Boxe Auto JL Audio TR650-CSi

  • Boxe Auto JL Audio TR650-CSi
  • Boxe Auto JL Audio TR650-CSi
Echipa AVmall incearca sa mentina acuratetea informatiilor din acesta prezentare. Cu toate acestea, in anumite cazuri, pot aparea mici inadvertente pentru a caror semnalare va suntem recunoscatori. Ne poti contacta oricand pentru a clarifica eventuale nelamuriri. Nu uita sa mentionezi in corespondenta ta numele exact al produsul. Fotografia produsului Boxe Auto JL Audio TR650-CSi are caracter informativ si poate sa difere de produsul real sau sa contina accesorii neincluse in pachetul standard al produsului. Specificatiile tehnice pot contine erori de operare si pot fi schimbate fara instiintare prealabila de catre producator, neconstituind obligativitate contractuala.

Disponibilitate: Acest produs nu se mai fabrica, nu mai este disponibil in stoc.

Ai gasit mai ieftin? Suna pentru cea mai buna oferta!

Oferta personalizata si reducere pentru 2 sau mai multe produse. Suna acum si afla!

Livrarea este gratuita in Bucuresti si provincie (daca comanda depaseste 500 ron), timpul de livrare este de 24-48 de ore, in cazul in care s-a facut confirmarea livrarii de catre AVmall.

2-Way Component System: 6.5-inch (165 mm) Woofer, 0.5-inch (12 mm) Textile Balanced Dome Tweeter


The Evolution TR systems have stood the test of time by delivering unsurpassed value and performance in their price class.

The TR-650 system features 6.5-inch (165 mm) component woofers with mineral-filled polypropylene cones, long excursion capabilities and stamped steel frames. The woofer design benefits from JL Audio's vast woofer design experience and advanced modeling systems.

The 6.5-inch (165 mm) format is a direct fit in many vehicles. Multiple mounting patterns are provided on the woofer frame for easy installation into most vehicles that accept a 6.5-inch (165 mm) speaker.

The TR component tweeters are built with 0.5-inch textile diaphragms that deliver clean response, on and off axis. The tweeters can be flush-mounted or surface-mounted with the supplied fixtures.

An inline 12 dB / octave high-pass filter is pre-wired onto the tweeter connection harness, which connects to the woofer terminals, eliminating a bulky outboard crossover network and simplifying installation.

Woofer grilles are included, each consisting of a black grille tray featuring the JL Audio logo and a black steel mesh grille insert.

Sonic character: Clear and Efficient


Specificatii Boxe Auto JL Audio TR650-CSi

Specificatii General Specifications
Continuous Power Handling (RMS) 50 W
Peak Music Power 225 W
Recommended RMS Amplifier Power (per Ch.) 10 - 75 W
System Efficiency 91.0 dB @ 1 W / 1 m
System Nominal Impedance 4 Ω
System Frequency Response 59 Hz - 22 KHz ± 3 dB
Woofer Physical Specifications
Table_Image
Frame Outer Diameter* (A) 6.5 in / 165 mm
Grille Tray Outer Diameter (B) 6.75 in / 171 mm
Magnet Outer Diameter (C) 3.15 in / 80 mm
Frontal Coaxial Tweeter Protrusion (D) N/A
Frontal Grille Protrusion** (E) 0.85 in / 22 mm
Mounting Hole Diameter (F) 5.56 in / 141 mm
Mounting Depth (G) 2.44 in / 62 mm

*Does not take into account mounting tabs
**Frontal grille protrusion measured from mounting surface
Tweeter Physical Specifications
Table_Image
Flush Mount Fixture Diameter (A1) 1.79 in / 45 mm
Surface Mount Fixture Diameter (A2) 1.84 in / 47 mm
Flush Mount Mounting Hole Diameter (B) 1.55 in / 39 mm
Flush Mount Mounting Depth (C) 0.60 in / 15 mm
Flush Mount Tweeter Frontal Protrusion (D1) 0.29 in / 7 mm
Surface Mount Tweeter Frontal Protrusion (D2) 1.08 in / 27 mm
Pentru Boxe:

- Pentru performante optime este necesara pozitionarea boxelor la o distanta de minim 30-40cm de peretele din spate pentru boxele cu bass-reflex in spate, pentru cele cu bass-reflex in fata, recomandam pozitionarea la o distanta de 10-20cm fata de peretele din spate.

- Boxele vor ajunge sa functioneze in parametrii recomandati de producator, dupa minim 50 de ore (ideal 100 ore) de functionare la volum mediu. In aceasta perioada de timp, de “rodaj a boxelor”, sunetul va fi la inceput ceva mai artificial, bass-ul nu va fi inca controlat, inaltele rigide iar vocile usor retinute, pe masura ce boxele vor functiona, veti remarca cum bas-ul devine mai controlat, mai prezent si mai voluminos, vocile si sunetele medii devin naturale si mai echilibrate, iar inaltele devin rafinate si detaliate. Exista boxe care necesita un „rodaj” mai amplu de minim 300 de ore mai ales in cazul celor care au difuzoare de kevlar, carbon sau alte materiale de acest tip. Boxele care se „rodeaza” cel mai repede sunt cele care au difuzoare de celuloza.

Pentru Amplificatoare, DAC-uri, Preamplificatoare, Receiver Stereo & Home Cinema, Surse digitale audio-video:

- Pentru performante optime este necesar „rodarea” echipamentului, In functie de complexitatea componentelor din aparatul dumneavoastra acesta poate dura intre 30-200 ore.

- Rodajul se face la volum minim, fiind astfel suficient faptul ca acesta este alimentat corect conform manualului de utilizare la 220-230 Volti si trece semnal audio sau video dupa caz prin el.

- Echipamentul supus „rodajului” va ajunge sa functioneze in parametrii recomandati de producator, dupa perioada mai sus mentionata. In aceasta perioada de timp, de “rodaj”, sunetul va fi la inceput ceva mai artificial, bass-ul nu va fi inca controlat, inaltele rigide iar vocile usor retinute, pe masura ce echipamentul va functiona, veti remarca cum bas-ul devine mai controlat, mai prezent si mai voluminos, vocile si sunetele medii devin naturale si mai echilibrate, iar inaltele devin rafinate si detaliate.

Pentru cabluri:

- Pentru performante optime este necesara „rodarea” cablurilor, In functie de complexitatea conductorului folosit, cat si geometriei acestuia, „rodajul” poate dura intre 30-100 ore.

- Rodajul se face la volum minim, fiind astfel suficient faptul ca va trece semnal audio sau video dupa caz prin el.

- Cablul supus „rodajului” va ajunge sa functioneze in parametrii recomandati de producator, dupa perioada mai sus mentionata. In aceasta perioada de timp, de “rodaj”, sunetul va fi la inceput ceva mai artificial, pe masura ce cablul va functiona, veti remarca cum bas-ul devine mai controlat, mai prezent si mai voluminos, vocile si sunetele medii devin naturale si mai echilibrate, iar inaltele devin rafinate si detaliate.

Pentru detalii privind aceste aspecte de rodaj si nu numai, va rugam sa ne consultati!

Nu sunt recenzii pentru Boxe Auto JL Audio TR650-CSi. Fii primul care scrie una!


Spune-ti parerea

Trebuie sa fii autentificat pentru a comenta!

Produse similare