Boxe Audiovector Ki C Super

  • Boxe Audiovector Ki C Super
Echipa AVmall incearca sa mentina acuratetea informatiilor din acesta prezentare. Cu toate acestea, in anumite cazuri, pot aparea mici inadvertente pentru a caror semnalare va suntem recunoscatori. Ne poti contacta oricand pentru a clarifica eventuale nelamuriri. Nu uita sa mentionezi in corespondenta ta numele exact al produsul. Fotografia produsului Boxe Audiovector Ki C Super are caracter informativ si poate sa difere de produsul real sau sa contina accesorii neincluse in pachetul standard al produsului. Specificatiile tehnice pot contine erori de operare si pot fi schimbate fara instiintare prealabila de catre producator, neconstituind obligativitate contractuala.
3099,00 RON / Bucata
Disponibilitate: Nu se mai fabrica

Ai gasit mai ieftin? Suna pentru cea mai buna oferta!

Oferta personalizata si reducere pentru 2 sau mai multe produse. Suna acum si afla!

Livrarea este gratuita in Bucuresti si provincie (daca comanda depaseste 299 ron), timpul de livrare este de 24-48 de ore, in cazul in care s-a facut confirmarea livrarii de catre AVmall.

Ki C Super este boxa de centru ce completează perfect sistemele Ki de la Audiovector

Seria Ki a fost concepută pentru a oferi acelaÈ™i sunet de calitate ridicată oferit de Audiovector clienÈ›ilor ce nu dispun de un spaÈ›iu mare. ConstrucÈ›ia seriei Ki a reprezentat o adevărată provocare pentru producătorul danez. Pornind de la dimensiunea boxelor, nu cu mult mai late decât dimensiunea unui CD, acesta nu È™i-a dorit să compromită sunetul reprodus de acestea în niciun sens.

De la construcÈ›ia incintei la difuzoarele ce echipează seria Ki, totul a fost conceput pentru a oferi un sunet lipsit de compromisuri, de la un bas puternic È™i bine articulat, până la medii înalte, bine definite, totul prezentat într-o scenă largă È™i aerisită.

Conceptul de bază LCC, ce ghidează constructorul Audiovector la conceperea fiecărui model de boxă, se regăseÈ™te È™i în construcÈ›ia seriei Ki C Super.

Ki C Super vine ca soluÈ›ia perfectă în construirea unui sistem surround de înaltă fidelitate ce va oferi plăcerea audiÈ›iei muzicii preferate, dar È™i dinamica È™i detaliul efectelor speciale la o rezoluÈ›ie ridicată.

Ki C Super este a doua linie de boxe a seriei. Aceasta prezintă nu doar o îmbunătăÈ›ire vizuală. FaÈ›ă de Ki C, linia Super vine cu un crossover îmbunătăÈ›it, incinta prezintă un nivel crescut de ramforsare, iar prezenÈ›a panoului de aluminiu de pe faÈ›ă asigură o rupere a undelor verticale. Toate acestea permit o prezentare audio superioară, cu o separaÈ›ie a sunetelor mai bună È™i o scenă mai largă.

Difuzorul de bass
Difuzorul de bass al seriei Ki împrumută tehnologiile constructive ce se regăsesc la seriile SR. Membrana acestuia este realizată din fibră de carbon ramforsată cu fibră de sticlă. PrezenÈ›a unui magnet de dimensiuni mari asigură un control È™i o prezenÈ›ă mult peste aÈ™teptările date de dimensiunea difuzorului.

Tweeter-ul
La prima vedere avem impresia ca avem de a face cu tweeter simplu si compact. Total neadevărat, dome-ul tweeter-ului este realizat din matase, ramforsat cu nylon condus de un magnet din noedim cu ferofluid capabil să controleze toate frecvenÈ›ele de până la 22.000 Hz. Cu o prezentre rezolută si extrem de bine articulată.

LLCLCC -Low Compression Concept
Compresia scăzută este crucială pentru a oferi o miÈ™care corectă a membranei sau a ansamblului difuzorului. Pe scurt, LCC se traduce în capacitatea de miÈ™care a membranei conform cu semnalul primit de la amplificator, fără nicio restricÈ›ie.

RestricÈ›iile pot fi date de spaÈ›iile închise, ce împiedică o miÈ™care corectă. Se pot datora aluminiul din care sunt construite bobinele difuzorului, material ce este puÈ›in magnetic È™i astfel opune o rezistenÈ›ă la miÈ™care. Din acest motiv se utilizează alte material sau aliaje la construcÈ›ia bobinelor.

LCC asigură ca răspunsul difuzoarelor să fie scurt È™i precis.

IUCIUC- Individual Upgrade Concept
Toate modelele de boxe ale producătorului Audiovector oferă posibilitatea de upgrade. Boxe din 1996 sunt încă prezente în casele posesorilor de Audiovector actualizate la tehnologiile curente. Upgrade-urile asigurate de Audiovector ating totate componentele boxei de la difuzoare, cablaje, crossover È™i chiar finisajul boxelor.

Acest serviciu asigură clienÈ›ilor posibilitatea de upgrade a boxei de la nivelul Super până la Avantgarde Arette.

Specificatii Boxe Audiovector Ki C Super

Specificatii Dimensiuni: 160 x 520 x 260
Impedanta nominala (EN 600065): 8 Ohms
Putere RMS: 200 W
Raspuns in frecventa: 45 Hz − 22 kHz
Sensibilitate (2,83V/1 m): 92 dB

Nu sunt recenzii pentru Boxe Audiovector Ki C Super. Fii primul care scrie una!


Spune-ti parerea

Trebuie sa fii autentificat pentru a comenta!

Produse similare