Boxe Auto Pioneer TS-G1333i

  • Boxe Auto Pioneer TS-G1333i
  • Boxe Auto Pioneer TS-G1333i
Echipa AVmall incearca sa mentina acuratetea informatiilor din acesta prezentare. Cu toate acestea, in anumite cazuri, pot aparea mici inadvertente pentru a caror semnalare va suntem recunoscatori. Ne poti contacta oricand pentru a clarifica eventuale nelamuriri. Nu uita sa mentionezi in corespondenta ta numele exact al produsul. Fotografia produsului Boxe Auto Pioneer TS-G1333i are caracter informativ si poate sa difere de produsul real sau sa contina accesorii neincluse in pachetul standard al produsului. Specificatiile tehnice pot contine erori de operare si pot fi schimbate fara instiintare prealabila de catre producator, neconstituind obligativitate contractuala.

Disponibilitate: Acest produs nu se mai fabrica, nu mai este disponibil in stoc.

Ai gasit mai ieftin? Suna pentru cea mai buna oferta!

Oferta personalizata si reducere pentru 2 sau mai multe produse. Suna acum si afla!

Livrarea este gratuita in Bucuresti si provincie (daca comanda depaseste 500 ron), timpul de livrare este de 24-48 de ore, in cazul in care s-a facut confirmarea livrarii de catre AVmall.

Discover the renewed G-series

The improved G-series speaker range is specifically developed for premium and powerful audio, with excellent value for money. Their rigid design has been optimised with multi-bolt patterns, making it very easy to install any G-series speaker in your car. Thanks to their increased power handling and high sensitivity performance, these speakers reproduce deep, impactful bass and natural highs − even at high volumes.

TS-G1333i
Upgrade your in-car sound in a smart and affordable way with the TS-G1333i. This 13cm 3-way coaxial speaker delivers up to 35 Watts of nominal power and has a maximum power output of 250 Watts. It also features:Improved vocal & bass sound

This speaker comes with a narrow Piezo tweeter, which helps the woofer to reproduce high frequencies. The addition of a high-end copper ring and high stiffness (IMPP™) cone extends these frequencies even more. Additionally, the copper ring reduces distortion, while the strong cone produces thumping bass.Quality design

With their extremely rigid yet lightweight design these G-series speakers do not only sound great, they look the part as well. Moreover, they are now easier to install in a wider variety of cars. And the full mesh makes sure that your speakers are dustproof.High sensitivity performance

When you turn up the volume for more powerful sound, distortion will usually occur in most speakers. However, the G-series speakers have a high sensitivity performance, letting you enjoy high-fidelity audio and reliable power even at low input.


Specificatii Boxe Auto Pioneer TS-G1333i

Specificatii Features

Maximum input power 250 W

Nominal input power 35 W

Impedance 4Ω

Frequency response 34 - 25,000 Hz

Lowest resonance frequency 95 Hz

Sensitivity (1W/1m) 86 dB

Woofer size 13 cm

Woofer material IMPP Composite Cone

Tweeter size (mm) 11 mm

Tweeter material PET

Midrange size (mm) 30 mm

Midrange material PET

Voice Coil type Copper

Voice Coil bobbin type Polyimide

Magnets Ferrite

Weight 0.43 kg

Cut-out Hole 121 mm

Mounting Depth 45.5 mm

Pentru Boxe:

- Pentru performante optime este necesara pozitionarea boxelor la o distanta de minim 30-40cm de peretele din spate pentru boxele cu bass-reflex in spate, pentru cele cu bass-reflex in fata, recomandam pozitionarea la o distanta de 10-20cm fata de peretele din spate.

- Boxele vor ajunge sa functioneze in parametrii recomandati de producator, dupa minim 50 de ore (ideal 100 ore) de functionare la volum mediu. In aceasta perioada de timp, de “rodaj a boxelor”, sunetul va fi la inceput ceva mai artificial, bass-ul nu va fi inca controlat, inaltele rigide iar vocile usor retinute, pe masura ce boxele vor functiona, veti remarca cum bas-ul devine mai controlat, mai prezent si mai voluminos, vocile si sunetele medii devin naturale si mai echilibrate, iar inaltele devin rafinate si detaliate. Exista boxe care necesita un „rodaj” mai amplu de minim 300 de ore mai ales in cazul celor care au difuzoare de kevlar, carbon sau alte materiale de acest tip. Boxele care se „rodeaza” cel mai repede sunt cele care au difuzoare de celuloza.

Pentru Amplificatoare, DAC-uri, Preamplificatoare, Receiver Stereo & Home Cinema, Surse digitale audio-video:

- Pentru performante optime este necesar „rodarea” echipamentului, In functie de complexitatea componentelor din aparatul dumneavoastra acesta poate dura intre 30-200 ore.

- Rodajul se face la volum minim, fiind astfel suficient faptul ca acesta este alimentat corect conform manualului de utilizare la 220-230 Volti si trece semnal audio sau video dupa caz prin el.

- Echipamentul supus „rodajului” va ajunge sa functioneze in parametrii recomandati de producator, dupa perioada mai sus mentionata. In aceasta perioada de timp, de “rodaj”, sunetul va fi la inceput ceva mai artificial, bass-ul nu va fi inca controlat, inaltele rigide iar vocile usor retinute, pe masura ce echipamentul va functiona, veti remarca cum bas-ul devine mai controlat, mai prezent si mai voluminos, vocile si sunetele medii devin naturale si mai echilibrate, iar inaltele devin rafinate si detaliate.

Pentru cabluri:

- Pentru performante optime este necesara „rodarea” cablurilor, In functie de complexitatea conductorului folosit, cat si geometriei acestuia, „rodajul” poate dura intre 30-100 ore.

- Rodajul se face la volum minim, fiind astfel suficient faptul ca va trece semnal audio sau video dupa caz prin el.

- Cablul supus „rodajului” va ajunge sa functioneze in parametrii recomandati de producator, dupa perioada mai sus mentionata. In aceasta perioada de timp, de “rodaj”, sunetul va fi la inceput ceva mai artificial, pe masura ce cablul va functiona, veti remarca cum bas-ul devine mai controlat, mai prezent si mai voluminos, vocile si sunetele medii devin naturale si mai echilibrate, iar inaltele devin rafinate si detaliate.

Pentru detalii privind aceste aspecte de rodaj si nu numai, va rugam sa ne consultati!

Nu sunt recenzii pentru Boxe Auto Pioneer TS-G1333i. Fii primul care scrie una!


Spune-ti parerea

Trebuie sa fii autentificat pentru a comenta!

Produse similare