome tweeter, utilizata si la boxele CM10, tehnologie care sporeste rigiditatea tweeterului oferind inalte si mai precise, iar montarea tweeterului pe un gel special cu rol de izolare la rezonantele si virbratiile nedorite, aduce un spor de naturalete si precizie sunetului redat.


Bowers & Wilkins 684 S2 este boxa care surprinde din toate punctele de vedere, avand un sunet generos care provine dintr-o carcasa mai subtire si mai eleganta fata de editia precedenta.

Difuzoarele sale de 5 pentru medii/bass din Kevlar au fost regandite, acestea beneficiind acum de tehnologii noi, imprumutate de la modelul high-end − PM1. Astfel a fost imbunatatita considerabil miscarea pistonica a membranei, frecvente medii si de bass fiind extrem de precise si fara distorsiuni.La fel ca si la celelalte modele din noua serie 600, 684 S2 beneficiaza de tehnologia Decoupled Double Dome tweeter, introdusa pentru prima data la modelul CM10, tehnologie care sporeste rigiditatea tweeterului oferind inalte si mai detaliate, iar montarea acestuia pe o perna de gel cu rol de izolare la rezonantele si virbratiile nedorite, aduce un spor de naturalete si precizie sunetului redat.Specificatii Boxe Bowers Wilkins 684 S2

Specificatii Woven Kevlar
Crossover Tuning
Nautilus Tapering Tube
Flowport
Technical features Decoupled Double Dome aluminium tweeter with Nautilus™ tube loading
Kevlar® brand fibre cone bass/midrange drivers
Flowport™
Description 2-way vented-box system
Drive units 1x ø25mm (1 in) aluminium dome high-frequency
2x ø130mm (5 in) woven Kevlar® cone bass/
midrange
Frequency range -6dB at 45Hz and 50kHz
Frequency response 72Hz - 22kHz ±3dB on reference axis
Dispersion Within 2dB of reference response
Horizontal: over 60º arc
Vertical: over 10º arc
Sensitivity 87dB spl (2.83V, 1m)
Harmonic distortion 2nd and 3rd harmonics (90dB, 1m)
<1% 140Hz - 22kHz
<0.5% 180Hz - 20kHz
Nominal impedance 8Ω (minimum 3.5Ω)
Crossover frequencies 4kHz
Recommended amplifier power 25W - 150W into 8Ω on unclipped programme
Max. recommended cable impedance 0.1Ω
Dimensions Height: 920mm (36.2 in) cabinet only
Width: 160mm (6.3 in) cabinet only
Depth: 234mm (9.2 in)
Net weight 14.2kg (31.2 lb)
Finishes Black Ash,White
Pentru Boxe:

- Pentru performante optime este necesara pozitionarea boxelor la o distanta de minim 30-40cm de peretele din spate pentru boxele cu bass-reflex in spate, pentru cele cu bass-reflex in fata, recomandam pozitionarea la o distanta de 10-20cm fata de peretele din spate.

- Boxele vor ajunge sa functioneze in parametrii recomandati de producator, dupa minim 50 de ore (ideal 100 ore) de functionare la volum mediu. In aceasta perioada de timp, de “rodaj a boxelor”, sunetul va fi la inceput ceva mai artificial, bass-ul nu va fi inca controlat, inaltele rigide iar vocile usor retinute, pe masura ce boxele vor functiona, veti remarca cum bas-ul devine mai controlat, mai prezent si mai voluminos, vocile si sunetele medii devin naturale si mai echilibrate, iar inaltele devin rafinate si detaliate. Exista boxe care necesita un „rodaj” mai amplu de minim 300 de ore mai ales in cazul celor care au difuzoare de kevlar, carbon sau alte materiale de acest tip. Boxele care se „rodeaza” cel mai repede sunt cele care au difuzoare de celuloza.

Pentru Amplificatoare, DAC-uri, Preamplificatoare, Receiver Stereo & Home Cinema, Surse digitale audio-video:

- Pentru performante optime este necesar „rodarea” echipamentului, In functie de complexitatea componentelor din aparatul dumneavoastra acesta poate dura intre 30-200 ore.

- Rodajul se face la volum minim, fiind astfel suficient faptul ca acesta este alimentat corect conform manualului de utilizare la 220-230 Volti si trece semnal audio sau video dupa caz prin el.

- Echipamentul supus „rodajului” va ajunge sa functioneze in parametrii recomandati de producator, dupa perioada mai sus mentionata. In aceasta perioada de timp, de “rodaj”, sunetul va fi la inceput ceva mai artificial, bass-ul nu va fi inca controlat, inaltele rigide iar vocile usor retinute, pe masura ce echipamentul va functiona, veti remarca cum bas-ul devine mai controlat, mai prezent si mai voluminos, vocile si sunetele medii devin naturale si mai echilibrate, iar inaltele devin rafinate si detaliate.

Pentru cabluri:

- Pentru performante optime este necesara „rodarea” cablurilor, In functie de complexitatea conductorului folosit, cat si geometriei acestuia, „rodajul” poate dura intre 30-100 ore.

- Rodajul se face la volum minim, fiind astfel suficient faptul ca va trece semnal audio sau video dupa caz prin el.

- Cablul supus „rodajului” va ajunge sa functioneze in parametrii recomandati de producator, dupa perioada mai sus mentionata. In aceasta perioada de timp, de “rodaj”, sunetul va fi la inceput ceva mai artificial, pe masura ce cablul va functiona, veti remarca cum bas-ul devine mai controlat, mai prezent si mai voluminos, vocile si sunetele medii devin naturale si mai echilibrate, iar inaltele devin rafinate si detaliate.

Pentru detalii privind aceste aspecte de rodaj si nu numai, va rugam sa ne consultati!

What HiFi 5 Stars

Nu sunt recenzii pentru Boxe Bowers Wilkins 684 S2. Fii primul care scrie una!


Spune-ti parerea

Trebuie sa fii autentificat pentru a comenta!

Produse similare