Boxe Audiovector SR 1 Super

  • Boxe Audiovector SR 1 Super
  • Boxe Audiovector SR 1 Super
Echipa AVmall incearca sa mentina acuratetea informatiilor din acesta prezentare. Cu toate acestea, in anumite cazuri, pot aparea mici inadvertente pentru a caror semnalare va suntem recunoscatori. Ne poti contacta oricand pentru a clarifica eventuale nelamuriri. Nu uita sa mentionezi in corespondenta ta numele exact al produsul. Fotografia produsului Boxe Audiovector SR 1 Super are caracter informativ si poate sa difere de produsul real sau sa contina accesorii neincluse in pachetul standard al produsului. Specificatiile tehnice pot contine erori de operare si pot fi schimbate fara instiintare prealabila de catre producator, neconstituind obligativitate contractuala.
8899,00 RON / Pereche
Disponibilitate: In stoc furnizor

Ai gasit mai ieftin? Suna pentru cea mai buna oferta!

Oferta personalizata si reducere pentru 2 sau mai multe produse. Suna acum si afla!

Cantitate:
+
De la: 1483.17 lei / luna
Livrarea este gratuita in Bucuresti si provincie (daca comanda depaseste 299 ron), timpul de livrare este de 24-48 de ore, in cazul in care s-a facut confirmarea livrarii de catre AVmall.

Seria SR 1 este linia de boxe de raft ce oferă același sunet de calitate ridicată a celor de la Audiovector pentru clienţii ce sunt în căutarea unei soluţii de dimensiuni extrem de reduse. Inspirată din seria SR 6 și seria SR 3, utilizează același tip de construcţie în formă de lacrimă. Această formă reduce rezonanţa internă a incintei, oferind un sunet curat, detaliat și extrem de deschis.

SR 1 Super este linia de bază a gamei SR1 ce include încă trei variante: Signature, Avantgarde și Avantgarde Arrete. Deși este prima versiune din acestă serie, SR 1 Super păstrează calitatea, puterea și acurateţea prezentării audio ce se regăsește la toate variantele, oferind o audiţie extrem de precisă și armonioasă.

Difuzorul de bas/medii ce echipează seria SR 1 prezintă una dintre cele mai avansate tehnologii de construcţie ce se regăsesc în acest moment pe piaţă. Difuzorul de medii și bas este conceput dintr-o membrană din carbon ramforsată cu fibră de sticlă.

O mare parte din tehnologiile de vârf ale producătorului danez se regăsesc în construcţia acestei serii:

Design neparalel

Prin evitarea formei clasice cu pereţi paraleli, se elimină total orice rezonanţă internă ce provoacă coloraţiuni și deteriorări ale sunetului la boxele cu arhitectură paralelă. Utilizarea materialelor de absorbţie în incintele paralele reprezintă o soluţie, însă nici acestea nu elimină total rezonanţele interne. Acest design conferă o amortizare a undelor interne aprope de nivelul absolut, fapt ce conferă curăţenia, claritatea și puterea sunetului.

Bobină de titaniu

Structura hexagonală a cristalelor de titaniu oferă o rezistenţă naturală similară cu cea a oţelului, dar prezentând doar 60% din masa acestuia.

Majoritatea producătorilor de difuzoare utlizează aluminiu la construcţia bobinelor. Proprietăţile magnetice ale aluminiului duc la un efect de “histerizare” − o întârziere de distorsie ce reduce caliatea audio. Audiovector insistă în utilizarea titaniului la costrucţia bobinelor datorită combinaţiei date de rezistenţa sa și a calităţilor non-magnetice.

Tehnologie avansată a difuzoarelor.

Noile difuzoare de bas și medii utilizate de Audiovector prezintă unele dintre cele mai avansate tehnologii utilizate în prezent în domeniul construcţiilor de difuzoare. Datorită utilizarii unui compozit sandwich corelat cu prindera în trei puncte și ultimile tehnologii magnetice, distorsiunile sunt dramatic reduse, și obţinem astfel un sunet extrem de curat și dinamic. Pe lângă acestea, bobina de titaniu, prin rezistenţa și greutatea sa redusă, duce la o prezentare fără întârzieri de distorsii. Rezultatul este o îmbunătăţire considerabilă a vitezei de răspuns oferite de difuzor.

LCC - Low Compression Concept

Compresia scazută este crucială pentru a oferi o mișcare corectă a membranei, sau a ansamblului difuzorului. Pe scurt, LCC se traduce în capacitatea de mișcare a membranei conform cu semnalul primit de la amplificator, fără nicio restricţie.

Restricţiile pot fi date de spaţiile închise, ce împiedică o mișcare corectă. Se pot datora aluminiul din care sunt construite bobinele difuzorului, material ce este puţin magnetic și astfel opune o rezistenţă la mișcare. Din acest motiv se utilizează alte material sau aliaje la construcţia bobinelor.

LCC asigură ca răspunsul difuzoarelor să fie scurt și precis.

T 2011 SEC Dome Tweeter

Utilizat în modelele din linia Super, este montat la incinte printr-o prindere în trei puncte în garnituri de cauciuc pentru a reduce interacţiune cu aceasta. Acesta prezintă o construcţie de mătase ramforsată cu nylon pentru o reproducere audio cu o rezoluţie cât mai ridicată.

SEC - Soundstage Enhancement Concept

Prin SEC, frcvenţele specifice radiaţiilor ce rezultă în spatele twetere-lor sunt ghidate prin două porturi din spatele boxei, conferind o scenă mult mai largă și mai autentică. Combinat cu tehnologia LCC, vom avea un răspuns extrem de scurt.

IUC- Individual Upgrade Concept

Toate modelele de boxe ale producătorului Audiovector oferă posibilitatea de upgrade. Boxe din 1996 sunt încă prezente în casele posesorilor de Audiovector actualizate la tehnologiile curente. Upgrade-urile asigurate de Audiovector ating totate componentele boxei de la difuzoare, cablaje, crossover și chiar finisajul boxelor.

Acest serviciu asigură clienţilor posibilitatea de upgrade a boxei de la nivelul Super până la Avantgarde Arette.


Specificatii Boxe Audiovector SR 1 Super

Specificatii
Frequency response 45 Hz − 23 kHz

Impedance 8 Ohms

Cross-over frequency 3100 Hz

Sensitivity 87 dB

Power handling 140 W

Dimensions (HxWxD) mm 370 x 190 x 260

DESIGNED AND ENGINEERED BY AUDIOVECTOR IN DENMARK

Nu sunt recenzii pentru Boxe Audiovector SR 1 Super. Fii primul care scrie una!


Spune-ti parerea

Trebuie sa fii autentificat pentru a comenta!

Produse similare