Boxe Audiovector SR 3 Avantgarde

  • Boxe Audiovector SR 3 Avantgarde
  • Boxe Audiovector SR 3 Avantgarde
  • Boxe Audiovector SR 3 Avantgarde
  • Boxe Audiovector SR 3 Avantgarde
  • Boxe Audiovector SR 3 Avantgarde
Echipa AVmall incearca sa mentina acuratetea informatiilor din acesta prezentare. Cu toate acestea, in anumite cazuri, pot aparea mici inadvertente pentru a caror semnalare va suntem recunoscatori. Ne poti contacta oricand pentru a clarifica eventuale nelamuriri. Nu uita sa mentionezi in corespondenta ta numele exact al produsul. Fotografia produsului Boxe Audiovector SR 3 Avantgarde are caracter informativ si poate sa difere de produsul real sau sa contina accesorii neincluse in pachetul standard al produsului. Specificatiile tehnice pot contine erori de operare si pot fi schimbate fara instiintare prealabila de catre producator, neconstituind obligativitate contractuala.
31499,00 RON / Pereche
Disponibilitate: In stoc furnizor

Ai gasit mai ieftin? Suna pentru cea mai buna oferta!

Oferta personalizata si reducere pentru 2 sau mai multe produse. Suna acum si afla!


Cantitate:
+
De la: 5249.83 lei / luna
Livrarea este gratuita in Bucuresti si provincie (daca comanda depaseste 299 ron), timpul de livrare este de 24-48 de ore, in cazul in care s-a facut confirmarea livrarii de catre AVmall.

Seria SR 3 deriva din seria cea mai cunoscută a producătorului danez Audiovector, SR 6 utilizând aceeași formă de construcție în formă de lacrimă. Această formă oferă o reducere a rezonanțelor interne, oferind un sunet curat, detaliat și extrem de deschis.

SR 3 Avantgarde este a treia linie de boxe din gama SR 3, ce include încă trei variante: Super, Signature și Avantgarde Arrete.

SR 3 Avantgarde este penultimul pas către boxa de vârf a seriei SR 3 Avantgarde Arette. SR3 Avantgarde vine echipat cu difuzorul de midrange prezent și la seria Avantgarde Arette și crossover-ul cu tehnologia ARA ce permite ajustarea boxei față de condițiile camerei astfel încât răspunsul acesteia să fie unul cât mai fidel.

Difuzoarele de bas și medii ce echipează seria SR 3 prezintă una dintre cele mai avansate tehnologii de construcție ce se regăsesc în acest moment pe piață. Cele două difuzoare de medii și bas sunt concepute dintr-o membrană din carbon și fibră de sticlă, fixate într-un șasiu de magneziu, împinse de o bobină din titaniu.

Tweter-ul Air Motion Transformer aduce o creștere a benzii de frecvență de până la 50.000 Hz, iar împreună cu tehnologia SEC oferă un sunet extrem de rapid și transparent similar cu cel al boxelor electrostatice, prezentând în schimb și o dinamică de excepție.

O mare parte din tehnologiile de vârf ale producătorului danez se regăsesc în construcția acestei serii:

Design neparalel

Prin evitarea formei clasice cu pereți paraleli, se elimină total orice rezonanță internă ce provoacă colorațiuni și deteriorări ale sunetului la boxele cu arhitectură paralelă. Utilizarea materialelor de absorbție în incintele paralele reprezintă o soluție, însă nici acestea nu elimină total rezonanțele interne. Acest design conferă o amortizare a undelor interne aprope de nivelul absolut, fapt ce conferă curățenia, claritatea și puterea sunetului.

Bobină de titaniu

Structura hexagonală a cristalelor de titaniu oferă o rezistență naturală similară cu cea a oțelului, dar prezentând doar 60% din masa acestuia.

Majoritatea producătorilor de difuzoare utlizează aluminiu la construcția bobinelor. Proprietățile magnetice ale aluminiului duc la un efect de “histerizare” − o întârziere de distorsie ce reduce caliatea audio. Audiovector insistă în utilizarea titaniului la costrucția bobinelor datorită combinației date de rezistența sa și a calităților non-magnetice.

Tehnologie avansată a difuzoarelor

Noile difuzoare de bas și medii utilizate de Audiovector prezintă unele dintre cele mai avansate tehnologii utilizate în prezent în domeniul construcțiilor de difuzoare. Datorită utilizarii unui compozit sandwich corelat cu prindera în trei puncte și ultimile tehnologii magnetice, distorsiunile sunt dramatic reduse, și obținem astfel un sunet extrem de curat și dinamic. Pe lângă acestea, bobina de titaniu, prin rezistența și greutatea sa redusă, duce la o prezentare fără întârzieri de distorsii. Rezultatul este o îmbunătățire considerabilă a vitezei de răspuns oferite de difuzor.

LCC -Low Compression Concept

Compresia scazută este crucială pentru a oferi o mișcare corectă a membranei, sau a ansamblului difuzorului. Pe scurt, LCC se traduce în capacitatea de mișcare a membranei conform cu semnalul primit de la amplificator, fără nicio restricție.

Restricțiile pot fi date de spațiile închise, ce împiedică o mișcare corectă. Se pot datora aluminiul din care sunt construite bobinele difuzorului, material ce este puțin magnetic și astfel opune o rezistență la mișcare. Din acest motiv se utilizează alte material sau aliaje la construcția bobinelor.

LCC asigură ca răspunsul difuzoarelor să fie scurt și precis.

AIR MOTION TRANSFORMER

Tweeter-ul utilizat în serile Avantgarde este o adevărată bijuterie tehnică, atingând frecvențe de 52.000 HZ, fapt ce asigură un detaliu desăvârșit.

SEC - SOUNDSTAGE ENHANCEMENT CONCEPT

Prin SEC, frcvențele specifice radiațiilor ce rezultă în spatele twetere-lor sunt ghidate prin două porturi din spatele boxei, conferind o scenă mult mai largă și mai autentică. Combinat cu tehnologia LCC, vom avea un răspuns extrem de scurt.

NES - NO Energy Storage

Difuzoarele oferă cel mai bun sunet în condițiile în care nu vor interacționa cu incinta în care sunt fixate. Răspunsul difuzoarelor va fi rapid, scurt și precis.

Prima dată utilizat la conceperea modelului R 11, conceptual NES a fost preluat și în construcția boxelor din serile inferioare.

Conceptul se bazează pe optimizarea interacțiunii dintre difuzoare și incintă, limitând influența energiei accumulate la nivelul incintei în concordanță cu mecanica de mișcare a difuzoarelor.

Deep Powerful Bass

Difuzoarele de bas din seriile Avantgarde și Avangarde Arette păstrează aceeași concepție la construcția LCC.

În acest sens, Audiovector s-a asigurat ca acestea să prezinte un nivel de ventilație ridicat, oferind o reproducere adâncă, puternică și nedistorsionată a basului.

IUC- Individual Upgrade Concept

Toate modelele de boxe ale producătorului Audiovector oferă posibilitatea de upgrade. Boxe din 1996 sunt încă prezente în casele posesorilor de Audiovector actualizate la tehnologiile curente. Upgrade-urile asigurate de Audiovector ating totate componentele boxei de la difuzoare, cablaje, crossover și chiar finisajul boxelor.

Acest serviciu asigură clienților posibilitatea de upgrade a boxei de la nivelul Super până la Avantgarde Arette.

Specificatii Boxe Audiovector SR 3 Avantgarde

Specificatii Frequency response 26 Hz − 52 kHz
Impedance 8 Ohms
Cross-over frequency 240, 2900 Hz
Sensitivity 91,5 dB
Power handling 300 W
Dimensions (HxWxD) mm 1030 x 190 x 330
DESIGNED AND ENGINEERED BY AUDIOVECTOR IN DENMARK

Unii dintre cei mai buni producatori de boxe din lume sunt de origine daneza.  Intre acestia Audiovector exceleaza cu cele mai exclusiviste boxe pentru cele mai pretentioase gusturi.

Audiovector a fost fondat in 1979 de catre Ole Klifoth. Spiritul perfectionist si minimalist al fondatorului care era in cautare de incinte pentru difuzoarele sale si nu a reusit sa le gaseasca exact pe gustul sau, l-a facut sa ia decizia sa le produca.

Devenita un punct de referinta pe piata audio, cu cele mai admirate produse, la fel ca multe alte companii, Audiovector proiecteaza si produce un model de "top of the range" si din acesta extinde intregul sau catalog de produse cu serii si modele mai mici. 

Boxele Audiovector isi  demonstreaza maiestria cu o claritate si o forta inegalabila, fiind in acelasi timp foarte versatile in plan muzical, in timp ce in multicanal vor obtine spectaculosul pe care fiecare audiofil il asteapta de la un sistem audio.

Producator de boxe foarte cunoscut pentru calitatea produselor lor, Audiovector este de asemenea foarte popular datorita conceptului sau de a permite in permanenta un upgrade individual al sistemului fara a fi nevoie de a cumpara boxe noi.

Trapez a fost primul pas in 1979, in timp ce seria Arrete le-a adus adevarata faima, iar astazi Audiovector participa la toate evenimentele majore din lumea HI-FI, in prezent dezvoltand intensiv boxe wireless active. 

Filosofia Audiovector este sa produca boxe care sa redea fidel sunetul pe care il reproduc, nu doar in ceea ce priveste liniaritatea si neutralitatea, ambele extrem de importante, ci si in ceea ce priveste dinamica, viteza si regasirea detaliilor interioare.

Audiovector este o companie de familie si toate produsele sale sunt fabricate manual in atelierele scandinave. Incintele sunt realizate din cele mai somptuoase materiale, desenate de designeri celebrii in domeniu producerii mobilei scandinave, in timp ce difuzoarele vin de la Scan-Speak - probabil cel mai prestigios producator de difuzoare din lume.

Adevarata referinta este desigur muzica live, motiv pentru care boxele Audiovector au ca unic scop aducerea experientei unei sali de concerte in casele oamenilor.


Nu sunt recenzii pentru Boxe Audiovector SR 3 Avantgarde. Fii primul care scrie una!


Spune-ti parerea

Trebuie sa fii autentificat pentru a comenta!

Produse similare