Boxe Audiovector X3 Super

  • Boxe Audiovector X3 Super
  • Boxe Audiovector X3 Super
Echipa AVmall incearca sa mentina acuratetea informatiilor din acesta prezentare. Cu toate acestea, in anumite cazuri, pot aparea mici inadvertente pentru a caror semnalare va suntem recunoscatori. Ne poti contacta oricand pentru a clarifica eventuale nelamuriri. Nu uita sa mentionezi in corespondenta ta numele exact al produsul. Fotografia produsului Boxe Audiovector X3 Super are caracter informativ si poate sa difere de produsul real sau sa contina accesorii neincluse in pachetul standard al produsului. Specificatiile tehnice pot contine erori de operare si pot fi schimbate fara instiintare prealabila de catre producator, neconstituind obligativitate contractuala.
5999,00 RON / Pereche
Disponibilitate: In stoc furnizor

Ai gasit mai ieftin? Suna pentru cea mai buna oferta!

Oferta personalizata si reducere pentru 2 sau mai multe produse. Suna acum si afla!

Cantitate:
+
De la: 999.83 lei / luna
Livrarea este gratuita in Bucuresti si provincie (daca comanda depaseste 299 ron), timpul de livrare este de 24-48 de ore, in cazul in care s-a facut confirmarea livrarii de catre AVmall.

X3 este o serie nouă a producătorului danez Audiovector.

Ca toate produsele firmei, seria X3 este concepută în totalitate în Danemarca, fiecare boxă trecând prin aceeași pasi minunţioși de construcţie și verificare de care se bucură toate seriile producătorului.

X3 se prezintă într-un design tradiţional dreptunghiular, folosind ramforsări de interior pentru a crește robusteţea incintei.

Difuzoarele de bass de 6,5” prezintă o mebrană sandwich din compozit de aluminiu și hârtie montate într-un șasiu dintr-un aliaj de magneziu cu o structură extrem de ușoară. Bobina vocală a difuzorului este foarte bine ventilate, permiţând o transparenţă ridicată. Toate aceste elemente se regăsesc în tehnologia LCC proprietară Audiovector, ce oferă o compresie scăzută și o calitate desăvârșită a sunetului.

Crossover-ul păstrează conceptul de bază a producătorului, utilizându-se o arhitectură extrem de simplificată pentru a nu aduce modificări semnalului audio recepţionat de la amplificator.

X3 Super este echipat cu un tweeter de compresie scăzută, realizat din mătase și nylon pentru a oferi detalii de rezoluţie.

LCC -Low Compression Concept
Compresia scazută este crucială pentru a oferi o mișcare corectă a membranei, sau a ansamblului difuzorului. Pe scurt, LCC se traduce în capacitatea de mișcare a membranei conform cu semnalul primit de la amplificator, fără nicio restricţie.

Restricţiile pot fi date de spaţiile închise, ce împiedică o mișcare corectă. Se pot datora aluminiul din care sunt construite bobinele difuzorului, material ce este puţin magnetic și astfel opune o rezistenţă la mișcare. Din acest motiv se utilizează alte material sau aliaje la construcţia bobinelor.

LCC asigură ca răspunsul difuzoarelor să fie scurt și precis.

Finisaje superbe
Datorită conceptului de producţie in-house, fiecare boxă este atent asamblată de specialiști. Acestea sunt disponibile în două finisaje, Piano White și Piano Black.

IUC- Individual Upgrade Concept
Toate modelele de boxe ale producătorului Audiovector oferă posibilitatea de upgrade. Boxe din 1996 sunt încă prezente în casele posesorilor de Audiovector actualizate la tehnologiile curente. Upgrade-urile asigurate de Audiovector ating

totate componentele boxei de la difuzoare, cablaje, crossover și chiar finisajul boxelor.

Acest serviciu asigură clienţilor posibilitatea de upgrade a boxei de la nivelul Super până la Avantgarde Arette.

Specificatii Boxe Audiovector X3 Super

Specificatii Difuzoare: LCC aluminum cone
LCC silk/fibre dome
Dimensiuni: 1000 x 200 x 335
Frecventa crossover: 3000 Hz
Greutate: 16 kilos
Impedanta nominala (EN 600065): 4 − 6 Ohms
Putere RMS: 180 W
Raspuns in frecventa: 33Hz − 22 kHz +/- 3dB
Sensibilitate (2,83V/1 m): 90.0 dB

Nu sunt recenzii pentru Boxe Audiovector X3 Super. Fii primul care scrie una!


Spune-ti parerea

Trebuie sa fii autentificat pentru a comenta!

Produse similare