Boxe Audiovector Ki 3 Super

  • Boxe Audiovector Ki 3 Super
  • Boxe Audiovector Ki 3 Super
  • Boxe Audiovector Ki 3 Super
  • Boxe Audiovector Ki 3 Super
Echipa AVmall incearca sa mentina acuratetea informatiilor din acesta prezentare. Cu toate acestea, in anumite cazuri, pot aparea mici inadvertente pentru a caror semnalare va suntem recunoscatori. Ne poti contacta oricand pentru a clarifica eventuale nelamuriri. Nu uita sa mentionezi in corespondenta ta numele exact al produsul. Fotografia produsului Boxe Audiovector Ki 3 Super are caracter informativ si poate sa difere de produsul real sau sa contina accesorii neincluse in pachetul standard al produsului. Specificatiile tehnice pot contine erori de operare si pot fi schimbate fara instiintare prealabila de catre producator, neconstituind obligativitate contractuala.

Disponibilitate: Acest produs nu se mai fabrica, nu mai este disponibil in stoc.

Ai gasit mai ieftin? Suna pentru cea mai buna oferta!

Oferta personalizata si reducere pentru 2 sau mai multe produse. Suna acum si afla!

Livrarea este gratuita in Bucuresti si provincie (daca comanda depaseste 500 ron), timpul de livrare este de 24-48 de ore, in cazul in care s-a facut confirmarea livrarii de catre AVmall.

Ki3 Super sunt boxele de podea care, în ciuda dimensiunilor reduse, oferă un sunet clar È™i dinamic ce va uimi încă de la prima audiÈ›ie

Seria Ki a fost concepută pentru a oferi acelaÈ™i sunet de calitate ridicată oferit de Audiovector clienÈ›ilor ce nu dispun de un spaÈ›iu mare. ConstrucÈ›ia seriei Ki a reprezentat o adevărată provocare pentru producătorul danez. Pornind de la dimensiunea boxelor, nu cu mult mai late decât dimensiunea unui CD, acesta nu È™i-a dorit să compromită sunetul reprodus de acestea în niciun sens.

De la construcÈ›ia incintei la difuzoarele ce echipează seria Ki, totul a fost conceput pentru a oferi un sunet lipsit de compromisuri, de la un bas puternic È™i bine articulat, până la medii înalte, bine definite, totul prezentat într-o scenă largă È™i aerisită.

Conceptul de bază LCC, ce ghidează constructorul Audiovector la conceperea fiecărui model de boxă, se regăseÈ™te È™i în construcÈ›ia seriei Ki 3.

Ki3 Super este a doua linei de boxe a seriei. Aceasta prezintă nu doar o îmbunătăÈ›ire vizuală. FaÈ›ă de Ki 3, linia Super vine cu un crossover îmbunătăÈ›it, incinta prezintă un nivel crescut de ramforsare, iar prezenÈ›a panoului de aluminiu de pe faÈ›ă asigură o rupere a undelor verticale. Toate acestea permit o prezentare audio superioară, cu o separaÈ›ie a sunetelor mai bună, un bas mai adânc È™i mai bine controlat.

Seria Ki 3 va performa cu o extremă uÈ™urinÈ›ă, fie că vorbim de muzică, de la Michel Jackson la Mozart, sau într-o soluÈ›ie surround de înaltă fidelitate. Un alt plus al acestei linii este dat de uÈ™urinÈ›a de a performa la nivel înalt cu amplificatoare sau AV receivere cu resurse de putere redusă.

Principiul QWR
Tehnologia QWR seamănă cu cea a unui corn compact pliat. Prin utilizarea acesteia împreuna cu două difuzoare de joase, seria Ki oferă un bas adevărat din toate punctele de vedere, dintr-o incintă ce contrazice dimensiunea ei.

Difuzorul de bass
Difuzorul de bass al seriei Ki împrumută tehnologiile constructive ce se regăsesc la seriile SR. Membrana acestuia este realizată din fibră de carbon ramforsată cu fibră de sticlă. PrezenÈ›a unui magnet de dimensiuni mari asigură un control È™i o prezenÈ›ă mult peste aÈ™teptările date de dimensiunea difuzorului.


Tweter-ul
La prima vedere avem impresia ca avem de a face cu tweter simplu si compact. Total neadevărat, dome-ul tweter-ului este realizat din matase, ramforsat cu nylon condus de un magnet din noedium cu ferofluid capabil să controleze toate frecvenÈ›ele de până la 22.000 Hz. Cu o prezentre rezolută si extrem de bine articulată.


LLCLCC -Low Compression Concept
Compresia scăzută este crucială pentru a oferi o miÈ™care corectă a membranei sau a ansamblului difuzorului. Pe scurt, LCC se traduce în capacitatea de miÈ™care a membranei conform cu semnalul primit de la amplificator, fără nicio restricÈ›ie.

RestricÈ›iile pot fi date de spaÈ›iile închise, ce împiedică o miÈ™care corectă. Se pot datora aluminiul din care sunt construite bobinele difuzorului, material ce este puÈ›in magnetic È™i astfel opune o rezistenÈ›ă la miÈ™care. Din acest motiv se utilizează alte material sau aliaje la construcÈ›ia bobinelor.

LCC asigură ca răspunsul difuzoarelor să fie scurt È™i precis.

IUCIUC- Individual Upgrade Concept
Toate modelele de boxe ale producătorului Audiovector oferă posibilitatea de upgrade. Boxe din 1996 sunt încă prezente în casele posesorilor de Audiovector actualizate la tehnologiile curente. Upgrade-urile asigurate de Audiovector ating totate componentele boxei de la difuzoare, cablaje, crossover È™i chiar finisajul boxelor.

Acest serviciu asigură clienÈ›ilor posibilitatea de upgrade a boxei de la nivelul Super până la Avantgarde Arette.

Specificatii Boxe Audiovector Ki 3 Super

Specificatii Dimensiuni: 980 x 140 x 250
Greutate: 13,5 Kg
Impedanta nominala (EN 600065): 8 Ohms
Putere RMS: 200 W
Raspuns in frecventa: 40 Hz − 22 kHz
Sensibilitate (2,83V/1 m): 92 dB
Pentru Boxe:

- Pentru performante optime este necesara pozitionarea boxelor la o distanta de minim 30-40cm de peretele din spate pentru boxele cu bass-reflex in spate, pentru cele cu bass-reflex in fata, recomandam pozitionarea la o distanta de 10-20cm fata de peretele din spate.

- Boxele vor ajunge sa functioneze in parametrii recomandati de producator, dupa minim 50 de ore (ideal 100 ore) de functionare la volum mediu. In aceasta perioada de timp, de “rodaj a boxelor”, sunetul va fi la inceput ceva mai artificial, bass-ul nu va fi inca controlat, inaltele rigide iar vocile usor retinute, pe masura ce boxele vor functiona, veti remarca cum bas-ul devine mai controlat, mai prezent si mai voluminos, vocile si sunetele medii devin naturale si mai echilibrate, iar inaltele devin rafinate si detaliate. Exista boxe care necesita un „rodaj” mai amplu de minim 300 de ore mai ales in cazul celor care au difuzoare de kevlar, carbon sau alte materiale de acest tip. Boxele care se „rodeaza” cel mai repede sunt cele care au difuzoare de celuloza.

Pentru Amplificatoare, DAC-uri, Preamplificatoare, Receiver Stereo & Home Cinema, Surse digitale audio-video:

- Pentru performante optime este necesar „rodarea” echipamentului, In functie de complexitatea componentelor din aparatul dumneavoastra acesta poate dura intre 30-200 ore.

- Rodajul se face la volum minim, fiind astfel suficient faptul ca acesta este alimentat corect conform manualului de utilizare la 220-230 Volti si trece semnal audio sau video dupa caz prin el.

- Echipamentul supus „rodajului” va ajunge sa functioneze in parametrii recomandati de producator, dupa perioada mai sus mentionata. In aceasta perioada de timp, de “rodaj”, sunetul va fi la inceput ceva mai artificial, bass-ul nu va fi inca controlat, inaltele rigide iar vocile usor retinute, pe masura ce echipamentul va functiona, veti remarca cum bas-ul devine mai controlat, mai prezent si mai voluminos, vocile si sunetele medii devin naturale si mai echilibrate, iar inaltele devin rafinate si detaliate.

Pentru cabluri:

- Pentru performante optime este necesara „rodarea” cablurilor, In functie de complexitatea conductorului folosit, cat si geometriei acestuia, „rodajul” poate dura intre 30-100 ore.

- Rodajul se face la volum minim, fiind astfel suficient faptul ca va trece semnal audio sau video dupa caz prin el.

- Cablul supus „rodajului” va ajunge sa functioneze in parametrii recomandati de producator, dupa perioada mai sus mentionata. In aceasta perioada de timp, de “rodaj”, sunetul va fi la inceput ceva mai artificial, pe masura ce cablul va functiona, veti remarca cum bas-ul devine mai controlat, mai prezent si mai voluminos, vocile si sunetele medii devin naturale si mai echilibrate, iar inaltele devin rafinate si detaliate.

Pentru detalii privind aceste aspecte de rodaj si nu numai, va rugam sa ne consultati!

Unii dintre cei mai buni producatori de boxe din lume sunt de origine daneza.  Intre acestia Audiovector exceleaza cu cele mai exclusiviste boxe pentru cele mai pretentioase gusturi.

Audiovector a fost fondat in 1979 de catre Ole Klifoth. Spiritul perfectionist si minimalist al fondatorului care era in cautare de incinte pentru difuzoarele sale si nu a reusit sa le gaseasca exact pe gustul sau, l-a facut sa ia decizia sa le produca.

Devenita un punct de referinta pe piata audio, cu cele mai admirate produse, la fel ca multe alte companii, Audiovector proiecteaza si produce un model de "top of the range" si din acesta extinde intregul sau catalog de produse cu serii si modele mai mici. 

Boxele Audiovector isi  demonstreaza maiestria cu o claritate si o forta inegalabila, fiind in acelasi timp foarte versatile in plan muzical, in timp ce in multicanal vor obtine spectaculosul pe care fiecare audiofil il asteapta de la un sistem audio.

Producator de boxe foarte cunoscut pentru calitatea produselor lor, Audiovector este de asemenea foarte popular datorita conceptului sau de a permite in permanenta un upgrade individual al sistemului fara a fi nevoie de a cumpara boxe noi.

Trapez a fost primul pas in 1979, in timp ce seria Arrete le-a adus adevarata faima, iar astazi Audiovector participa la toate evenimentele majore din lumea HI-FI, in prezent dezvoltand intensiv boxe wireless active. 

Filosofia Audiovector este sa produca boxe care sa redea fidel sunetul pe care il reproduc, nu doar in ceea ce priveste liniaritatea si neutralitatea, ambele extrem de importante, ci si in ceea ce priveste dinamica, viteza si regasirea detaliilor interioare.

Audiovector este o companie de familie si toate produsele sale sunt fabricate manual in atelierele scandinave. Incintele sunt realizate din cele mai somptuoase materiale, desenate de designeri celebrii in domeniu producerii mobilei scandinave, in timp ce difuzoarele vin de la Scan-Speak - probabil cel mai prestigios producator de difuzoare din lume.

Adevarata referinta este desigur muzica live, motiv pentru care boxele Audiovector au ca unic scop aducerea experientei unei sali de concerte in casele oamenilor.


Nu sunt recenzii pentru Boxe Audiovector Ki 3 Super. Fii primul care scrie una!


Spune-ti parerea

Trebuie sa fii autentificat pentru a comenta!

Produse similare