Boxe Bowers Wilkins 686 S2

  • Boxe Bowers Wilkins 686 S2
  • Boxe Bowers Wilkins 686 S2
Echipa AVmall incearca sa mentina acuratetea informatiilor din acesta prezentare. Cu toate acestea, in anumite cazuri, pot aparea mici inadvertente pentru a caror semnalare va suntem recunoscatori. Ne poti contacta oricand pentru a clarifica eventuale nelamuriri. Nu uita sa mentionezi in corespondenta ta numele exact al produsul. Fotografia produsului Boxe Bowers Wilkins 686 S2 are caracter informativ si poate sa difere de produsul real sau sa contina accesorii neincluse in pachetul standard al produsului. Specificatiile tehnice pot contine erori de operare si pot fi schimbate fara instiintare prealabila de catre producator, neconstituind obligativitate contractuala.
2250,00 RON / Pereche
Disponibilitate: In stoc furnizor

Ai gasit mai ieftin? Suna pentru cea mai buna oferta!

Oferta personalizata si reducere pentru 2 sau mai multe produse. Suna acum si afla!

Culoare

Cantitate:
+
De la: 375 lei / luna
Livrarea este gratuita in Bucuresti si provincie (daca comanda depaseste 299 ron), timpul de livrare este de 24-48 de ore, in cazul in care s-a facut confirmarea livrarii de catre AVmall.

686 S2 este boxa cea mai compacta din noua serie 600, dar nu subestimati puterea si precizia acesteia. Amplasate pe un raft sau suspendate in perete, 686 S2 au fost proiectate ca sa poata fi integrate cu usurinta in orice spatiu si orice aplicatie, pastrand acelasi nivel de calitate a sunetului indiferent de modalitatea de montare. La o boxa compacta, performanta frecventelor joase este o adevarata provocare si pe buna dreptate, aceasta de obicei are de suferit la boxele de tip bookshelf. Insa nu si la boxele Bowers & Wilkins 686 S2. Datorita portului frontal de bass-reflex de tip Flowport, raspunsul in frecventele joase este unul mult superior si fara distorsiuni. Mutarea portului de bass-reflex pe partea frontala, a necesitat si o crestere in inaltime a boxei, aceasta devind mai ingusta si mai eleganta. Toate aceste calitati fac din 686 S2 o boxa cu adevarat universala si versatila, ce ofera un sunet excelent oriunde.


Bowers & Wilkins 686 S2 este boxa cea mai compacta din noua serie 600 S2, dar nu subestimati puterea si precizia acesteia. Amplasata pe un raft sau suspendata in perete, 686 S2 au fost proiectate sa poata fi integrate cu usurinta in orice spatiu si orice aplicatie, pastrand acelasi nivel de calitate a sunetului, indiferent de modalitatea de montare.

Acest model beneficiaza de toate tehnologiile noi dezvoltate de Bowers & Wilkins, cum ar fi Decoupled Double Dome tweeter, imprumutata de la modelul din seria superioara - CM10, care aduce o claritate mult mai buna a frecventelor inalte din spectrul audibil. Montarea tweeterului pe o perna de gel care are rolul de a-l izola fata de vibratiile nedorite din carcasa, ofera o dispersie si o spatialitate mai buna, sunetul fiind mult mai natural.

La o boxa compacta, performanta frecventelor joase este o adevarata provocare si pe buna dreptate, aceasta de obicei are de suferit la boxele de tip bookshelf. Insa nu si la Bowers & Wilkins 686 S2. Datorita portului frontal de bass-reflex de tip Flowport, raspunsul in frecventele joase este superior si fara distorsiuni. Mutarea portului de bass-reflex pe partea frontala, a necesitat si o crestere in inaltime a boxei, aceasta devind mai ingusta si mai eleganta.

Toate aceste calitati fac din 686 S2 o boxa cu adevarat universala si versatila, ce ofera un sunet excellent.

Specificatii Boxe Bowers Wilkins 686 S2

Specificatii Woven Kevlar
Crossover Tuning
Nautilus Tapering Tube
Flowport
Technical features Decoupled Double Dome aluminium tweeter with Nautilus™ tube loading
Flowport™
Description 2-way vented-box system
Drive units 1x ø25mm (1 in) aluminium dome high-frequency
1x ø130mm (5 in) woven Kevlar® cone bass/midrange
Frequency range -6dB at 54Hz and 50kHz
Frequency response 62Hz - 22kHz ±3dB on reference axis
Dispersion Within 2dB of reference response
Horizontal: over 60º arc
Vertical: over 10º arc
Sensitivity (84)85dB spl (2.83V, 1m)
Harmonic distortion 2nd and 3rd harmonics (90dB, 1m)
<1% 110Hz - 22kHz
<0.5% 180Hz - 20kHz
Nominal impedance 8Ω (minimum 5.2Ω)
Crossover frequencies 4kHz
Recommended amplifier power 25W - 100W into 8Ω on unclipped programme
Max. recommended cable impedance 0.1Ω
Dimensions Height: 315mm (12.4 in)
Width: 160mm (6.3 in)
Depth: 229mm (9.0 in) cabinet, grille and terminals
Net weight 4.6kg (10.1 lb)
Finishes Black Ash,White

Nu sunt recenzii pentru Boxe Bowers Wilkins 686 S2. Fii primul care scrie una!


Spune-ti parerea

Trebuie sa fii autentificat pentru a comenta!

Produse similare