Boxe Auto JL Audio C5-570x

  • Boxe Auto JL Audio C5-570x
  • Boxe Auto JL Audio C5-570x
Echipa AVmall incearca sa mentina acuratetea informatiilor din acesta prezentare. Cu toate acestea, in anumite cazuri, pot aparea mici inadvertente pentru a caror semnalare va suntem recunoscatori. Ne poti contacta oricand pentru a clarifica eventuale nelamuriri. Nu uita sa mentionezi in corespondenta ta numele exact al produsul. Fotografia produsului Boxe Auto JL Audio C5-570x are caracter informativ si poate sa difere de produsul real sau sa contina accesorii neincluse in pachetul standard al produsului. Specificatiile tehnice pot contine erori de operare si pot fi schimbate fara instiintare prealabila de catre producator, neconstituind obligativitate contractuala.
2.050,00 RON / Pereche

Acest produs se aduce la comanda in termen 3-6 zile. Va rugam sa ne contactati pentru detalii.

Disponibilitate: La comanda

Ai gasit mai ieftin? Suna pentru cea mai buna oferta!

Oferta personalizata si reducere pentru 2 sau mai multe produse. Suna acum si afla!

Cantitate:
+
De la: 341.67 lei / luna
Livrarea este gratuita in Bucuresti si provincie (daca comanda depaseste 500 ron), timpul de livrare este de 24-48 de ore, in cazul in care s-a facut confirmarea livrarii de catre AVmall.

Coaxial Speaker System: 5 x 7 / 6 x 8-inch (125 x 180 mm) Woofer, 0.75-inch (19 mm) Silk Dome Tweeter


Many people mistakenly believe that an oval speaker cannot perform as well as a round one, leading to many instances of 5.25-inch speakers being installed into 5 x 7-inch openings. JL Audio's engineers have put in the time and effort to create fantastic-sounding speakers that drop into oval openings and deliver equivalent performance to our 6.5-inch (165 mm) round speaker systems... guaranteed. So, don't make the mistake of losing cone area and efficiency by stepping down to a smaller round speaker... these ovals rock.

In the C5-570x coaxials, the smoothness and transparency of a high-end silk dome tweeter combines with top-flight woofer performance to create a loudspeaker system with exceptional refinement and dynamic capability.

The C5-570x system features 5 x 7 / 6 x 8-inch (130 mm) woofers with die-cast alloy baskets and Kurt Müller cones and suspensions. The woofer benefits from JL Audio's vast woofer design experience and advanced modeling systems.

Tweeters are coaxially mounted and built with 0.75-inch silk dome diaphragms that deliver smooth, extended response, on and off axis. The small size of the C5 tweeter minimizes tweeter protrusion, allowing C5 coaxials to easily fit behind most factory speaker grilles.

C5 crossover networks are compact and built with premium component parts, including Mylar® capacitors and segmented air-core inductors. Four levels of tweeter attenuation are provided, as well as three levels of mid-range presence adjustment, for twelve possible voicing combinations!

No speaker grilles are included (or available) for this system.

Sonic character: Smooth and balanced


Important: Conținutul acestei descrieri de produs a fost tradus automat și poate conține erori atât de vocabular, cât și de sintaxă și gramatică.

Specificatii Boxe Auto JL Audio C5-570x

Specificatii Continuous Power Handling (RMS) 75 W
Peak Music Power 225 W
Recommended RMS Amplifier Power (per Ch.) 25 - 150 W
System Efficiency 90.5 dB @ 1 W / 1 m
System Nominal Impedance 4 Ω
System Frequency Response 48 Hz - 25 KHz ± 3 dB
Pentru Boxe:

- Pentru performante optime este necesara pozitionarea boxelor la o distanta de minim 30-40cm de peretele din spate pentru boxele cu bass-reflex in spate, pentru cele cu bass-reflex in fata, recomandam pozitionarea la o distanta de 10-20cm fata de peretele din spate.

- Boxele vor ajunge sa functioneze in parametrii recomandati de producator, dupa minim 50 de ore (ideal 100 ore) de functionare la volum mediu. In aceasta perioada de timp, de “rodaj a boxelor”, sunetul va fi la inceput ceva mai artificial, bass-ul nu va fi inca controlat, inaltele rigide iar vocile usor retinute, pe masura ce boxele vor functiona, veti remarca cum bas-ul devine mai controlat, mai prezent si mai voluminos, vocile si sunetele medii devin naturale si mai echilibrate, iar inaltele devin rafinate si detaliate. Exista boxe care necesita un „rodaj” mai amplu de minim 300 de ore mai ales in cazul celor care au difuzoare de kevlar, carbon sau alte materiale de acest tip. Boxele care se „rodeaza” cel mai repede sunt cele care au difuzoare de celuloza.

Pentru Amplificatoare, DAC-uri, Preamplificatoare, Receiver Stereo & Home Cinema, Surse digitale audio-video:

- Pentru performante optime este necesar „rodarea” echipamentului, In functie de complexitatea componentelor din aparatul dumneavoastra acesta poate dura intre 30-200 ore.

- Rodajul se face la volum minim, fiind astfel suficient faptul ca acesta este alimentat corect conform manualului de utilizare la 220-230 Volti si trece semnal audio sau video dupa caz prin el.

- Echipamentul supus „rodajului” va ajunge sa functioneze in parametrii recomandati de producator, dupa perioada mai sus mentionata. In aceasta perioada de timp, de “rodaj”, sunetul va fi la inceput ceva mai artificial, bass-ul nu va fi inca controlat, inaltele rigide iar vocile usor retinute, pe masura ce echipamentul va functiona, veti remarca cum bas-ul devine mai controlat, mai prezent si mai voluminos, vocile si sunetele medii devin naturale si mai echilibrate, iar inaltele devin rafinate si detaliate.

Pentru cabluri:

- Pentru performante optime este necesara „rodarea” cablurilor, In functie de complexitatea conductorului folosit, cat si geometriei acestuia, „rodajul” poate dura intre 30-100 ore.

- Rodajul se face la volum minim, fiind astfel suficient faptul ca va trece semnal audio sau video dupa caz prin el.

- Cablul supus „rodajului” va ajunge sa functioneze in parametrii recomandati de producator, dupa perioada mai sus mentionata. In aceasta perioada de timp, de “rodaj”, sunetul va fi la inceput ceva mai artificial, pe masura ce cablul va functiona, veti remarca cum bas-ul devine mai controlat, mai prezent si mai voluminos, vocile si sunetele medii devin naturale si mai echilibrate, iar inaltele devin rafinate si detaliate.

Pentru detalii privind aceste aspecte de rodaj si nu numai, va rugam sa ne consultati!

Nu sunt recenzii pentru Boxe Auto JL Audio C5-570x. Fii primul care scrie una!


Spune-ti parerea

Trebuie sa fii autentificat pentru a comenta!

Produse similare