Boxe Audiovector SR 3 Avantgarde Arrete

  • Boxe Audiovector SR 3 Avantgarde Arrete
  • Boxe Audiovector SR 3 Avantgarde Arrete
  • Boxe Audiovector SR 3 Avantgarde Arrete
  • Boxe Audiovector SR 3 Avantgarde Arrete
  • Boxe Audiovector SR 3 Avantgarde Arrete
  • Boxe Audiovector SR 3 Avantgarde Arrete
  • Boxe Audiovector SR 3 Avantgarde Arrete
  • Boxe Audiovector SR 3 Avantgarde Arrete
  • Boxe Audiovector SR 3 Avantgarde Arrete
  • Boxe Audiovector SR 3 Avantgarde Arrete
Echipa AVmall incearca sa mentina acuratetea informatiilor din acesta prezentare. Cu toate acestea, in anumite cazuri, pot aparea mici inadvertente pentru a caror semnalare va suntem recunoscatori. Ne poti contacta oricand pentru a clarifica eventuale nelamuriri. Nu uita sa mentionezi in corespondenta ta numele exact al produsul. Fotografia produsului Boxe Audiovector SR 3 Avantgarde Arrete are caracter informativ si poate sa difere de produsul real sau sa contina accesorii neincluse in pachetul standard al produsului. Specificatiile tehnice pot contine erori de operare si pot fi schimbate fara instiintare prealabila de catre producator, neconstituind obligativitate contractuala.
38499,00 RON / Pereche
Disponibilitate: In stoc furnizor

Ai gasit mai ieftin? Suna pentru cea mai buna oferta!

Oferta personalizata si reducere pentru 2 sau mai multe produse. Suna acum si afla!

Cantitate:
+
De la: 6416.5 lei / luna
Livrarea este gratuita in Bucuresti si provincie (daca comanda depaseste 299 ron), timpul de livrare este de 24-48 de ore, in cazul in care s-a facut confirmarea livrarii de catre AVmall.

Seria SR 3 derivă din seria cea mai cunosută a producătorului danez Audiovector, SR 6 utilizând aceeași formă de construcţie în formă de lacrimă. Această formă oferă o reducere a rezonanţelor interne, oferind un sunet curat, detaliat și extrem de deschis.

SR 3 Avantgarde Arette este vârful de linie din gama de boxe a seriei SR 3, ce include încă trei variante: Super, Signature și Avantgarde.

SR 3 Avantgarde Arrete împrumută o gamă largă de tehnologii utilizate la conceperea boxelor ultra high -end R11, boxa amiral a producătorului danez Audiovector. SR -3 Avantgarde Arrete reprezintă un upgrade total, fiecare aspect a fost optimizat de la difuzoare la cross-over, interacţiunea difuzoare − cabinet, interacţiunea dintre podea și boxă, inclusiv tratament criogenetic și multe altele.

SR3 Avantgarde Arette vine echipat cu două difuzoare de midrange/bas ce prezintă o construcţie cu adevarat specială, iar crossover-ul cu tehnologia ARA permite ajustarea boxei faţă de condiţiile camerei, astfel încât răspunsul acesteia să fie unul cât mai fidel.

Difuzoarele de bas și medii ce echipează seria SR 3 Avatgarde Arrete prezintă una dintre cele mai avansate tehnologii de construcţie ce se regăsesc în acest moment pe piaţă. Cele două difuzoare de medii și bas sunt concepute dintr-o membrană din carbon și fibră de sticlă, fixate într-un șasiu de magneziu, împinse de o bobină din titaniu.

Tweter-ul Air Motion Transformer aduce o creștere a benzii de frecvenţă de până la 50.000 Hz, iar împreună cu tehnologia SEC oferă un sunet extrem de rapid și transparent, similar cu cel al boxelor electrostatice, prezentând în schimb și o dinamică de excepţie.

O mare parte din tehnologiile de vârf ale producătorului danez se regăsesc în construcţia acestei serii:

Design neparalel

Prin evitarea formei clasice cu pereţi paraleli, se elimină total orice rezonanţă internă ce provoacă coloraţiuni și deteriorări ale sunetului la boxele cu arhitectură paralelă. Utilizarea materialelor de absorbţie în incintele paralele reprezintă o soluţie, însă nici acestea nu elimină total rezonanţele interne. Acest design conferă o amortizare a undelor interne aprope de nivelul absolut, fapt ce conferă curăţenia, claritatea și puterea sunetului.

Bobină de titaniu

Structura hexagonală a cristalelor de titaniu oferă o rezistenţă naturală similară cu cea a oţelului, dar prezentând doar 60% din masa acestuia.

Majoritatea producătorilor de difuzoare utlizează aluminiu la construcţia bobinelor. Proprietăţile magnetice ale aluminiului duc la un efect de “histerizare” − o întârziere de distorsie ce reduce caliatea audio. Audiovector insistă în utilizarea titaniului la costrucţia bobinelor datorită combinaţiei date de rezistenţa sa și a calităţilor non-magnetice.

Tehnologie avansată a difuzoarelor

Noile difuzoare de bas și medii utilizate de Audiovector prezintă unele dintre cele mai avansate tehnologii utilizate în prezent în domeniul construcţiilor de difuzoare. Datorită utilizarii unui compozit sandwich corelat cu prindera în trei puncte și ultimile tehnologii magnetice, distorsiunile sunt dramatic reduse, și obţinem astfel un sunet extrem de curat și dinamic. Pe lângă acestea, bobina de titaniu, prin rezistenţa și greutatea sa redusă, duce la o prezentare fără întârzieri de distorsii. Rezultatul este o îmbunătăţire considerabilă a vitezei de răspuns oferite de difuzor.

LCC -Low Compression Concept

Compresia scazută este crucială pentru a oferi o mișcare corectă a membranei, sau a ansamblului difuzorului. Pe scurt, LCC se traduce în capacitatea de mișcare a membranei conform cu semnalul primit de la amplificator, fără nicio restricţie.

Restricţiile pot fi date de spaţiile închise, ce împiedică o mișcare corectă. Se pot datora aluminiul din care sunt construite bobinele difuzorului, material ce este puţin magnetic și astfel opune o rezistenţă la mișcare. Din acest motiv se utilizează alte material sau aliaje la construcţia bobinelor.

LCC asigură ca răspunsul difuzoarelor să fie scurt și precis.

Air Motion Transformer

Tweeter-ul utilizat în serile Avantgarde este o adevărată bijuterie tehnică, atingând frecvenţe de 52.000 HZ, fapt ce asigură un detaliu desăvârșit.

SEC - Soundstage Enhancement Concept

Prin SEC, frcvenţele specifice radiaţiilor ce rezultă în spatele twetere-lor sunt ghidate prin două porturi din spatele boxei, conferind o scenă mult mai largă și mai autentică.

Combinat cu tehnologia LCC, vom avea un răspuns extrem de scurt.

NES- NO Energy Storage

Difuzoarele oferă cel mai bun sunet în condiţiile în care nu vor interacţiona cu incinta în care sunt fixate. Răspunsul difuzoarelor va fi rapid, scurt și precis.

Prima dată utilizat la conceperea modelului R 11, conceptual NES a fost preluat și în construcţia boxelor din serile inferioare.

Conceptul se bazează pe optimizarea interacţiunii dintre difuzoare și incintă, limitând influenţa energiei accumulate la nivelul incintei în concordanţă cu mecanica de mișcare a difuzoarelor.

Deep Powerful Bass

Difuzoarele de bas din seriile Avantgarde și Avangarde Arette păstrează aceeași concepţie la construcţia LCC.

În acest sens, Audiovector s-a asigurat ca acestea să prezinte un nivel de ventilaţie ridicat, oferind o reproducere adâncă, puternică și nedistorsionată a basului.

NCS − Natural cristal structure

NCS este una din tehnologiile invizibile utilizate de producătorul danez la modelele Arrete.

Prin îngheţarea componetelor până la -238° C, moleculele de cupru se realiniază la poziţia lor naturală, fapt ce reduce rezistenţa acestora. Sunetul va prezenta o îmbunătăţire substanţială, oferind o claritate superioară.

IUC- Individual Upgrade Concept

Toate modelele de boxe ale producătorului Audiovector oferă posibilitatea de upgrade. Boxe din 1996 sunt încă prezente în casele posesorilor de Audiovector actualizate la tehnologiile curente. Upgrade-urile asigurate de Audiovector ating totate componentele boxei de la difuzoare, cablaje, crossover și chiar finisajul boxelor.

Acest serviciu asigură clienţilor posibilitatea de upgrade a boxei de la nivelul Super până la Avantgarde Arette.


Specificatii Boxe Audiovector SR 3 Avantgarde Arrete

Specificatii
Frequency response 24 Hz − 52 kHz

Impedance 8 Ohms

Cross-over frequency 300, 2800 Hz

Sensitivity 91,5 dB

Power handling 350 W

Dimensions (HxWxD) mm 1030 x 190 x 330

DESIGNED AND ENGINEERED BY AUDIOVECTOR IN DENMARK

Nu sunt recenzii pentru Boxe Audiovector SR 3 Avantgarde Arrete. Fii primul care scrie una!


Spune-ti parerea

Trebuie sa fii autentificat pentru a comenta!

Produse similare