Boxe Audiovector SR 1 Signature

  • Boxe Audiovector SR 1 Signature
  • Boxe Audiovector SR 1 Signature
  • Boxe Audiovector SR 1 Signature
  • Boxe Audiovector SR 1 Signature
  • Boxe Audiovector SR 1 Signature
Echipa AVmall incearca sa mentina acuratetea informatiilor din acesta prezentare. Cu toate acestea, in anumite cazuri, pot aparea mici inadvertente pentru a caror semnalare va suntem recunoscatori. Ne poti contacta oricand pentru a clarifica eventuale nelamuriri. Nu uita sa mentionezi in corespondenta ta numele exact al produsul. Fotografia produsului Boxe Audiovector SR 1 Signature are caracter informativ si poate sa difere de produsul real sau sa contina accesorii neincluse in pachetul standard al produsului. Specificatiile tehnice pot contine erori de operare si pot fi schimbate fara instiintare prealabila de catre producator, neconstituind obligativitate contractuala.
10999,00 RON / Pereche
Disponibilitate: In stoc furnizor

Ai gasit mai ieftin? Suna pentru cea mai buna oferta!

Oferta personalizata si reducere pentru 2 sau mai multe produse. Suna acum si afla!

Cantitate:
+
De la: 1833.17 lei / luna
Livrarea este gratuita in Bucuresti si provincie (daca comanda depaseste 299 ron), timpul de livrare este de 24-48 de ore, in cazul in care s-a facut confirmarea livrarii de catre AVmall.

Seria SR 1 este linia de boxe de raft ce oferă același sunet de calitate ridicată a celor de la Audiovector pentru clienţii ce sunt în căutarea unei soluţii de dimensiuni extrem de reduse. Inspirată din seria SR 6 și seria SR 3, utilizează același tip de construcţie în formă de lacrimă. Această formă reduce rezonanţa internă a incintei, oferind un sunet curat, detaliat și extrem de deschis.

SR 1 Signature este a doua linie a gamei SR1 ce include încă trei variante: Super, Avantgarde și Avantgarde Arrete. Faţă de seria Super, seria Signature vine cu un tweeter superior, utilizând și o prindere în 3 puncte brevetată ce aduce un plus uriaș prezentării audio. De asemenea, crossover-ul este îmbunătăţit, oferind o bandă de frecvenţă mult mai largă. Un alt aspect de luat în calcul este sensibilitatea acestor boxe ce le permite utilizarea puterii amplificării într-un mod extrem de eficient.

Difuzorul de bas/medii ce echipează seria SR 3 prezintă una dintre cele mai avansate tehnologii de construcţie ce se regăsesc în acest moment pe piaţă. Difuzorul de medii și bas este conceput dintr-o membrană din carbon ramforsată cu fibră de sticlă.

O mare parte din tehnologiile de vârf ale producătorului danez se regăsesc în construcţia acestei serii:

Design neparalel

Prin evitarea formei clasice cu pereţi paraleli, se elimină total orice rezonanţă internă ce provoacă coloraţiuni și deteriorări ale sunetului la boxele cu arhitectură paralelă. Utilizarea materialelor de absorbţie în incintele paralele reprezintă o soluţie, însă nici acestea nu elimină total rezonanţele interne. Acest design conferă o amortizare a undelor interne aprope de nivelul absolut, fapt ce conferă curăţenia, claritatea și puterea sunetului.

Bobină de titaniu

Structura hexagonală a cristalelor de titaniu oferă o rezistenţă naturală similară cu cea a oţelului, dar prezentând doar 60% din masa acestuia.

Majoritatea producătorilor de difuzoare utlizează aluminiu la construcţia bobinelor. Proprietăţile magnetice ale aluminiului duc la un efect de “histerizare” − o întârziere de distorsie ce reduce caliatea audio. Audiovector insistă în utilizarea titaniului la costrucţia bobinelor datorită combinaţiei date de rezistenţa sa și a calităţilor non-magnetice.

Tehnologie avansată a difuzoarelor

Noile difuzoare de bas și medii utilizate de Audiovector prezintă unele dintre cele mai avansate tehnologii utilizate în prezent în domeniul construcţiilor de difuzoare. Datorită utilizarii unui compozit sandwich corelat cu prindera în trei puncte și ultimile tehnologii magnetice, distorsiunile sunt dramatic reduse, și obţinem astfel un sunet extrem de curat și dinamic. Pe lângă acestea, bobina de titaniu, prin rezistenţa și greutatea sa redusă, duce la o prezentare fără întârzieri de distorsii. Rezultatul este o îmbunătăţire considerabilă a vitezei de răspuns oferite de difuzor.

LCC - Low Compression Concept

Compresia scazută este crucială pentru a oferi o mișcare corectă a membranei, sau a ansamblului difuzorului. Pe scurt, LCC se traduce în capacitatea de mișcare a membranei conform cu semnalul primit de la amplificator, fără nicio restricţie.

Restricţiile pot fi date de spaţiile închise, ce împiedică o mișcare corectă. Se pot datora aluminiul din care sunt construite bobinele difuzorului, material ce este puţin magnetic și astfel opune o rezistenţă la mișcare. Din acest motiv se utilizează alte material sau aliaje la construcţia bobinelor.

LCC asigură ca răspunsul difuzoarelor să fie scurt și precis.

Audiovector Evotech tweeter

Acest tweeter se regăsește la toate modelele Signature. Dome-ul este realizat din mătase ramforsată cu fibre de carbon. Oferă un sunet extrem de detaliat datorită abilităţii de a reacţiona foarte rapid și fără distorsiuni.

Împreună cu tehnologia SEC, acestea prezintă un sunet extrem de deschis și cu o scenă aerisită și foarte largă.

SEC - Soundstage Enhancement Concept

Prin SEC, frcvenţele specifice radiaţiilor ce rezultă în spatele twetere-lor sunt ghidate prin două porturi din spatele boxei, conferind o scenă mult mai largă și mai autentică.

Combinat cu tehnologia LCC, vom avea un răspuns extrem de scurt.

IUC- Individual Upgrade Concept

Toate modelele de boxe ale producătorului Audiovector oferă posibilitatea de upgrade. Boxe din 1996 sunt încă prezente în casele posesorilor de Audiovector actualizate la tehnologiile curente. Upgrade-urile asigurate de Audiovector ating totate componentele boxei de la difuzoare, cablaje, crossover și chiar finisajul boxelor.

Acest serviciu asigură clienţilor posibilitatea de upgrade a boxei de la nivelul Super până la Avantgarde Arette.


Specificatii Boxe Audiovector SR 1 Signature

Specificatii
Frequency response 43 Hz − 27 kHz

Impedance 8 Ohms

Cross-over frequency 3000 Hz

Sensitivity 87,5 dB

Power handling 160 W

Dimensions (HxWxD) mm 370 x 190 x 260

DESIGNED AND ENGINEERED BY AUDIOVECTOR IN DENMARK

Nu sunt recenzii pentru Boxe Audiovector SR 1 Signature. Fii primul care scrie una!


Spune-ti parerea

Trebuie sa fii autentificat pentru a comenta!

Produse similare