Boxe Auto Hertz X 130

  • Boxe Auto Hertz X 130
Echipa AVmall incearca sa mentina acuratetea informatiilor din acesta prezentare. Cu toate acestea, in anumite cazuri, pot aparea mici inadvertente pentru a caror semnalare va suntem recunoscatori. Ne poti contacta oricand pentru a clarifica eventuale nelamuriri. Nu uita sa mentionezi in corespondenta ta numele exact al produsul. Fotografia produsului Boxe Auto Hertz X 130 are caracter informativ si poate sa difere de produsul real sau sa contina accesorii neincluse in pachetul standard al produsului. Specificatiile tehnice pot contine erori de operare si pot fi schimbate fara instiintare prealabila de catre producator, neconstituind obligativitate contractuala.
200,00 RON / Pereche 170,00 RON / Pereche
Disponibilitate: In stoc furnizor
* Verificati disponibilitatea inainte de a comanda!

Ai gasit mai ieftin? Suna pentru cea mai buna oferta!

Oferta personalizata si reducere pentru 2 sau mai multe produse. Suna acum si afla!

Cantitate:
+
De la: 33.33 lei / luna
Livrarea este gratuita in Bucuresti si provincie (daca comanda depaseste 299 ron), timpul de livrare este de 24-48 de ore, in cazul in care s-a facut confirmarea livrarii de catre AVmall.

The 5” two way coaxials X 130 features a special designed tweeter faceplate optimized for exceptional off-axis performance to ensure a linear frequency response when installed in a factory replacement setup. The pressed-paper cone treated with water-repellent along with the foam surround provide a very high SPL and extended low frequency response, to obtain a rich sound even when driven by the OEM head unit. The 25 mm(1ˈ) woofer voice coil driven by a high-flux density ferrite magnet offers a highly dynamic power handling for a powerful undistorted sound. The easy-to-install DIN size basket, protected by an abrasion-resistant dust paint, makes the factory speakers replacement a snap.


1. Neodymium tweeter with PEI dome, for a brilliant reproduction of high frequencies and compactness.
2. Tweeter faceplate optimized for exceptional off-axis performance.
3. High stiffness metallic-grey finish pressed-paper cone with water-repellent treatment.
4. Foam surround combining high sensitivity and deep bass response.
5. Pure copper 25mm (1 in.) voice coil woofer for high dynamic power handling.
6. High flux density 70mm (2.76 in.) ferrite magnet for a powerful undistorted sound.
7. Easy-to-install DIN size basket protected by abrasion-resistant dust paint.


Specificatii Boxe Auto Hertz X 130

Specificatii Power Handling - Peak W 160 Power Handling - Continuous W 40 Impedance Ω 4 Frequency response Hz 60 ÷ 21k Sensitivity dB SPL 93 Woofer size mm (in.) 130 (5) Tweeter size mm (in.) 24 (0.9) Woofer Voice Coil Ø mm (in.) 25 (1) Tweeter voice coil Ø mm (in.) 14 (0.55) Woofer magnet High density flux ferrite Tweeter magnet Neodymium Woofer cone Water-repellent pressed paper Tweeter dome PEI
Pentru Boxe:

- Pentru performante optime este necesara pozitionarea boxelor la o distanta de minim 30-40cm de peretele din spate pentru boxele cu bass-reflex in spate, pentru cele cu bass-reflex in fata, recomandam pozitionarea la o distanta de 10-20cm fata de peretele din spate.

- Boxele vor ajunge sa functioneze in parametrii recomandati de producator, dupa minim 50 de ore (ideal 100 ore) de functionare la volum mediu. In aceasta perioada de timp, de “rodaj a boxelor”, sunetul va fi la inceput ceva mai artificial, bass-ul nu va fi inca controlat, inaltele rigide iar vocile usor retinute, pe masura ce boxele vor functiona, veti remarca cum bas-ul devine mai controlat, mai prezent si mai voluminos, vocile si sunetele medii devin naturale si mai echilibrate, iar inaltele devin rafinate si detaliate. Exista boxe care necesita un „rodaj” mai amplu de minim 300 de ore mai ales in cazul celor care au difuzoare de kevlar, carbon sau alte materiale de acest tip. Boxele care se „rodeaza” cel mai repede sunt cele care au difuzoare de celuloza.

Pentru Amplificatoare, DAC-uri, Preamplificatoare, Receiver Stereo & Home Cinema, Surse digitale audio-video:

- Pentru performante optime este necesar „rodarea” echipamentului, In functie de complexitatea componentelor din aparatul dumneavoastra acesta poate dura intre 30-200 ore.

- Rodajul se face la volum minim, fiind astfel suficient faptul ca acesta este alimentat corect conform manualului de utilizare la 220-230 Volti si trece semnal audio sau video dupa caz prin el.

- Echipamentul supus „rodajului” va ajunge sa functioneze in parametrii recomandati de producator, dupa perioada mai sus mentionata. In aceasta perioada de timp, de “rodaj”, sunetul va fi la inceput ceva mai artificial, bass-ul nu va fi inca controlat, inaltele rigide iar vocile usor retinute, pe masura ce echipamentul va functiona, veti remarca cum bas-ul devine mai controlat, mai prezent si mai voluminos, vocile si sunetele medii devin naturale si mai echilibrate, iar inaltele devin rafinate si detaliate.

Pentru cabluri:

- Pentru performante optime este necesara „rodarea” cablurilor, In functie de complexitatea conductorului folosit, cat si geometriei acestuia, „rodajul” poate dura intre 30-100 ore.

- Rodajul se face la volum minim, fiind astfel suficient faptul ca va trece semnal audio sau video dupa caz prin el.

- Cablul supus „rodajului” va ajunge sa functioneze in parametrii recomandati de producator, dupa perioada mai sus mentionata. In aceasta perioada de timp, de “rodaj”, sunetul va fi la inceput ceva mai artificial, pe masura ce cablul va functiona, veti remarca cum bas-ul devine mai controlat, mai prezent si mai voluminos, vocile si sunetele medii devin naturale si mai echilibrate, iar inaltele devin rafinate si detaliate.

Pentru detalii privind aceste aspecte de rodaj si nu numai, va rugam sa ne consultati!

Nu sunt recenzii pentru Boxe Auto Hertz X 130. Fii primul care scrie una!


Spune-ti parerea

Trebuie sa fii autentificat pentru a comenta!

Produse similare